Προς το περιεχόμενο

Επικινδυνότητα κινητών τηλεφώνων

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια τα κινητα μακρια απο το σωμα μας κ ειδικα απο τα μικρα παιδια που το εχουν συνεχεια διπλα τους .

Οταν ειχαν πρωτοβγει τα κινητα κ εκανα μαθημα σε Ιεκ μας ελεγε ο καθηγητης πως αν ξερατε πως αναδιοργανωνεται η δομη των κυταρων οταβν εχουμε το κινητο κοντα σε ενα σημειο του σωματος μας ουτε θα τα ακουμπουσατε,βεβαια εχουν φτιαξει τις τιμες sar απο τοτε αλλα κ παλι δεν ειναι για συχνη κοντινοι χρηση.Ειδικα το βραδυ το καλυτερο ειναι κλειστο κ εξω η μπαταρια για ευχαριστω ,μπορει να ακουγονται τραβηγμενα αλλα ετσι ειναι αλλο που δεν λενε τιποτα διοτι παιζοντε πολλα λεφτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 519
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια τα κινητα μακρια απο το σωμα μας κ ειδικα απο τα μικρα παιδια που το εχουν συνεχεια διπλα τους .

Οταν ειχαν πρωτοβγει τα κινητα κ εκανα μαθημα σε Ιεκ μας ελεγε ο καθηγητης πως αν ξερατε πως αναδιοργανωνεται η δομη των κυταρων οταβν εχουμε το κινητο κοντα σε ενα σημειο του σωματος μας ουτε θα τα ακουμπουσατε,βεβαια εχουν φτιαξει τις τιμες sar απο τοτε αλλα κ παλι δεν ειναι για συχνη κοντινοι χρηση.Ειδικα το βραδυ το καλυτερο ειναι κλειστο κ εξω η μπαταρια για ευχαριστω ,μπορει να ακουγονται τραβηγμενα αλλα ετσι ειναι αλλο που δεν λενε τιποτα διοτι παιζοντε πολλα λεφτα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα ξεκινούσα να ήμουν υποστηρικτής αυτής της εκδοχής, εάν στην περιοχή που μένω εγώ και άλλοι πολλοί συμπολίτες μου, δεν είχαμε τόσο κοντά μας μία τέτοια "πηγή" τεχνητής Η/Μ ακτινοβολίας όπως η γραμμές υψηλής τάσης ρεύματος της ΔΕΗ, και δεν θα πόσταρα εδώ τις απόψεις μου αν δεν υπήρχε η περίπτωση καρκίνου του πατέρα μου, του ξαδέρφου μου, του γείτονα μου, του φίλου μου ο πατέρας, της φίλης μου ο πατέρας και πολλών άλλων ακόμη γνωστών φίλων & συγγενών που τυχαίνει να μένουν στην ίδια περιοχή...οι οποίες με αφυπνήσανε!

Αναγκάστηκα να ψάξω και να ψάξω...και να ψάξω...και να ξαναψάξω στο internet, να ζητήσω απόψεις ειδικών, να απευθυνθώ σε έγκυρες πηγές του εξωτερικού με email, να "γευτώ" σε πολλές περιπτώσεις την αντιμετώπιση της "γραφικής" προσωπικότητας, να έρθω πρόσωπο με πρόσωπο ακόμα και με συγγενείς αποβιωμένων πρώην καρκινοπαθών όπου περνούσαν πάνω από το σπίτι τους οι γραμμές υψηλής τάσης και να ακούω την "εξαιρετικά αστεία" για μένα δικαιολογία: "έλα μωρέ όλοι από αυτό θα πάμε" ή "δεν φταίνε οι πυλώνες, αλλά το τι τρώμε και αναπνέουμε" ή "καλά..τόσος κόσμος εδώ που μένει, χαζός είναι;". Ακόμα λοιπόν έχω το σθένος και απαντάω στα παραπάνω, ότι, "αν μένεις δίπλα σε τέτοιες πηγές, ΝΑΙ από αυτό θα πας!" και "ναι δεν ξέρουμε τι τρώμε και τι αναπνέουμε, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το χεις δίπλα στην πόρτα σου και δεν κλείνεις τα μάτια σε αυτό, επειδή δεν ξέρεις τι τρως & τι αναπνέεις, και τέλος πάντων δεν αθωώνεις ΑΥΤΟ προς βάρος όλων των άλλων" και "επειδή πολύς κόσμος καπνίζει τσιγάρο, πρέπει να καπνίσουμε και εμείς;". Μου θυμίζει λίγο την λογική ότι επειδή "τόσα εκατομμύρια μύγες τρώνε...σκατά, τότε αποκλείεται να κάνουν λάθος, άρα ας φάμε και εμείς!"

