Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η ζωή είναι μικρή φίλε μου ζήσε....

Και με το αυτοκίνητο υπάρχει κίνδυνος να σκοτωθείς αλλά οδηγας....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η ζωή είναι μικρή φίλε μου ζήσε....

Και με το αυτοκίνητο υπάρχει κίνδυνος να σκοτωθείς αλλά οδηγας....

Έχεις δίκιο,η ζωή είναι μικρή για να την ζήσεις με καρκίνο.

Ε ρε κάτι παλικάρια..αντί να πιέζουμε τις εταιρείες να προσφέρουν λιγότερο επιβλαβή προϊόντα,καταφεύγουμε σε επιχειρήματα νηπιαγωγείου.

Και ανεύρυσμα μπορεί να πάθεις,αλλά δε σε βλέπω να σταματάς την καρδιά σου να χτυπάει.

• Like 7
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν ξερω αν εδω πρεπει να ποσταρω την τραγικη εμπειρια μου με τον κλωνο s5 που πηρα απο καλο(!!!) συμφωνα με feedback καταστημα του aliexpress. Το κινητο το πηρα 125 ευρω με δωρεαν μεταφορικα, 8πυρηνο, εξωτερικα πολυ καλη ποιοτητα, αλλα με μπαταριες (ειχε 2 τρομαρα τους) που δεν κρατουσαν ουτε 2 ωρες με ιντερνετ, γυρω στις 4, 5 ωρες χωρις ιντερνετ. Πανω στις μπαταριες εγραφε 2.800 μΑ, αλλα με προγραμματακι μου εδειξε οτι  ειναι πραγματικα 1000 μΑ!!! Εκτος αυτου, τρωει συχνα πυκνα, ανα 2-3 μερες κολληματα τα οποια ξεκολλανε μονο με αφαιρεση της μπαταριας... Εκανα παραπονα στο καταστημα (ειχε κανει γυρω στις 290 πωλησεις με θετικοτατα σχολια!), αλλα καμια απαντηση και μαλιστα μετα απο λιγες μερες το καταστημα καταργηθηκε. Μετα απο πολλα μηνυματα παραπονων που εκανα, 1 μηνα μετα εμφανιζεται ο πωλητης (το καταστημα ακομα κλειστο) και μου απανταει τα εξης: 

2014-08-12 01:45:26

Dear buyer:
  Thank you for you  buy our shop S5 smartphone product, thank you for your support, we are so sorry that we are fast selling yila shops honesty sellers, please stop using the products we sell, because the product appeared serious quality problems, to the normal battery don't explode, at present there are some buyers have caused serious injury, and the number of more and more.Now we have closed shop banned the sale of products, in order to reduce unnecessary damage, if you have to sign for and currently in use process, please send back to us through the following contact address, and then through the platform to apply for a refund, we will give you a full refund.If you have any other questions, please contact us by email.Thank you for your understanding, I wish you a happy life.
Send back the address:
name:Lin Di Wen 
address: futianqu huaqiangbei zhonghang beiyuan dasha A zuo 30A1 
city: shenzhen 
province: Guangdong 
country: China 
zip code: 518028 
tell: 86-0755-88604985
mobile phone: 13530868915 
Please ship via air mail post with tracking number, please don't ship FEDEX or DHL express delivery ect. declare the value under $20, also please write the store name and your order number and what problem about your phone on the package to us, after we receive it, we could check who return the package to us then solve the problem soon, thank you!

If because the products have been wounded, we don't take responsibility, also please be informed that.

Με λιγα λογια ζητα συγνωμη, μου ζηταει να το στειλω πισω και να μου κανει refund ολο το ποσο. Εχω φρικαρει, φοβαμαι να το βαλω στο αυτι μου μη τυχον εκραγει!!!

Απορια: Πως ταχυδρομω air mail post ?

Απορια 2: Εχω ηδη παραγγειλει μπαταρια, η οποια φτανει απο μερα σε μερα, να περιμενω να δω αν καλυτερεψει ή για να μου γραφει ολα αυτα ο Κινεζος κατι ξερει παραπανω;;;

Κατα τ'αλλα ηθελα να μαθευτει σε ολους τι παιζει με τα κινητα ανωνυμα κλωνους...καλα να παθω, ας προσεχα, ηθελα εφετζιλικι.

Δημοσ.

Τελικα υπαρχει κατι τεκμηριωμενο ?

πχ Αν εχουμε ανοικτο το wifi και μιλαμε ειναι τρις χειροτερο ?

Αν απλα εχουμε το κινητο στην τσεπη κανει κακο ?

Αν παιζουμε καποιο παιχνιδι με η χωρις wifi ? ......

Τα παιδια επιτρεπεται να παιζουν καποιο παιχνιδι με το κινητο ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η ισχύς της ακτινοβολίας είναι αντιστρόφως ανάλογη του τετραγώνου της απόστασης.

Ανα ένα μέτρο απόσταση η ισχύς πέφτει στο μισό. Στο πρώτο μέτρο έπεσε στο μισό, στο δεύτερο το μισό του μισού και πάει λέγοντας.

Έχει τεράστια διαφορά το ψήσιμο του κινητού επάνω στο αυτί, με την κεραία που είναι δεκάδες μέτρα μακριά.

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο έχει τεράστια διαφορά το κινητό στο αυτί με το κινητό σε απόσταση είτε λόγω hands free είτε ανοιχτής ακρόασης.

• Like 2
Δημοσ.

τόσες κεραίες κινητής τηλεφωνίας έχουμε γύρω μας, το σαρ μας πείραξε ...

Δεν αποτελεί αυτό λόγο να επιβαρύνουμε και άλλο τον οργανισμό μας. 

