Προς το περιεχόμενο

To Pc pou oli 8a 8elate einai spiti mou

no_case_needed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
EXSARXEIA_CITY min les tipota giati edo einai pouritani oi perisoteri.

Εχω αδικο που μιλαω για διαστροφη?Βλεπω συνεχιζεις να προκαλεις.Δεν φταιμε λοιπον εμεις που στα χωνουμε.Οταν ποσταρησες αυτο το θεμα,σε καποιους απευθυνοσουν νομιζω,και περιμενες κατοπιν την γνωμη τους.Γιατι σκουζεις τωρα σαν να σου παταει καποιος την ουρα.Επρεπε να σου χαιδεψουμε τα αυτια για αυτο το τερατουργημα που μας μοστραρησες σαν ΤΟ!! επιτευγμα?.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει και ποιο απλή λύση, τα πετάς όλα μέσα σε ένα

παλιό video και ολα είναι μια χαρα. Έτσι κάναμε και εμείς και

το Video-PC δουλευει μια χαρά. Μεταφέρεται έυκολα και

ειναι δοκιμασμένο εδω και 4μήνες 24ώρες το 24ωρο.

Μουλαροχάνημα για κατεβάσματα και αθόρυβο.....

Η πρόσοψη που βλέπετε(απο χαρτόνι) έχει αντικατασταθεί πλέον

από βαμένη λαμαρίνα.

post-15542-12906292819_thumb.jpg

post-15542-129062928192_thumb.jpg

post-15542-129062928193_thumb.jpg

post-15542-129062928194_thumb.jpg

Δημοσ.

Vre iagouare ti psu einai afti :))) eisai sovaros kanis tetia la8i edomesa. 8a sou poune oti ama zmpro3i kapios to mixanima 8a gini olokautoma kai teties mpourdes.

Alla egw 8a eimai diplasou giati kapia stigmi 8a prepi na ma8oun meriki ti simeni extreme kai ti plug n play.

Paleotera eixa dei pc mesa se psigio kai ta drivers stin porta tou.

Δημοσ.

Φυσικά Αλέξη η ικανοποίηση της ιδιοκατασκευής είναι αυτό που μας κάνει να

φτιάχνουμε πατέντες για τα pc μας. Η περιεργια μας ωθεί να να μεταμορφώσουμε το άχρηστο και ξεπερασμένο, σε εργαλείο χωρίς

κόστος.

Δημοσ.
Re o kirios mprei na htan kallos prin polla polla xronia alla tora exi gini plug n play to exw 3ana pei auto.

Τελικα αποδειχτηκε οτι εισαι μαγαλη μαζοχα.Γεμισε το forum,με τοσα μπιν@#$κια γι αυτο που μας μοστραρισες για επιτευγμα,και ακομα συνεχιζεις να προκαλεις.Πως λεγεται αυτο,αν οχι μαζοχισμος,η διαστροφη?.Εγω παντως δεν ξαναχανω τον χρονο μου με αυτο το ανουσιο θεμα.Να εισαι παντως καλα.Μας διασκεδασες λιγο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, νομίζω έχετε παρεξηγήσει την έννοια του extreme.

"extreme pc" δεν εννοούμε pc που το πετάς από το μπαλκόνι για να κάνει bungee jumping :D

Άλλο extreme επιδόσεις, άλλο extreme ψύξη, κι άλλο extreme καραγκιοζιλίκι.

Δηλαδή αν φορέσω στο pc μου ζαρτιέρες, σερπαντίνες, εξάτμιση και του κάνω και κάνα τατουάζ, θα γίνει extreme;

Τέσπα, μπράβο στον no_case για τον χαβαλέ που είχαν οι φωτογραφίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...