Στο θέμα:

Τεχνητές πηγές Η/Μ ακτινοβολίας όπως "κεραίες κινητής τηλεφωνίας, γραμμές υψηλής & υπερψηλής τάσης ρεύματος, Υποσταθμοί ρεύματος" κλπ είναι αριστερόστροφες πολωμένες ακτινοβολίες, προκαλώντας συμπτώματα ανισορροπίας και επιβαρύνοντας την υγεία μας. Το πρόβλημα δημιουργείται γιατί αυτές οι αριστερόστροφες πολωμένες ακτινοβολίες, έρχονται σε σύγκρουση με την εσωτερική δομή των κυττάρων μας, όπου το DNA μας αποτελείται από δύο πολυνουκλεϊνικές αλυσίδες οι οποίες σχηματίζουν στο χώρο μια δεξιόστροφη διπλή έλικα (το οποίο σε πολλές έρευνες δείχνει να διασπάται από τις Η/Μ ακτινοβολίες και υπήρξαν περιπτώσεις που δεν μπορούσε να επανασυνδεθεί, ανάλογα με την έκθεση και τα επίπεδα της ακτινοβολίας!)

Έτσι σύμφωνα με τα πιο αξιόπιστα συμπεράσματα "γκρουπ" ειδικών επιστημόνων πάνω στις Η/Μ ακτινοβολίες όπου συγκέντρωσαν και αξιολόγησαν 2.500 έρευνες από όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια κατέληξαν σε φοβερά συμπεράσματα που μπορεί να τα δει ο καθένας εδώ:

http://www.bioinitiative.org/report/index.htm

Κλείνοντας θέλω να πω, πως μόνο "αθωότητα" δεν μου εμπνέει ο αριθμός καρκίνων που έχει η περιοχή μου (όπως και άλλες με παρόμοια κατάσταση) σχετικά με την ύπαρξη πυλώνων υψηλής τάσης ρεύματος! Όταν μάλιστα ξέρω σε ένα στενό δρόμου μέσα, 9 περιπτώσεις καρκίνου τα τελευταία χρόνια, όπου πάνω από τα σπίτια των εκεί κατοίκων, διέρχονται οι γραμμές υψηλής τάσης ρεύματος!

Ξέρω επίσης "τετράγωνο" στην Αθήνα με 13 περιπτώσεις λευχαιμιών και καρκίνων όπου πολύ κοντά υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας!

Τέτοια στοιχεία αν δεν αφυπνίζουν, τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Κλείνω δανειζόμενος την εξής φράση η οποία βγαίνει επίσης σαν συμπέρασμα από τις παραπάνω έρευνες των ειδικών επιστημόνων του πιο πάνω link και υπάρχει στην συνέντευξη επίκουρου καθηγητή μέσα από το ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ του Στέλιου Κούλογλου, μιας εκπομπής που βραβεύθηκε τέσσερις φορές ως η καλύτερη ελληνική ενημερωτική εκπομπή και της απονεμήθηκε το "Euro-Comenius" ευρωπαϊκό βραβείο.

http://www.rwf.gr/interviews_senaria-new.php?id=14&interview=1&interview_id=34

"...Πρέπει να σας πω ότι οι τελευταίες οδηγίες για παράδειγμα του εκδότη του περιοδικού ΛΑΝΣΕΤ, που είναι από τα πιο έγκυρα περιοδικά στον κόσμο, είναι ότι πρέπει να περιορίσουμε τη χρήση του κινητού σε τρία λεπτά μόνο το μήνα. Τόσο αυστηρά."

"...αλλά επειδή οι ενδείξεις αφορούν ασθένειες πολύ κακές, που περιλαμβάνουν και την καρκινογένεση, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί..."

Επεξ/σία από fnwokke

Φίλε μου συγχαρητήτια για το πλήρες άρθρο σου....

