Προς το περιεχόμενο

To Pc pou oli 8a 8elate einai spiti mou

no_case_needed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 165
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
alitheia ama perpathsei katsarida pano sth mhtrikh ti ginetai? :-)

to mono thetiko pou brhka ine oti allazis mitrikh poly eykola!!!!!!!!!!!!!! axaxax

sth kalhterh katsarida pshth k sth xeiroterh 8a th mazebei se fetes :PPPPPP

• Super Moderators
Δημοσ.
alitheia ama perpathsei katsarida pano sth mhtrikh ti ginetai? :-)

to mono thetiko pou brhka ine oti allazis mitrikh poly eykola!!!!!!!!!!!!!! axaxax

an perpathsei katsarida panw sth mhtrikh to PC 8a einai bugged :P :p :P

Δημοσ.

εγω θα προτεινα να γδυσεις και κανενα laptop αν εχεις σπιτι γιατι χρειαζομαι το κουτι!!!! χαχαχαχαχα

Γιατι δεν γδυνεις και την οθονη? Γδυσου και συ να μη σε ζηλευει το pc και βγαλει κανα fatal error

Δημοσ.

εγω θα προτεινα να γδυσεις και κανενα laptop αν εχεις σπιτι γιατι χρειαζομαι το κουτι!!!! χαχαχαχαχα

Γιατι δεν γδυνεις και την οθονη? Γδυσου και συ να μη σε ζηλευει το pc και βγαλει κανα fatal error

Δημοσ.

εχεις δικιο αλλα κολλησε ο firefox και δεν ηξερα αν δημοσιευτηκε το post . Εγω παντς θα σου προτειναι να προσεχουμε τα greeklish

Δημοσ.
εχεις δικιο αλλα κολλησε ο firefox και δεν ηξερα αν δημοσιευτηκε το post . Εγω παντς θα σου προτειναι να προσεχουμε τα greeklish

Και για τα ελληνικά τι θα πρότεινες;

Δημοσ.
pantos re file no_need_case h pos allios se lene, grafe mas kai pote pote giati anhsyxoume...u know cabrio trofodotiko klpklp :D

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=877716&postcount=1129

Στο παραπάνω post αναρωτιέμαι ποιά η χρησιμότητα του "Αν είστε μέλος postάρετε" topic. Τώρα πια αποκτά νόημα. "Αν είστε ζωντανός ποστάρετε"

Δημοσ.

Φιλε No Case γιατί δεν βάζεις να το πουλήσεις αυτο το PC που έφτιαξες. Βάλτο στο eBay και πρόσθεσε ότι με την αγορά, παίρνουν δώρο έναν τοίχο σε ότι χρώμα θέλουν από γνήσιο τούβλο ή τσιμεντόλιθο...

Ελεος ... μιλάμε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...