billpeppas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Paleotera eixa dei pc mesa se psigio kai ta drivers stin porta tou. Τα drivers στην πόρτα...και τα drives σε CD του κατασκευαστή... Lol...δεν το κλειδώνουμε ? Πολύ καγκουριά έπεσε... α ρε ελληνική νεολαία...
cassidy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Με 3000 εμφανίσεις μέχρι στιγμής καί πολλές πολλές απαντήσεις ο άνθρωπος πέτυχε ότι λογάριαζε δεν νομίζετε? Και τι ήταν αυτό; Να ανεβάσει την κίνηση του insomnia;
Cromb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Κι εγω συμφωνώ με τον προλαλήσαντα... κλειδώστε το.Δεν έχει πλέον νόημα...
geovard Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Και τι ήταν αυτό; Να ανεβάσει την κίνηση του insomnia; Να κάνει το χαβαλέ του ο άνθρωπος καί να μας παρασύρει σε μιά συζήτηση πού οι περισσότεροι δεν θέλουν αλλά συμμετέχουν.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 mias kai milame gia toso extreme pc tha valo kai go to proto mou MOD ;P mporite na dikrinete tin xiropiiti psixtra pano ston K6-2 450Mhz ;P i photo einai to 98-99 kapou ekei
ntountou Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, με ένταση, ευτυχώς για ένα θέμα μικρής σημασίας.. Κάποιος παρουσίασε τη τρέλα του και έγινε το σχετικό μπάχαλο/χαβαλές. Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχιστεί.
crach13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδια ενταξει μην τον κραζετε τον ανθρωπο.Ηθελε να δειξει το "εργο" του!Παντως εγω δεν θα το τολμαγα.
HighT3ch Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Παντως βλεπω οτι το υφος παραμενει υφος και μαλιστα τωρα γυρισε και σε μαγκια... θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα θεωρω πως δεν αξιζει τον κοπο. Αγαπητε κυριε Moderator "please lock this useless thread!"
polaki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 ναι ας κλειδωθεί please.. Ειναι πλέον βαρετό... Εντάξει μας το έδειξες, σου ειπαμε απόψεις, δεν σου άρεσαν, μας έβρισες, τέλος τώρα, πάμε για άλλα......!
O mitsios Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 fovamai mhn to oneireyto panw sto grafeio mou..mprrrrr..
triantis7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2006 File mod kane auto pou leei o laos.... LOCK
Αλέξης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Τα drivers στην πόρτα...και τα drives[/b'] σε CD του κατασκευαστή... Φοβερο !!!!!
Herculess Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Valto sto tavani gia na doulevei kai san anemistiras orofis!!
freakystyley Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 έλεος τι πετάγοντε όλοι και λένε στους Mods τι να κάνουν?? Είστε η έννοια του spam..! Ε Λ Ε Ο Σ.. βρωμίζετε το forum συνέχεια!! stop it!!
billyyo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2006 Εμένα μου φαίνεται ότι θα είχε ενδιαφέρον και όλο το topic θα ήταν διαφορετικό αν δεν είχε τόσο άστοχο τίτλο. Γιατί να ήθελε κάποιος αυτό το Pc σπίτι του? Εδώ παιδευόμαστε να τα κάνουμε μικρότερα για οικονομία χώρου. Η γυναίκα πού όλοι θέλετε... http://www.sexydesktop.co.uk/alba.htm ...ΔΕΝ βρίσκεται στο σπίτι μου! Κορυφαία ατάκα. Για αυτήν ισχύει σίγουρα το "no case needed"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.