mandate Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Eixa tin es8isi oti egrafontas sto Extreme Pc apeu8inome se extreme tipous alla tzifos. Opote sinexiste na postarete tis simvatikes kai panakrives sas lisis. Oso gia to ifos mou 8a mporouse na einai akoma pio proklitiko giati exw tis gnwsis na taposo poli kosmo alla plew den me e3itari na milaw gia ypologistes. Plew ola einai idia kai me miden piotita kataskevis. Ta leme computeropaida pai3te kana wow na goustarete. ξεκόλλα σου λέμε ότι δε σε εκφράζει αυτό το εγχείρημα.δε περιέχει κάτι που να σε αντιπροσωπεύει.απλά δείχνει πρόχειρο και μούφα. πρέπει να βρωμάει στάνταρ. computeropaida pai3te kana wow na goustarete !kai meta les giati sth peftoune.
vrethan Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Καλά τώρα φίλε μου no_case_needed, να με συμπαθάς αλλά σιγά μην τρελλαθούμε (ή κουζουλαθούμε = κρητική διάλεκτος) κιόλας πως αυτό το πράμα είναι πρωτοποριακό. Ηρέμησε και βάλτα σε κανένα περιποιημένο κουτί για να μην πάθεις καμμιά ιστορία εσύ και το σύστημά σου!!!
Dj_Grego Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 LOL ρε Γιάννη!Από το στόμα μου το πήρες ( είδα που έλεγε κάποιος για "κονσόλες" [ μπερδεμένη έννοια η κονσόλα με τον μίκτη' date= ε ? ] και ακριβές, και έλεγα να ποστάρω να δω αν ξέρει κανείς ποιός ήταν ο μίκτης της photo ) p.s. μηδενικό feel ο συγκεκριμένος ( εντάξει, τι ζητάμε από τους πάμφτηνους απλούς μίκτες είναι ) Για την τιμή του καλός είναι. Εντάξει ίσως να μην μπορεί να αγοράσει τον Xone 92 της Αllen n' Heath . Πολύ πρωτότυπό, εμένα μου άρεσε. Μόνο και εγώ προτείνω να καλύψεις το τροφοδοτικό. Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί μερικοί νευριάζουν με τον τίτλο. Σιγά σας έθειξε την προσωπικότητα ο άνθρωπος? Αν δεν θέλετε αυτό για PC σας ή δεν σας αρέσουν οι απόψεις του παιδιού μην μπαίνετε στο thread ή μην απαντάτε κατακρίνοντας τον. Μάλλον κάποιοι άλλοι εδω μέσα είναι ακόμα παιδιά...
billpeppas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Eixa tin es8isi oti egrafontas sto Extreme Pc apeu8inome se extreme tipous alla tzifos. Opote sinexiste na postarete tis simvatikes kai panakrives sas lisis. Oso gia to ifos mou 8a mporouse na einai akoma pio proklitiko giati exw tis gnwsis na taposo poli kosmo alla plew den me e3itari na milaw gia ypologistes. Plew ola einai idia kai me miden piotita kataskevis. Ta leme computeropaida pai3te kana wow na goustarete. Λοιπόν φίλε μου' date=' την ΠΑΤΗΣΕΣ ! Μόλις τελείωσα το υπέρτατό μου project, και ναι! Πρέπει να αρχίσεις νέο project αν θες να πιάσεις πάλι την κορυφή. Όλα τα HW είναι κολλημένα στο τραπέζι, και το τραπέζι θα "κολληθεί" στο ταβάνι του σπιτιού το απόγευμα. [img']http://img16.imageshack.us/img16/2629/okalyteroseimaiego2jr.jpg[/img] Cya
Αλέξης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Eixa tin es8isi oti egrafontas sto Extreme Pc apeu8inome se extreme tipous alla tzifos. Opote sinexiste na postarete tis simvatikes kai panakrives sas lisis. Oso gia to ifos mou 8a mporouse na einai akoma pio proklitiko giati exw tis gnwsis na taposo poli kosmo alla plew den me e3itari na milaw gia ypologistes. Plew ola einai idia kai me miden piotita kataskevis. Ta leme computeropaida pai3te kana wow na goustarete. Κοιτα φιλε. Εxtreme> ναι.Οχι extreme<,θυμιζει παζαρι της Κυριακης αυτο το πραγμα που μοστραρεις με τοση υπερηφανια και να μας αποκαλεις εμεσως πλην σαφως, και ρετρο. Ελεοοοοος.Κανε μια μικρη δημοσκοπηση εδω μεσα και ισως συνελθεις λιγο.Σιγουρα θα εισαι πολυ πιτσιρικας.Αυτο αφινει ελπιδες οτι καποια στιγμη θα προσγειωθεις,οπως και εγω,πριν κατι καιρους...
