pegasos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Εγκατέστησα το Nero 7.0.1.4b σε υπολογιστή με winxp sp2 greek χωρις να προυπήρχε άλλη εκδόση του Nero και οταν επιλέγω save track μου εμφανίζει error "Μη έγκυρο όρισμα" και το nero κολλάει. Ξερει κανεις τι μπορεί να πηγαίνει στραβα ? p.s. Ο υπολογιστης έχει "καθαρή" εγκατάσταση windows και μονο το Nero σαν εφαρμογή. Το ίδιο ακριβώς μύνημα το συνάντησα και σε δεύτερο pc φίλου
andr3as Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Έχω την ίδια ακριβώς έκδοση και δεν μου παρουσίασε κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Ίσα-ίσα που μπορώ να "κάψω" και ετικέτες (me LabelFlash) με αυτό. Πάντως θα δοκιμάσω να κάνω Save Track να δω αν είναι bug της συγκεκριμένης λειτουργίας (δεν είμαι στον υπολογιστή μου τώρα) και θα σου πώ...
pegasos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Το περίεργο είναι ότι η ακριβώς ίδια έκδοση στον δίκο μου υπολογιστή παίζει μια χαρά και σύμφωνα με την Nero http://www.nero.com/nero7/eng/Nero_Burning_ROM_7_Release_Notes.html#a1 Changes/Bugfixes "The "Save Tracks" feature caused the application to crash" το προβλημα υπήρχε αλλά έχει διορθωδη με την συγκεκριμενη version. Το μονο διαφορετικό που έχω κανει είναι ότι δεν εγκατέστησα greek lang support
singer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 τα ελληνικα φταινε...και γω ειχα φρικαρει οταν ειχα βαλει τα gr. Μολις εβαλα τα english τελος του προβληματος
JoKo Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Βγαίνω ελάχιστα off-topic: Το Nero όταν το εγκαθιστούσατε, σε ποια γλώσσα ήταν οι διάλογοι; Εγώ παρόλο που έχω αγγλικά Windows XP x64 και τρέχω το αγγλικό πακέτο εγκατάστασης του Nero, μού εμφανίζονταν στα ελληνικά οι διάλογοι. Δυστυχώς όμως, μετά από την αποδοχή των όρων, η εγκατάσταση τερματίζει άδοξα, λέγοντας ότι ο οδηγός τερματίστηκε μπλα-μπλα... Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Το περίεργο βασικά είναι που μου τα βγάζει στα ελληνικά, αλλά ίσως να βλέπει τα regional settings... Τι άλλο να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.