Δεν θα ξεκινούσα να ήμουν υποστηρικτής αυτής της εκδοχής, εάν στην περιοχή που μένω εγώ και άλλοι πολλοί συμπολίτες μου, δεν είχαμε τόσο κοντά μας μία τέτοια "πηγή" τεχνητής Η/Μ ακτινοβολίας όπως η γραμμές υψηλής τάσης ρεύματος της ΔΕΗ, και δεν θα πόσταρα εδώ τις απόψεις μου αν δεν υπήρχε η περίπτωση καρκίνου του πατέρα μου, του ξαδέρφου μου, του γείτονα μου, του φίλου μου ο πατέρας, της φίλης μου ο πατέρας και πολλών άλλων ακόμη γνωστών φίλων & συγγενών που τυχαίνει να μένουν στην ίδια περιοχή...οι οποίες με αφυπνήσανε!

Αναγκάστηκα να ψάξω και να ψάξω...και να ψάξω...και να ξαναψάξω στο internet, να ζητήσω απόψεις ειδικών, να απευθυνθώ σε έγκυρες πηγές του εξωτερικού με email, να "γευτώ" σε πολλές περιπτώσεις την αντιμετώπιση της "γραφικής" προσωπικότητας, να έρθω πρόσωπο με πρόσωπο ακόμα και με συγγενείς αποβιωμένων πρώην καρκινοπαθών όπου περνούσαν πάνω από το σπίτι τους οι γραμμές υψηλής τάσης και να ακούω την "εξαιρετικά αστεία" για μένα δικαιολογία: "έλα μωρέ όλοι από αυτό θα πάμε" ή "δεν φταίνε οι πυλώνες, αλλά το τι τρώμε και αναπνέουμε" ή "καλά..τόσος κόσμος εδώ που μένει, χαζός είναι;". Ακόμα λοιπόν έχω το σθένος και απαντάω στα παραπάνω, ότι, "αν μένεις δίπλα σε τέτοιες πηγές, ΝΑΙ από αυτό θα πας!" και "ναι δεν ξέρουμε τι τρώμε και τι αναπνέουμε, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα το χεις δίπλα στην πόρτα σου και δεν κλείνεις τα μάτια σε αυτό, επειδή δεν ξέρεις τι τρως & τι αναπνέεις, και τέλος πάντων δεν αθωώνεις ΑΥΤΟ προς βάρος όλων των άλλων" και "επειδή πολύς κόσμος καπνίζει τσιγάρο, πρέπει να καπνίσουμε και εμείς;". Μου θυμίζει λίγο την λογική ότι επειδή "τόσα εκατομμύρια μύγες τρώνε...σκατά, τότε αποκλείεται να κάνουν λάθος, άρα ας φάμε και εμείς!"

Στο θέμα:

Τεχνητές πηγές Η/Μ ακτινοβολίας όπως "κεραίες κινητής τηλεφωνίας, γραμμές υψηλής & υπερψηλής τάσης ρεύματος, Υποσταθμοί ρεύματος" κλπ είναι αριστερόστροφες πολωμένες ακτινοβολίες, προκαλώντας συμπτώματα ανισορροπίας και επιβαρύνοντας την υγεία μας. Το πρόβλημα δημιουργείται γιατί αυτές οι αριστερόστροφες πολωμένες ακτινοβολίες, έρχονται σε σύγκρουση με την εσωτερική δομή των κυττάρων μας, όπου το DNA μας αποτελείται από δύο πολυνουκλεϊνικές αλυσίδες οι οποίες σχηματίζουν στο χώρο μια δεξιόστροφη διπλή έλικα (το οποίο σε πολλές έρευνες δείχνει να διασπάται από τις Η/Μ ακτινοβολίες και υπήρξαν περιπτώσεις που δεν μπορούσε να επανασυνδεθεί, ανάλογα με την έκθεση και τα επίπεδα της ακτινοβολίας!)

Έτσι σύμφωνα με τα πιο αξιόπιστα συμπεράσματα "γκρουπ" ειδικών επιστημόνων πάνω στις Η/Μ ακτινοβολίες όπου συγκέντρωσαν και αξιολόγησαν 2.500 έρευνες από όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια κατέληξαν σε φοβερά συμπεράσματα που μπορεί να τα δει ο καθένας εδώ:

http://www.bioinitiative.org/report/index.htm

Κλείνοντας θέλω να πω, πως μόνο "αθωότητα" δεν μου εμπνέει ο αριθμός καρκίνων που έχει η περιοχή μου (όπως και άλλες με παρόμοια κατάσταση) σχετικά με την ύπαρξη πυλώνων υψηλής τάσης ρεύματος! Όταν μάλιστα ξέρω σε ένα στενό δρόμου μέσα, 9 περιπτώσεις καρκίνου τα τελευταία χρόνια, όπου πάνω από τα σπίτια των εκεί κατοίκων, διέρχονται οι γραμμές υψηλής τάσης ρεύματος!

