Προς το περιεχόμενο

To Pc pou oli 8a 8elate einai spiti mou

no_case_needed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
behringer vmx 300 diakrino :-P

LOL ρε Γιάννη!

Από το στόμα μου το πήρες ( είδα που έλεγε κάποιος για "κονσόλες" [ μπερδεμένη έννοια η κονσόλα με τον μίκτη, ε ? :D ] και ακριβές, και έλεγα να ποστάρω να δω αν ξέρει κανείς ποιός ήταν ο μίκτης της photo :D )

p.s. μηδενικό feel ο συγκεκριμένος ( εντάξει, τι ζητάμε από τους πάμφτηνους απλούς μίκτες είναι :D )

P.S. Δεν είμαι και τόσο καλά σήμερα...ποιός πολλαπλό-nickname-user εννοείτε ότι είναι ο no_case.... ?

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μερικές Ερωτησεις

1. Άμα γίνει καμιά στραβή και τραβιχτεί ένα καλώδιο και πάρει μαζί του και καμιά PCI ή την VGA τι γίνεται ?

2. Κάποιος να απαντήει για το αν "προβλέπεται" ανοιχτό/χύμα τροφοδοτικό

edit:

Υ.Γ : Αφού έχεις το PC που όλοι θέλουμε σπίτι σου γιατί δε δείχνεις αυτό και όχι τα spare parts σου ?

Δημοσ.
poli extream nomizo...

ego tha anxonomouna mhn katsi pouthena kamia miga kai ginei olokaftoma!

i agree kai εγώ θα πάθαινα κανα εγκεφαλικό κανονικά και με το νόμο πρέπει να πάρει κουτί.

Δημοσ.
Me ta apo 5 xronia stous tixous kateli3a se auto

[ATTACH]2813[/ATTACH]

[ATTACH]2814[/ATTACH]

[ATTACH]2815[/ATTACH]

[ATTACH]2816[/ATTACH]

[ATTACH]2817[/ATTACH]

MR NO-CASE PES MAS GIA TA MAJAFLARIA DIPLA APO TO PC.

ASXOLEISAI ME MUSIKH

Δημοσ.

to oti to kalwdio ths o8onhs trabaei thn karta kai oti se 3 mhnes h agp tou 8a einai kshlwmenh?

σωστός...

Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έβαλε κάθετα την μητρική (όρθια όπως μπαίνει και στο case..). αρκετά πιο καλά θα ήταν όσον αφορά τα καλώδια..

καλή φάση, αλλά προσωπικά προτιμό το συμαζεμένο PC μέσα στο κουτί του...

Δημοσ.
ενα σχολιο θα κανω. για τον τοιχον

Οπως λέμε,δια τα μπάζαν? ενα πράμα?

Θα προτειμούσα pc ενυδρείο (σε λάδι) παρά αυτό το χάλι....

Κάποιος βρε παιδιά να μιλήσει και για στατικό ηλεκτρισμό και δεν εννοώ από το μασίνι αλλά του χειριστή ή των επισκεπτών του.Δεν το βρήσκω καθόλου απίθανο κάθε τρείς και λίγο να εκφορτίζεται ο ανωτέρω χειριστής μέσω καμμιάς κάρτας ή κανενός σκληρού κ.λ.π.

Δημοσ.

Magia tou kai swstos afou tou kratise 2 xronia.

Polloi to exoune skeftei (kai egw mesa se aftous) alla kaneis den to exei tolmisei...

8a pigene asorti ena pliktrologio kai pontiki me diafanes kalima...

Episis entiposi mou ekane i kolimeni foto ligo pio panw apo to mobo,

einai an se periptosi pou pesoune ola, na 8imi8eis pws itane sthn 8esh tous prin pesoune? :-P

To ksilo panw apo tous diskous to exei valei, se periptosh pou kapioi den katalabane, gia na stiriksei to On/Off

pou mallon to ksilwse apo to (axristo pia) kouti tou.

Oso gia ton statiko ilektrismo, eipe to pedi oti exei sindesei geiwseis.

Δημοσ.

O miktis einai o Behringer djx 400 einai ftini antigrafi tou pionner djx 300. alla 110euro ixa tosa edosa. Kai tou dino sima apo 2 creative live pou tis litourgo me kx drivers fisika. Alla eimai akomi stin anazitisi tou katalilou dj software pou 8a xrisimopiisw.

Oso gia to melos tou forum pou 8eli tft exo na tou pw oti kapoii agorazan ypologistes prin kikloforisoun oi tft kai ta pontikia me ledakia.

Kai epiplewn h photo ston tixo einai apo twn palio mou ypologisti pou itan kai aftos ston tixo. Kai h sigekrimeni photografia eixe mpi se life-style periodiko

veltiosis aftokinitou. Sto komati me modifes olon ton idon prin 3 xronia.

Δημοσ.

