Προς το περιεχόμενο

To Pc pou oli 8a 8elate einai spiti mou

no_case_needed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κλειδώστε το.κάθησα και το διάβασα όλο.η κατάσταση έχει ξεφύγει πάρα πολύ.

Η γνώμη μου πάντως είναι ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει.απλα το παλικάρι είχε αυτή την ιδέα .ποιος ξέρει πόσοι άλλοι από αυτούς που τον κατακρίνανε και τον κοροιδέψανε έχουν κάνει το ίδιο πράγμα.απλά δεν είχαν τα κότσια να το δείξουν.

Υ.Γ πάντως ο τιτλος ηταν λίγο προκλητικός ( κάλύτερα να έβαζες κάτι αλλο γι'αυτο και τα τοσα σχόλια

Δημοσ.
Koita...Mallon den exeis idea gia to posi ilektromagnitiki aktinovolia tros...(ego de tha sou po tipota gia kalaisthisia kai ta sxetika...)
αναρωτιέμαι αν έχει τίποτα καρδιοπάθειες ή ανεξήγητους πονοκεφάλους?-το chernobill στο δωμάτιό σας-
Δημοσ.

Πολυ πλακα.

Σημερα το ειδα το topic και το διαβασα ολο.

Τετοιο γελιο ειχα να ριξω απο το αλλο κορυφαιο thread με το nal dvd :lol:

Εγω παντως εδω ειναι το "pc" που θα ηθελα να εχω σπιτι μου (Και χαλαλι

το τριφασικο...)

Δημοσ.
Koita...Mallon den exeis idea gia to posi ilektromagnitiki aktinovolia tros...(ego de tha sou po tipota gia kalaisthisia kai ta sxetika...)

Κάτι μου λέει οτι ενα κουτί δεν θα τον προστατέψει απο αυτη...

Αλλα έτσι κι αλλιώς μιλάμε για αμελητέες ποσότητες μπροστά σε άλλες οικιακές συσκευές (π.χ. κινητό, CRT οθόνες κ.λ.π.)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ego pantos xoris plaka den katalava akoma poia einai i xrisimotita tou na exeis anoixto to PC.

Gia na mporeis eukola na allazeis kommatia i gia na min anevainei i thermokrasia?

Den katalavaino.

(Ektos ki an einai gia to louk, opote na tou kremasoume kati tenekedakia opos eixa kanei me kati filous mou se ena palio punto pou kapoios ntafkaros to eixe gemisei ble lampakia) :))))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...