Ξέρω επίσης "τετράγωνο" στην Αθήνα με 13 περιπτώσεις λευχαιμιών και καρκίνων όπου πολύ κοντά υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας!

Τέτοια στοιχεία αν δεν αφυπνίζουν, τι άλλο μπορούν να κάνουν;

Κλείνω δανειζόμενος την εξής φράση η οποία βγαίνει επίσης σαν συμπέρασμα από τις παραπάνω έρευνες των ειδικών επιστημόνων του πιο πάνω link και υπάρχει στην συνέντευξη επίκουρου καθηγητή μέσα από το ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ του Στέλιου Κούλογλου, μιας εκπομπής που βραβεύθηκε τέσσερις φορές ως η καλύτερη ελληνική ενημερωτική εκπομπή και της απονεμήθηκε το "Euro-Comenius" ευρωπαϊκό βραβείο.

http://www.rwf.gr/interviews_senaria-new.php?id=14&interview=1&interview_id=34

"...Πρέπει να σας πω ότι οι τελευταίες οδηγίες για παράδειγμα του εκδότη του περιοδικού ΛΑΝΣΕΤ, που είναι από τα πιο έγκυρα περιοδικά στον κόσμο, είναι ότι πρέπει να περιορίσουμε τη χρήση του κινητού σε τρία λεπτά μόνο το μήνα. Τόσο αυστηρά."

"...αλλά επειδή οι ενδείξεις αφορούν ασθένειες πολύ κακές, που περιλαμβάνουν και την καρκινογένεση, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί..."

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Φίλε μετά από κάποιες μετρήσεις που έκανα μ'ενα όργανο το οποίο μετράει την ακτινοβολία, τελικά το ποιο αθώο ήταν το handsfree και μετά το bluetooth...

Τι να κάνουμε φίλε μου? εγώ δυστυχώς όλοι το χρησιμοποιούμε. Εγώ άκουσα ότι μέχρι και το handsfree είναι επικίνδυνο

...Φίλε μετά από κάποιες μετρήσεις που έκανα μ'ενα όργανο το οποίο μετράει την ακτινοβολία, τελικά το ποιο αθώο ήταν το handsfree και μετά το bluetooth...

Το πιο αθώο είναι αυτές οι ακτινοβολίες από αριστερόστροφες να γίνουν δεξιόστροφες...πράγμα μάλλον αδύνατον!

Το πιο αθώο είναι αυτές οι ακτινοβολίες από αριστερόστροφες να γίνουν δεξιόστροφες...πράγμα μάλλον αδύνατον!

Nαι και μετα να ριξουν κ εναν καλαματιανο..

Εγινε η ενεργεια διανυσματικο μεγεθος (με διευθυνση, κατευθυνση) και δεν το προλαβα στο λυκειο !!:shock:

Για να μην τρελαινομαστε ομως, το προβλημα που προκαλει η ενεργεια(ακτινοβολια) στον οργανισμο ειναι οτι αυξανει τη θερμοκρασια και οχι κατι αλλο.

Φιλικα

Nαι και μετα να ριξουν κ εναν καλαματιανο..

Εγινε η ενεργεια διανυσματικο μεγεθος (με διευθυνση, κατευθυνση) και δεν το προλαβα στο λυκειο !!:shock:

Για να μην τρελαινομαστε ομως, το προβλημα που προκαλει η ενεργεια(ακτινοβολια) στον οργανισμο ειναι οτι αυξανει τη θερμοκρασια και οχι κατι αλλο.

Φιλικα

Ναι μετά τον καλαματιανό, θα πρέπει να 'μάστε όλοι ...με πυρετό όπως τα λες! Και συ ποιος είσαι που έβγαλες συμπέρασμα ότι η ακτινοβολία δεν προκαλεί τίποτα άλλο? Δηλαδη οι επιστήμονες που μελέτησαν και λένε για καρκινογενέσεις...πρέπει και αυτοί να χωρέψουν καλαματιανό?

Μην τρελλαθούμε...

Καταρχας εχεις καποια στοιχειωδη εστω γνωση κυτταρικης βιολογιας για να καταλαβεις τι επιπτωσεις εχει η αυξηση της θερμοκρασιας?

Η Ακτινοβολια ξαναλεω οτι προκαλει μονο αυξηση της θερμοκρασιας.

Αν εσυ καταλαβαινεις οτι προκαλει πυρετο....οκ!

