{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Alithini istoria stin australia gia enan serial killer....polu moufa min mpeite kan ston kopo...to polu polu rent it on dvd...an vgei...
FELIX Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 giati htan moufa?isws ligo trabhgmeno alla mia xara htan..an katalaves thn istoria.an oxi kyta mono amerikaniko kinhmatografo.den lew oti einai koryfaio alla blepete mia xara
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ok loipon afou den exeis varethei pia auta ta kena mesa sta movies kai tin ilithiotita ton xaraktiron, ok!whatever...
Harkon Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2006 μόλις το είδα σε dvd. άσχετα με τα παραπάνω σχόλια, μου άρεσε πολύ. υπερβολικά αργό και δίχως λογική το 1ο μισό (θύμιζε σε σημεία το Blair Witch Project) αλλά από ένα σημείο και μετά ή αληθοφάνεια η έλλειψη ειδικών εφέ και η στεγνή βία δημιούργησαν -κατ εμέ- ένα πολύ καλό θρίλλερ που με ψυχοπλάκωσε. δε ξέρω για -τότε στο - σινεμά αλλά για dvd με λίγα άτομα ή μόνοι σας και με ήρεμη ατμόσφαιρα είναι πολύ καλό.
green_beret Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2006 Εγω το ειδα με παρεα. Πεσαμε κατω απο τα γελια. Αισχος η ταινια. Δεν βλεποταν.
pusher Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2006 Κανένα link με πληροφορίες για τα πραγματικά γεγονότα που ενέπνευσαν το συγγραφέα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.