Προς το περιεχόμενο

Match Point

oneirobatis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΟΚ, απόψεις είναι αυτές (κάτι είχε πει ο Dirty Harry γιά αυτές, αλλά δεν κάνει να το πω :P). Αν σε χαλάει ο Woody Allen γιατί ασχολείσαι μαζί του; :roll:

btw, το χιούμορ και οι ατάκες είναι στο ίδιο στυλ, είτε παίζει ο ίδιος είτε όχι.

Δημοσ.
ΟΚ' date=' απόψεις είναι αυτές (κάτι είχε πει ο Dirty Harry γιά αυτές, αλλά δεν κάνει να το πω :P). Αν σε χαλάει ο Woody Allen γιατί ασχολείσαι μαζί του; :roll:

btw, το χιούμορ και οι ατάκες είναι στο ίδιο στυλ, είτε παίζει ο ίδιος είτε όχι.[/quote']

«Opinions are like assholes, everybody's got one»

Αυτό εννοείς...; picknose.gif drunk.gif

Δημοσ.

Βλεπω εδω κ λιγες μερες το topic αλλα ολο λεω να κρατηθω....!

Cristina Κοριτσι πραμα δε ντρεπεσαι να λες τετοια πραγματα ?

Δημοσ.

Κρατήσου! Κρατήσου, Βασίλη! tongue.gif

Δεν το λέω εγώ, ο Δημήτρης το είπε. Εγώ δεν ξέρω τίποτα.tongue.gif

Btw, μόλις την «είδα»... rolleyes.gif

Η ταινία έχει πολύ έξυπνο σενάριο. Μάλλον είναι δυσκολο να το εκτιμήσει ο καθένας και γι αυτό υπάρχουν αντιδράσεις... tongue.gif LOL.gif

Δημοσ.

Ρε παιδιά (αναφέρομαι σε όσους δεν τους αρέσει ο Woody Allen) ο άνθρωπος φτιάχνει ταινίες του ίδιου στύλ (έστω αυτοβιογραφίες, με τι ίδιες νευρώσεις-προβληματισμούς και θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις) εδώ και 30 χρόνια.Δεν άλλαξα τόσο καιρό αυτό, θα αλλάξει τώρα.Προφανώς αν σου αρέσει μία ταινία του θα σου αρέσουν οι περισσότερες.Αν δεν σου αρέσει, τί να κάνουμε, παράτα το.Μην βλέπεις ταινίες του.Πάνω κάτω κάθε φορά ξέρεις τί θα δείς!!!

Αυτά, φιλικά!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Tha mou peis oti kai o Lynch kanei ta idia kai ta idia' date='alla enas poupe vareto ton Lynch ton perasa prionokordela kai ton taisa ston paredwse[/quote']

Θέλω κι άλλους, πεινάαααωωωωωωωω.

Ο Lynch δεν κάνει τα ίδια, έχει κάποιες εμμονές αλλά οι ταινίες του πάντα συναρπάζουν. Βέβαια, απ' ότι διαβάζω στο παρόν topic (κι όχι μόνο), καλύτερα να μην τον δουν αυτοί που θεωρούν ως κορυφαίες ταινίες την τριλογία Matrix και το 40-year old virgin, γιατί η μοιραία κατάληξή τους θα'ναι πριονοκορδέλα και φαΐ για μένα. :mrgreen:

Δημοσ.

θα ήθελα εδώ να τονίσω ότι ο σκύλος μπορεί και τους καταφέρνει και χωρίς επεξεργασία. Κοινώς η πριονοκορδέλα είναι καθαρά διακοσμητική

Δημοσ.

Oπότε μπορούμε να εφεύρουμε κάτι άλλο καλύτερο απο πριονοκορδέλα...Να πώ Chainsaw?ehm...too classic...hm...τσεκούρι?επίσης...

Δεν τα δίνουμε αμάσητα στον σκύλο να ηρεμίσουμε?:-P

(έχει γίνει μπουρδέλο το φόρουμ του κινηματογράφου με τα οφ τόπικ αυτές τις μέρες :-P)

Edit:ποιός είναι και τί είχε πεί ο Dirty Harry για τον Woody, dim_b?Πές ντε!!!

Δημοσ.

Η απαντηση στη ερωτηση σου Godfath3r βρισκεται λιγο πιο πανω απο την Cristina εγω επ'ευκαιριας να θυμισω απλα...

...you've got to ask yourself a question. Do I feel lucky? Well do you, punk?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...