users Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 γεια σας θέλω να αντιγράψω μια dvd ταινία η οποία είναι μαζί με τα extras κτλ πάνω από 7,5GB τι τύπο dvd θα χρειαστώ? dvd-r (dual layer), dvd+r (dual layer) ή κάτι άλλο? προφανώς θέλω να παίζει σε stand-alone dvd players πείτε μου μια καλή μάρκα και κάποιο σημείο στην Αθήνα να τα αγοράσω φτηνά thanks!
elamnte Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 File 2 programmata theleis to anydvd kai to clonedvd kai tha ta vreis kai ta dio sto site http://www.slysoft.com pigene kai des einai elliniko. oti allo theleis na me rwtiseis apla steile moy idiwtiko minima. pistevw na voithisa.
mastino Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 file xrisimopoiise to dvd fab decrypter gia na peraseis to dvd sto disko kai na ksekleidwseis opoia prostasia exei. meta xrisimopoise to dvdshrink 3.2 (free) gia na sumpikvwseis tin tainia twn 7.5gb wste na xwresei se ena dvd twn 4.7gb. an exeis nero 6.3 powerpack kai panw,tin idia douleia tin kanei to nero recode. apo diskakia sou sunistw na perneis dvd+r an ta upostirizei to writer sou. kalutera einai ta taiyo yuden,tdk,datawrite kai verbatim. gia ta programmata pou sou leei o elamnte exw akousei kala logia alla den ta exw xrisimopoiisei o idios.
blackwar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα φίλε Εφόσον η ταινία καταλαμβάνει χώρο πάνω 7,5 GB όπως τουλάχιστον λες στο αρχικό dvd, το σίγουρο είναι πως όλα αυτά αν τα συμπιέσεις για να χωρέσουν σε ένα single δισκάκι θα χάσεις πάρα πολύ σε ποιότητα εικόνας. Η γνώμη μου είναι να κρατήσεις μονό την ταινία με λίγη συμπίεση έως και καθόλου σε ένα dvd (γίνεται πολύ εύκολα με το clonedvd2), και σε ένα άλλο δισκάκι τα extras! Διαφορετικά αγοράζεις ένα Dual Layer +R δισκάκι κατά προτίμηση VERBATIM ή TDK (κόστος 6-7 ευρώ ανάλογα το κατάστημα) και φτιάχνεις ένα πιστό αντίγραφο. Αυτά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.