Τωρα μπορει να φανω λιγο κακος, δεν εχω ομως προθεση να θιξω ουτε τον no_case_needed ουτε αυτους που θεωρουν το ολο project μεγαλειωδες. Πρωτον και κυριον το οτι βλεπω ενα mobo με ολο το hardware σε στυλ test bench δεν μου λεει τιποτα. Δεν βλεπω κατι το πρωτοποριακο, το ιδιοφυες η το διαφορετικο απο αυτα που κανουν ολοι αυτοι που ασχολουνται σοβαρα με overclocking/moding κλπ. Εαν βαζαμε ολοι εμεις που ασχολουμαστε με αυτα photos απο παρομοια set ups δεν θα μας εφταναν ουτε 10GB web space. Υπαρχουν τοσα πρωτοποριακα projects που με κανουν να νιωθω λιγος (aka n00b) - οσοι ειναι στο συγκεκριμενο χωρο καταλαβαινουν τι εννοω - και ας ασχολουμαι πολλα χρονια με ολα αυτα. Παντως το συγκεκριμενο δεν θα εμπαινα στον κοπο να το βγαλω φωτογραφιες και να ξεκινησω ενα ολοκληρο thread γι'αυτο. Τωρα επειδη καπου διαβασα μια απαντηση σου που λες οτι γραφτηκαν 3 σελιδες σε μια μερα για το θεμα σου και οτι σου λεει κατι... διακρινω ενα υφος που δεν μου αρεσει. Το να κομπαζεις επειδη καποιοι σε κατακρινουν για την προχειροδουλεια/ανευθυνοτητα σου δεν ειναι καλο. Κλεινοντας θα πω το οτι μας αναφερεις οτι το test bench PC σου μπηκε σε life-style περιοδικο και παλι δεν μου λεει τιποτα. Αυτο μαλλον αντιθετα δειχνει το επιπεδο γνωσεων πανω στο συγκεκριμενο θεμα των ανθρωπων που σχετιζονται με το περιοδικο. Μαλλον κατι σε δουλεια του ποδαριου μου φερνει για να συμπληρωσουν το αρθρο και να παει για εκτυπωση. Δεν με πειραζει τιποτα, ουτε το γεγονος οτι ηθελες να μας δειξεις το project σου, ουτε το οτι εχεις CRT αντι TFT (συμφωνω πως δεν εχουν ολοι τα χρηματα), ουτε τιποτα πραγματικα (ακομα και για το θεμα του πολυσυζητημενου ανοιχτου τροφοδοτικου) - εργαστηριο σου ειναι οτι θελεις κανεις στην τελικη. Αυτο που με πειραξε πιο πολυ ειναι το οτι γραφεις με υφος 1000 καρδιναλιων για ενα (κατ'εσενα) κατορθωμα.

Δημοσ.
Kai epiplewn h photo ston tixo einai apo twn palio mou ypologisti pou itan kai aftos ston tixo. Kai h sigekrimeni photografia eixe mpi se life-style periodiko

veltiosis aftokinitou. Sto komati me modifes olon ton idon prin 3 xronia.

Και πήγα να το πω ότι τέτοια καγκουριά μόνο κάπου εκεί θα βλέπαμε...

Δημοσ.

Φιλε no_case_needed,το εργο που μας εδειξες,το εχω παιξει,οπως και πολλοι αλλοι φανταζομαι,εδω και πολλα χρονια,πριν απο εσενα.τοτε που παιζαμε με αυτα με μπουσουλα την μ@@κια μας.Αρα ερχεσαι τελευταιος να μας λανσαρεις κατι που το εχουμε αποριψει,ολοι απο καιρο τωρα.Κριμα τις 5 σελιδες που γραφτηκαν για θεμα, χωρις ουσια και χρησιμοτητα.

Δημοσ.

Eixa tin es8isi oti egrafontas sto Extreme Pc apeu8inome se extreme tipous alla tzifos.

Opote sinexiste na postarete tis simvatikes kai panakrives sas lisis.

Oso gia to ifos mou 8a mporouse na einai akoma pio proklitiko giati exw tis gnwsis na taposo poli kosmo alla plew den me e3itari na milaw gia ypologistes.

Plew ola einai idia kai me miden piotita kataskevis.

Ta leme computeropaida pai3te kana wow na goustarete.

Δημοσ.
Eixa tin es8isi oti egrafontas sto Extreme Pc apeu8inome se extreme tipous alla tzifos.

Opote sinexiste na postarete tis simvatikes kai panakrives sas lisis.

Oso gia to ifos mou 8a mporouse na einai akoma pio proklitiko giati exw tis gnwsis na taposo poli kosmo alla plew den me e3itari na milaw gia ypologistes.

Plew ola einai idia kai me miden piotita kataskevis.

Ta leme computeropaida pai3te kana wow na goustarete.

Πω πω ρε φίλε, ανατρίχιασα...:mrgreen:

Σε παρακαλώ, μη μας ταπώσεις πολύ άγρια, πως θα εμφανιστούμε στη κενωνία;

Ε ρε κόμπλεξ που κουβαλάει ο κόσμος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...