Καταρχας εχεις καποια στοιχειωδη εστω γνωση κυτταρικης βιολογιας για να καταλαβεις τι επιπτωσεις εχει η αυξηση της θερμοκρασιας?

Η Ακτινοβολια ξαναλεω οτι προκαλει μονο αυξηση της θερμοκρασιας.

Αν εσυ καταλαβαινεις οτι προκαλει πυρετο....οκ!

Είσαι κάποιος επιστήμων? Αν όχι λοιπόν, δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει καμία άλλη επίπτωση εκτός της αύξησης θερμοκρασίας! Αν θες να τις δεις τις επιπτώσεις ανέτρεξε στο παραπάνω link που έβαλα και διάβασέ τα! Και αν βαριέσαι, να στα πω εγώ που τα διάβασα:

Σε μακροπρόθεσμη βάση ακόμα και σε όρια πολύ χαμηλότερα από ότι τα σημερινά (μιλάμε για εκατοντάδες ως χιλιάδες φορές πιο κάτω!!) θέτονται οι βάσεις για καρκίνους στην μετέπειτα ζωή των ενηλίκων!

Κανείς δεν είχε μελετήσει όταν βγαίναν τα όρια που υπάρχουν σήμερα, τις βιολογικές συνέπειες σε μακροπρόθεσμη βάση, γιατί απλά τα όρια βγήκαν με βάση τις "θερμικές" συνέπειες και για σύντομα χρονικά όρια έκθεσης!

Οι επιστήμονες λοιπόν τώρα λένε ότι τα σημερινά όρια πρέπει να αναθεωρηθούν εκατοντάδες ως και χιλιάδες φορές πιο κάτω!

Ξαναλεω τριτη φορα οτι η ακτινοβολια αυτο που κανει ειναι να αυξανει την θερμοκρασια στο κεφαλι μας. Δεν μπορει να κανει ουτε αριστεροστροφους ελιγμους, ουτε επικινδυνα σλαλομ, ουτε μακαρονια με κιμα.

Ολες οι πιθανες επιπτωσεις της ακτινοβολιας στον οργανισμο μας προκαλουνται απο την αυξηση της θερμοκρασιας και την αντιδραση των κυτταρων σ αυτη την αυξηση. Και οχι απο αριστεροστροφους ελιγμους (αυτο σχολιασα και μονο).

Μου προτεινεις να διαβασω ενα κειμενο που μιλαει για ''αριστεροστροφη'' ακτινοβολια??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ξαναλεω τριτη φορα οτι η ακτινοβολια αυτο που κανει ειναι να αυξανει την θερμοκρασια στο κεφαλι μας. Δεν μπορει να κανει ουτε αριστεροστροφους ελιγμους, ουτε επικινδυνα σλαλομ, ουτε μακαρονια με κιμα.

Ολες οι πιθανες επιπτωσεις της ακτινοβολιας στον οργανισμο μας προκαλουνται απο την αυξηση της θερμοκρασιας και την αντιδραση των κυτταρων σ αυτη την αυξηση. Και οχι απο αριστεροστροφους ελιγμους (αυτο σχολιασα και μονο).

Μου προτεινεις να διαβασω ενα κειμενο που μιλαει για ''αριστεροστροφη'' ακτινοβολια??

Σου προτείνω να διαβάσεις τις διαπιστώσεις από ειδικευμένους επιστήμονες στηριζόμενοι σε 2.500 έρευνες τα τελευταία χρόνια από όλο τον κόσμο (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) στις οποίες τα συμπεράσματα είναι ότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα υγείας εώς καρκινογενέσεις μακροπρόθεσμα από πάσης φύσεως τεχνιτές πηγές Η/Μ ακτινοβολίας! Και καθώς επίσης ότι τα σημερινά όρια είναι εκατοντάδες ως χιλιάδες φορές πιο πάνω από αυτά που δείχνουν ότι υπάρχει τελικά σοβαρό πρόβλημα, και προτείνουν την επείγουσα αναθεώρησή τους προς τα κάτω!

Εσύ στέκεσαι μόνο στις θερμικές συνέπειες. Να σου πω για παράδειγμα τι παθαίνουν οι κάτοικοι που μένουν κοντά σε γραμμές υψηλής & υπερψηλής τάσης?

