Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής μου έχει ...ρανταρ

agisfere

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδια, ακούστε πρώτα και μετα ρίχτε το γελιο.

Ξυπνάω σήμερα ωραία και καλά, η μέρα είναι υπέροχη, η φύση όλη χαίρεται,ανοίγω τον υπολογιστή μου και ακούω από τα ηχεία τον ήχο του ραντάρ(όταν βρίσκει αντικείμενο και επιστρέφει ο ήχος, το επαναλαμβανόμενο ping).

Λέτε να βρισκομαι σε καμμια εμπόλεμη περιοχή ή να κινδυνεύω?Καλού κακού τρέχω να αγοράσω τίποτε εφόδια(εβαπορέ, νερό) ποτέ δεν ξέρεις!

Οταν θα έχω νεότερα από το μέτωπο, θα σας τα στείλω.

Δημοσ.

Ραντάρ πάντως, δεν είναι! Έχεις το manual της μητρικής? Ψάξε να βρεις τι σημαίνει η ακολουθία των ήχων που βγαίνει όταν ανοίγει το PC. Πιθανότατα να έχει "ξεκουμπώσει" η κάρτα γραφικών ή οι μνήμες. Δοκίμασε να τις πιέσεις λίγο!

Δημοσ.

Παιδιά μάλλον θα αρχίσετε τις φάπες και θα έχετε δίκιο.

Λοιπόν το πρόβλημα ήταν πως είχα μπει σε σελίδα, η οποία φόρτωσε αυτόν τον ήχο και δεν το αντιλήφθηκα.

Sorry πάντως.

Δημοσ.

Καλά εντάξει... μου θύμισες σκηνικό που με είχε καλέσει φίλος πριν 3 χρόνια να του φτιάξω το pc, γιατί κάθε φορα που το άνοιγε έβγαιναν κάτι ελικόπτερα, μαύριζε η οθόνη και μετά ακούγονταν πολυβόλα...

Δημοσ.

Είχε πάρει από video club ένα παιχνίδι της πλάκας, 2-d, με ένα ελικοπτεράκι.

Το έκαναν εγκατάσταση και μετά... δεν ξέρω πως, το παιχνίδι βρέθηκε στο STARTUP του start menu... κάνα drag'n'drop κουλό, δεν ξέρω! Πάντως το κατάφεραν! Έτσι κάθε φορά που άνοιγε το pc, άνοιγε το παιχνίδι με τα ελικοπτεράκια και κόλλαγε σε μαύρη οθόνη με insert cd ή κάτι τέτοιο!

Όταν με πήρανε πανικόβλητοι, πραγματικά δε μπορούσα καν να φανταστώ τι είχε παίξει από τις περιγραφές!

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά; :mrgreen:

Μερικές φορές την κάνει και το in.gr αλλά και το pathfinder.

Εν τω μεταξύ εγώ δεν ανοίγω μια σελίδα μόνο αλλά μερικές φορές καμιά δεκαριά μαζί και μέχρι να φορτώσουν βλέπω τηλεόραση. :-D

Και ακούω περίεργους θορύβους. Και άντε τώρα να βρείς τι γίνεται. Και αν είναι σελίδα ποιά απ'όλες είναι ; :confused:

Πάντος έχει πλάκα.

Δημοσ.

Με τα ηχεία παίζει και το εξής:

αν δεν είναι θωρακισμένα ενάντια σε παρεμβολές κλπ (δλδ είναι της πλάκας) μπορούν να αποτέλεσουν ένα εξαιρετικό scanner. Τι εννοώ; Να τα ανοίγεις και να ακούς συνομιλίες από τον ασύρματο από φορτηγά, αυτοκίνητα διανομής πετρελαίου, ταξι και διάφορα άλλα τέτοια.

Την πρώτη φορά που συνάντησα κάτι τέτοιο έπαθα την πλάκα μου.

Δημοσ.
Με τα ηχεία παίζει και το εξής:

αν δεν είναι θωρακισμένα ενάντια σε παρεμβολές κλπ (δλδ είναι της πλάκας) μπορούν να αποτέλεσουν ένα εξαιρετικό scanner. Τι εννοώ; Να τα ανοίγεις και να ακούς συνομιλίες από τον ασύρματο από φορτηγά' date=' αυτοκίνητα διανομής πετρελαίου, ταξι και διάφορα άλλα τέτοια.

Την πρώτη φορά που συνάντησα κάτι τέτοιο έπαθα την πλάκα μου.[/quote']

το ιδιο πραγμα μου συνεβη όταν πηγαινα φροντιστηριο, και ο καθηγητής είχε ενισχυτή για το μικρόφωνο (τι ημέρες και εκείνες) και πότε-πότε επιανε συνομιλίες(δεν ακούγονταν πολυ δυνατά,βέβαια) από τα φορτηγά-εκχιονιστικά.

Η πλάκα είναι πως στην αρχή νόμιζε πως είτε κάποιος μιλούσε και δεν μπορούσε να τον εντοπίσει είτε πως υπήρχε κάποιο ραδιοφωνάκι.Μεχρι να τον πείσουμε να σηκωθεί από το γραφείο και να έρθει να σταθεί κάτω από τα ηχεία για να πειστεί, δεν περιγράφεται.

Δημοσ.

Σε ενα club στο Ν.Κοσμο πολλες φορες εκει που παιζει μουσικη ακους κατι κουλα απο ΤΑΧΙ π.χ.( ο 102 αποβιβαζει ετερος για Καλαμακι κτλ) και πεφτει το γελιο της αρκουδας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...