oneirobatis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Kala o woody pali ekane to thauma tou eida xthes tin tainia k mono kala logia exo na po.Apla katapliktiki.Den variesai katholou stin tainia se krataei se agwnia.To london opos panta telio. K axio anaforas stin tainia oi dialogoi k oi atakes pou petaei. "Stin zwi den ftanei na eisai mono kalos anthropos prepei na exeis k tuxi, i mono tuxi ... " K autos eixe polu tuxi Einai must na tin dei kaneis.
Godfath3r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Kαινούρια ταινία του Woody Allen? Παίζεται στους κινηματογράφους???
Akujin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 nai paizetai idi stous kinimatografous. tha paw mallon simera na to dw. pantws to trailer me eixe apogoiteusei poly. se simeio pou eipa oti an den elege ''a woody allen film'' tha mou eixe perasei kai aparatirito(plin tis scarlett vevaiws). tha paw gia na dw tin strofi tou woody se kati mi neurwtiko, kati se opera anti gia jazz kai londino anti gia manhattan. eimai periergos na dw ti tha vgainei. oi kritikoi milane gia tin kalyteri douleia tou woody ta teleutaia 10-15 xronia, ki auto einai vary, opote prepei na doume an exoun kai dikio. cheers!
dim_b Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Αντιθέτως, εμένα το trailer μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον (ειδικά η τροπή που παίρνει η ιστορία από κάποιο σημείο και μετά). Μάλλον αύριο θα πάω, οπότε θα έχουμε θέμα συζήτησης.
Akujin Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 okay. emena pantws to trailer me eixe apogoiteusei den tha pw psemmata. (asxeta an de nomizw na me apogoiteusei telika o kyrios Woody) cheers
callahan Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Ωραία ταινία! Την είδα σήμερα και συμφωνώ με τον ονειροβάτη πως δεν τη βαριέσαι σε κανένα σημείο. Νομίζω πως αυτά που ήθελε να περάσει ο Woody το έκανε και με το παραπάνω. Μου άρεσε και το φινάλε που δικαιολογεί τον τίλο και ήταν και λίγο αναπάντεχο (δε λέω άλλα)
Akujin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 to eida simera. ontws kalo. panw-katw auto pou perimena. endiaferon an mi ti allo na vlepw ena woodyalleniko film dixws neurwseis,xexe. poly wraia i london aura, oi xaraktires. i tropi ontws poly endiaferousa, eidika to finale. o kyrios aktsoglou ekane logo gia tin kalyteri tainia tou woody edw kai 15 xronia: den symfwnw pantws tha tou valw ena 7.5/10 egw (einai kai arga, den mporw na polyanalysw i na eimai sigouros gia tin vathmologia mou, aurio ta ksanaleme, g-night2all)
agiosall~ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Πολύ καλη ταινία ενώ περίμενα να βαρεθώ κάπως, σε κανένα σημείο δεν συνέβη (έπαιζε και η Σκάρλετ). Το τέλος όντως ήταν πολύ καλό δεν το περίμενεις μέχρι και τα τελευταία λεπτά σε πάει αλλού. Το καλύτερο σημείο ήταν αυτό με την βέρα, όταν βλέπεις που καταλήγει λες πάει την πάτησε τελικά όμως...
oneirobatis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 agiosall simfono gia to kalutero simeio..genikos i tainia itan polu kali k isos nai einai apo tis kaluteres tainies tou..einai diaforetiki apo tis alles alla polu kali..
midnight_man Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 καλογυρισμένη, ρεαλιστική περιγραφή της english upper class (so boring), υπέροχο λονδίνο και παραφερνάλια (locations, wardrobe) αλλά κατά τα άλλα, πολύ συντηρητική και κατά βάση προβλέψιμη. Not bad. (7/10)
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Αλήθεια επειδή την έχασα απο τα cinema του Ηρακλείου, (κλασσική περίπτωση που η ταινία μένει για μία βδομάδα στους κινηματογράφους και αν προλάβεις πρόλαβες) ξέρετε πότε βγαίνει σε DVD (Στην Αμερική έστω)...?
Em_Zed Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Αλήθεια επειδή την έχασα απο τα cinema του Ηρακλείου, (κλασσική περίπτωση που η ταινία μένει για μία βδομάδα στους κινηματογράφους και αν προλάβεις πρόλαβες)... Εμμ...δεν την έχασες από τα σινεμά του ηρακλείου πολύ απλά γιατί δεν έχει έρθει ακόμα ηράκλειο. κανόνας: η επαρχία δεν έχει τις ίδες αποκλειστικότητες που έχει η αθήνα. οτι βλέπεις στην τηλεόραση, πχ, ότι 6 φεβρουαρίου στους κινηματογράφους, να υπολογίζεις 1-2 βδομάδες μετά ηράκλειο.
Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 A, ναι?Χάρηκα τώρα!!!(Όχι που αργούμε να δούμε μία καινούρια ταινία αλλά που δεν την έχασα...) Κάθε Πέμπτη δεν ανακοινώνονται οι προβολές?Ξέρεις αν αυτό το site είναι αξιόπιστο? Τhanx Em_Zed
dim_b Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Το cine.gr έχει το πρόγραμμα των κινηματογράφων σε όλη την Ελλάδα (και την δυνατότητα να λαμβάνεις κάθε εβδομάδα με email το πρόγραμμα γιά την πόλη σου).
Em_Zed Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Εγώ προσωπικά ενημερώνομαι τηλεφωνικώς : Αστόρια 226191 Τεχνόπολις/Κορνάρος/Στουντιο 243921 Κρόνος 227183 Από την άλλη πάλι μουχει τύχει ταινία να μη την λέει στο τηλέφωνο αλλά να υπάρχει στα σταντς, που είναι κι αυτή μια καλή λύση. Και η πρόταση του ντιμ είναι πολύ καλή. Όσο αναφορά το σαιτ, εγώ προσωπικά δεν το έχω ξαναδεί. Απ' ότι βλέπω όμως φαίνεται οργανωμένο, έχει κόσμο, έχει και φόρουμ... Προσωπικά θα επέλεγα την εγγραφή στο σινε γιατί έχει σαν έδρα την αθήνα, οπότε κάτι παραπάνω θα ξέρει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.