Ειδικά οι μεγαλύτεροι να κοιτάτε πρώτα από όλα το sar όταν παίρνετε κινητά στα παιδάκια σας που είναι πιο ευαισθητα στην ακτινοβολία.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παδιά μια ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί.

το sar στα κινητά είναι ακτινοβολία που βγάζει συνέχεια ή ανάλογα με τη χρήση;

Αν κάποιος έχει σκέτο το κινητό χωρίς κάρτα sim και το έχει μόνο μέσω wifi για viber, έχει πάλι ίδια ακτινοβολία;

Δημοσ.

Όχι. Άλλη ακτινοβολία έχει όταν μιλάς, άλλη στην αναμονή και άλλη (μηδενική) όταν δεν είναι συνδεμένο με κάποιο δίκτυο κινητής.

Δημοσ.

Μιας και εν δυνάμει Φυσικός πιστεύω πως η Τεχνολογία που χρησιμοποιούμε βασίζεται στα κύματα γενικά και συγκεκριμένα στα Η/Μ κύματα περισσότερο και όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούνται στον πλανήτη εκπέμπουν ακτινοβολία.Αν αποφύγουμε την τάδε συσκευή που εκπέμπει ακτινοβολία θα δεχθούμε από κάποια άλλη κ.ο.κ. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορούμε να αποφύγουμε την κατάσταση γιατί είμαστε εγκλωβισμένοι στη χρήση συσκευών της τωρινής τεχνολογίας, οπότε συμβιβαζόμαστε και συνεχίζουμε έτσι..

Γνώμη μου...

Δημοσ.

Σαν συγχωρεμένη την καλή μου την γιαγιά κάνετε.

Που μεταξύ στόματος-αυτιού και τηλεφώνου μεσολαβούσε 1 μέτρο χέρι.. έτσι.. "για να μη με ψήσει αντράκι μου τοσές ο διάολος" (->>όπου "διάολος" το μοναδικό τηλέφωνο στο δημαρχείο του χωριού.. και στη χρέωση βαρούσε και βουρδουλιές πίσω απ τα αυτιά.)

OffTopic: Και κάτι (στημένες) μετρήσεις με *ΠΟΣΑ* να γυρνάν τα μάθια σου..

Btw μπείτε σε ένα σχολείο/σχολή/πανεπιστήμιο ή λεωφορείο/τραίνο/μετρό με 50 κινητά-τούβλα του 1800π.Χ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ φορητές ατομικές βόμβες, κυρίως ηλικιωμένων, και άλλα τόσα νεαρών αποβλακωμένων με ανοιχτά Wi-Fi, Bluetooth, GPS, διάφορα άλλα ΣΚΑΤΑ και δε σύμμαζεύεται.

Υπάρχουν 100000 πηγές ακτινοβολίας σε έναν κόσμο ραδιενέργειας, ρύπων, λιμών ΚΑΙ λοιμών (αν και ακόμα να ξεχωρίσω ποιος είναι ποιος) και μολυσμένων υδάτων και ΔΕΝ θα σας βλάψει.. ο δικός σας "διάολος". Υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι Ευρο-πέοι σαν εσάς τιμημένοι Έλληνες που θέλουν να σας κάνουν μπάρμπεκιου με το νέο iPhone 6.Και ναι, η χρόνια τοποθέτηση της συσκευής κοντά στα γεννητικά όργανα (πχ μπροστινές τσέπες, θήκη ζώνης) ίσως δημιουργήσει πρόβληματα. Συνηθέστερο εξ αυτών η ανικανότητα. Καλό βράδυ παλικάρια.

• Like 3
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

re paidia plaka kanoume?????

ante k to kapnisma bgike apodedigmena oti prokalei karkino........

eidate na ginete tipota?meiwthikan oi pwliseis twn tsigarwn???eidate kamia etairia na kleinei pou poulaei tsigara?akoma k meta tin apodedeigmeni ereuna????

sta p@p@ri@ tous oswn kapnizoun!!!!!k osoi to arxizoun den nomizw oti den exoun akousei oti kanei kako......alla k pali grapsimo peftei....

an einai na pethanw tha pethanw sou leei o allos.......

ante k bgaloun oti to kinito prokalei karkino APODEDEIGMENA!!!!!sta p@p@ri@ mas x2 tha pw egw...........k opws me tis kapnobiomixanies pou den idrwse to autaki tous(giati panta tha iparxei kosmos pou tha kapnizei mexri na pethanei) etsi k oi etairies sto xwro twn kinitwn den tha katalaboun tipota......

apla einai ta pragmata...

karib epeidi genika exw dei oti se apasxolei to thema tis igeias.........oti k an kanoume panta tha bgainoun ereunes pou tha mas lene oti kati kaname lathos i oti prepei kati na kanoume.......

edw k 10 xronia pou trwgame tis treles tis agelades poios mas enimerwse???posa kila apo tetoia kreata exoume faei en agnoia mas bebaia.....

Στην Ελλάδα όχι, δε μειώθηκε, γιατί είμαστε αμόρφωτοι, αλλά στην Αμερική και σε άλλες χώρες μειώθηκε....

Το ότι εσύ βλέπεις γύρω σου άτομα να καπνίζουν και ότι έβλεπες και πριν 10 χρόνια πάλι να καπνίζουν, δε σημαίνει τίποτα.

Ούτως η άλλως το κάπνισμα είναι μάρκετινγκ, δεν είναι θέμα γιατρού ή μη να σου πει ότι κάνει κακό....

Δημοσ.

Τα handsfree κανουν τιποτα ή λειτουργουν σαν κεραια ; Συμφωνώ με τον κύριο Tragic! Δυστυχως το μονο που μπορω να πω για το μελλον μας είναι ενα : watermelon 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...