no_case_needed Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Alexi 21 xronon eimai kai exw prosopiko ypologisti 9 xronia twra. ta 5 teleuta xronia einai etsi kai poli tous goustaro. Den perimena tin epivevewsi apo esas. Oso gia ton billpeppas skeftome na 3ekiniso kai egw ena tetio project alla 8elo na vro simpiesti apo psigio kai radiator apo mixani gia na mou vgi tzampa. Alla 8eli poli psa3imo kai exw e3etastiki tora.
polaki Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Φιλε επειδη δεν εχεις καταλάβει ΑΚΟΜΑ, ο κοσμος εδω σε ειρωνευεται γιατι έρχεσαι απτο πουθενα και το παιζεις super-wow φάση, με pc στον τοιχο, και το θέλετε όλοι κλπ κλπ. Ουσιαστικά, με απλή λογική να το πάρεις η μόνη "δυσκολια" ειναι να ξηλωσεις το power για να ξεκινάει... Ε αυτό δεν χρειάζεσαι και πτυχίο να το καταφέρεις... Οποιος εχει κανει τεχνικός, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ εχει κατι καποια στιγμη οτι εκανες εσύ, με 2 διαφορές, η μία ειναι ότι δεν το κρέμασε στον τοίχο, και η αλλη οτι τυρούσε μια στοιχειώδη ασφάλεια.. Πως νομίζεις ότι γίνονται κάποιες "εγχειρίσεις", με καλοσφιγμένες βίδες και κλειδωμένα case? Χυμα στο κύμα ειναι ωρες ωρες.. Το να εχεις ανοικτο τροφοδοτικο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ. Ειναι σαν τις σούζες, κάποια στιγμη θα φας το κεφάλι σου, είτε εσύ, είτε καποιος άλλος.
Αλέξης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Καλα το καταλαβα λοιπον.Το στομα σου μυριζει ακομα ΓΑΛΑ!!!.ΟΚ,θα σου περασει,αφου εχουν φυγει και 5 χρονια,πλησιαζει ο καιρος πιστευω που θα συνελθεις,οπως και εγω πριν καιρο.Γιατι δεν σου κρυβω,εγω ημουν πιο τρελλος απο εσενα σε κατι τετοιες λαλακιες.Μεχρι που καποια στιγμη, ο spark,ο παπαγαλος μου, εγινε ψητος επανω στο τροφοδοτικο.Ευτυχως το ξεπερασα,οχι εξ αιτιας του παπαγαλου,αλλα μετα απο καιρο.Περαστικα και σε εσενα.
no_case_needed Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Kane kamia volta me to virago re alexi. Giati exis kolisi sto forum mou fenete.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Eίναι η μοίρα των παπαγάλων να ψύνονται!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Όλα τα HW είναι κολλημένα στο τραπέζι' date=' και το τραπέζι θα "κολληθεί" στο ταβάνι του σπιτιού το απόγευμα. [/quote'] Μονο πρόσεχε μην σου πέσει σε κανένα κεφάλι !
cassidy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Καλα το καταλαβα λοιπον.Το στομα σου μυριζει ακομα ΓΑΛΑ!!!.ΟΚ,θα σου περασει,αφου εχουν φυγει και 5 χρονια,πλησιαζει ο καιρος πιστευω που θα συνελθεις,οπως και εγω πριν καιρο.Γιατι δεν σου κρυβω,εγω ημουν πιο τρελλος απο εσενα σε κατι τετοιες λαλακιες.Μεχρι που καποια στιγμη, ο spark,ο παπαγαλος μου, εγινε ψητος επανω στο τροφοδοτικο.Ευτυχως το ξεπερασα,οχι εξ αιτιας του παπαγαλου,αλλα μετα απο καιρο.Περαστικα και σε εσενα. Nαι no_case, παράτα το πριν είναι αργά. Κάντο για να μην έχει πεθάνει ο sparky άδικα...
billpeppas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μεχρι που καποια στιγμη, ο spark,ο παπαγαλος μου, εγινε ψητος επανω στο τροφοδοτικο Spark..sparky...sparkle... rofl... Τώρα θες να σε καταγγείλω στην WWF ?
Αλέξης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Ατιμουτσικο.την γνωρισες την στριγγλα βλεπω,παρ οτι ειναι σε μικρογραφια.Που να την πας με αυτον τον καιρο.Ξεχειμωνιαζει στον σταυλο αυτην την εποχη.Ειναι σε χειμαιρια ναρκη,σαν αρκουδα.Που θα παει ομως,ερχεται και η ανοιξη,και θα ξυπνησει.Να ειμαστε μονο καλα.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Τι να πω έγω που έχω ανοικτό το monitor...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.