blueviper Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Αρχοντικό...αισθητικό κομψοτέχνημα...το απαύγασμα της μεγαλοφυούς σύλληψης μετουσιωμένο σε μινιμαλιστική τέχνη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά όσο κατέβαιναν οι σελίδες με το extreme pstn modem μου που το έχω δέσει καβάλα στον ημίαιμό μου, και μου αποκαλυπτόταν η diy φιλοσοφία εναρμονισμένη σε σπαρτιάτικο μοτίβο, τόσο μια συγκίνηση διέγειρε το παχύ έντερο. Προσκυνώ ταπεινά το μεγαλείο της πρωτοτυπίας, κυρίως δε της υλοποίησης, που από ποιότητα κερδίζει πανάξια κάθε υπαρκτό κι ανύπαρκτο iso. Παρακαλώ να αφεθεί το thread, όσο απουσιάζει σχετικό με ανέκδοτα...ευχαριστώ για την κατανόηση.
kirmis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε, εγω το βλέπω γυφτιά..... Εκτός απ'το ελάφρωμα που του έκανες, ξέχασες να του βάλεις και λαμπάκια neon:mrgreen: :mrgreen:
Challenger Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 o blueviper έγραψε! όσο για το "pc" - no comment. Φαίνεται ότι έχει όρεξη το παιδί... Αλλά το αποτέλεσμα πρέπει να έχει και κάποια αισθητική.
silencer51 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάντως το θεωρώ αρκετά καλή λύση και έξυπνη (βέβαια να ειναι λίγο πιο οργανωμένα τα πράγματα). Καλή ιδέα η mobo στον τοίχο. (Τονίζω οτι δεν κάνω πλάκα). Ενας κολλητός έχει το PC του έτσι, τουλάχιστον 2 χρόνια χωρίς case όλα πεταμένα πάνω στο γραφείο δίπλα απ' την οθόνη. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Πριν καταλήξει σε μια συγκεκριμένη διαρρύθμιση στο γραφείο του πειραματιζόταν αρκετά. Φωτογραφήσαμε τα εξής: Το αποκαλούμε "the first insult". Το PC λειτουργούσε κανονικότατα και το αερόθερμο με κομμένες τις αντιστάσεις εκτελούσε χρέη cooler. Συνεχίζουμε με το γνωστό και ως "final insult". Το PC λειτουργούσε κατα τη διάρκεια της φωτογράφισης κανονικά και ουδέποτε παρουσίασε πρόβλημα. To καλό με ανοιχτό PC πάντως είναι η ευκολία του να πειράξεις κάτι και -γιατί όχι- το "naked tech" look.
Challenger Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 πωπω! ούτε να τη βλέπω δεν μπορώ τέτοια ακαταστασία. "Το naked tech" look θα μπορούσε να είναι λίγο πιο καλαίσθητο.
geovard Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Φίλε' date=' εγω το βλέπω γυφτιά.....Εκτός απ'το ελάφρωμα που του έκανες, ξέχασες να του βάλεις και λαμπάκια neon:mrgreen: :mrgreen: [/quote'] Ρατσιστή! Πιστεύεις δηλ. ότι ένας γύφτος θα τα έκανε αυτά?Ισα ισα εγώ πιστεύω το αντίθετο.
vision Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 φίλε no_case_needed, μισές δουλειές κάνεις. Με οθόνη, πληκτρολόγιο, mouse και ηχεία ίσως δεν βλέπω να έκανες τίποτα. Άρχισε να λύνεις οθόνη για αρχή και στείλε φωτό.
mandate Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 φίλε silencer τέτοιο αχούρι-pc θέλει πραγματικά προσπάθεια για να γίνει.
silencer51 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ακριβώς. Γιατι να μην εκτιμήσουμε μια τέτοια προσπάθεια;
offtime Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Ρε μεγάλε γιατί δε βγάζεις και το καπάκι της οθόνης. Νομίζω ότι θα τρέχει πιο γρήγορα!!!
EKTELESTES Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2006 1 lysh gia ola auta... Vapsta ble k peta ta sth thalassa (!)...
vlachaquito Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 kala milame fovero topic eskasa sta gelia..vlepo ton titlo kai leo tha do kanena extreme alienware pou den exoun oute sthn mclaren, kana trello kouti se sxhma mpifteki (!) alla re paidia tetoio pragma den ksero ti na po... pantos mporei na exei polla arnhtika (skonh epikyndhnothta akatastasia katholou voliko (pos tha to metafereis,kommati kommati??) ) entoths exei kai polla thetika opos........emmm...... tespa fovero EXTREME kompiuter..... P.S. pos allazoun oi kairoi...paliotera kremousame stous toixous erga texnhs, pinakes zografikhs klp...tora mb kai anemistirakia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.