Οξειδωτικό στρες και κατά συνέπεια συσσώρευση ελευθέρων ριζών στα κύτταρά τους όπου σε βάθος χρόνου αυτό σημαίνει φθορά των! Επίσης μειωμένα ποσοστά στην ορμόνη "μελατονίνη" η οποία ρυθμίζει το βιολογικό ρολόϊ του ανθρώπου καθώς επίσης προστατεύει από διάφορους καρκίνους τον οργανισμό! Επίσης δημιουργείται καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος, της άμυνας του οργανισμού μας δηλαδή!

Και για του λόγου το αληθές δες εδω, μπορείς να τα δεις και απευθείας κάνοντας κλικ εδω:

http://www.bioinitiative.org/report/docs/section_7.pdf & εδώ

http://www.bioinitiative.org/report/docs/section_12.pdf

Conclusion: Scientific research has shown that the public is not being protected

from potential damage that can be caused by exposure to EMF, both power

frequency (ELF) and radio frequency (RF).

Conclusion: DNA damage (e.g., strand breaks), a cause of cancer, occurs at levels

of ELF and RF that are below the safety limits. Also, there is no protection against

cumulative effects stimulated by different parts of the EM spectrum.

Conclusion: The scientific basis for EMF safety limits is flawed when the same

biological mechanisms are activated in ELF and RF ranges at vastly different

levels of the Specific Absorption Rate (SAR). Activation of DNA to synthesize

stress proteins (the stress response), is stimulated in the ELF at a non-thermal

SAR level that is over a billion times lower than the same process activated in the

RF at the thermal level.

Conclusion: Eleven (11) of the 13 published epidemiologic residential and

occupational studies are considered to provide (positive) evidence that high MF

exposure can result in decreased melatonin production. The two negative studies

had important deficiencies that may certainly have biased the results. There is

sufficient evidence to conclude that longterm relatively high ELF MF exposure can

result in a decrease in melatonin production. It has not been determined to what

extent personal characteristics, e.g., medications, interact with ELF MF exposure in

decreasing melatonin production.

Conclusion: There is a need for a biological standard to replace the thermal

standard and to also protect against cumulative effects across the EM spectrum.

Επεξ/σία από fnwokke

Δεν διαφωνω οτι μπορει πιθανως να υπαρχουν επιπτωσεις για τον οργανισμο μας. Εγω αλλο σχολιασα αλλα...never mind!

Παντως εγω δε συνιστω σε κανεναν να διαβασει το αρθρο που παρεθεσες (αν βεβαια οντως αναφερεται σε αριστεροστροφες μπουρδες και ελικες dna οπως ισχυριζεσαι) ως κομπογιαννίτικο με τη βουλα.

Δεξιόστροφά πολομένη ακτινοβολία πάντως... πρώτη φορά ακούω. Μια σύντομη έρευνα που έκανα δεν είδα ότι η ακτινοβολία μπορεί να είναι δεξιοστροφή ή αριστερόστροφη.

Όπως και να έχει η ακτινοβολία έιναι κύμα. Το μόνο σίγουρο. Μάλιστα είναι στο άκρο απο την ανάποδη πλευρά των ακτίνων-Χ, γάμμα κτλ.

Μικροκυματικές - Ορατό Φώς (και αυτό ακτινοβολία είναι) - ακτίνες Χ κτλ.

Αυξάνουν τις θερμοκρασίες, και απο εκεί και πέρα... νομίζω ότι ψάχνουμε αποδιοπομπαίους τράγους. Όσο η Ιατρική ξεπετάει τις "απλές" ασθένειες, τελικά όλο και περισσότεροι πάνε απο την "αρρώστια" γιατί απλά δεν έχουν απο τι άλλο να πάνε.

Αυτή είναι η άποψη σου. Δεν μπορεί παρά απλά να γίνει σεβαστή. Τίποτα παρά πάνω.

Καλα εισαι σοβαρος? Μια χαρα τα λεει!! Δεν ειναι η αποψη του, ειναι καθαρα φυσικη!!!

Η η/μ ακτινοβολια ειναι ενα ηλεκτρομαγνητικο κυμα που μεταφερει ενεργεια!

Η ακτινοβολια ειναι ουσιαστικα η μεταφορα ενεργειας!!

Οποτε δεν ειναι καθολου η αποψη του, ειναι απλη φυσικη.

googlαρε να δεις ποια λεγονται διανυσματικα μεγεθη και ποια μονομετρα και τι σημαινουν αυτα, για να καταλαβεις ποσο λαθος εισαι. Μην επιμενεις.

Εκτος αν το επομενο που θα μας πεις ειναι οτι η γη ειναι...επιπεδη!:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...