aluc4rd21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Γεια σε ολους..Σημερα εγινε ενα προβλημα με κατη αρχεια dll και ειπα να κανω restore system για να τα ξαναεπαναφερω αλλα σε ολα τα σημεια που προσπαθισα να κανω restore λεει οτι δεν ειναι δυνατο να γινει.Γιατι?μπορει καποιος να με βοηθισει πλσ!:???: :neutral:
polaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μπα.. Εχω δοκιμάσει να κάνω restore πάνω απο 25 φορές (ειτε σε δικό μου pc είτε σε εταιρικό) και μου έχει πετύχει μόνο 3... Τις 2 στο δικό μου pc, και την μιά σε ένα εταιρικό. Μου βγάζει και μένα το ίδιο πρόβλημα. Προσωπική μου άποψη, τσάμπα πάνε τα GB που δεσμέυει. Πλεον σπίτι δεν το έχω σε κανένα απτα 3 pc, και στη δουλειά όταν στηνω μηχανηματα το αφηνω μονο και μονο επειδή τα pc δεν έχουν πρόβλημα χώρου οπότε λέω ΑΝ κάτσει το restore έκατσε... (40gb δίσκοι και χρησιμοποιούν μόνο 5-6gb οπότε έχουν άπειρο ελεύθερο)
aluc4rd21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δλδ αν το προσπαθησω πολλες φορες υπαρχει πιθανοτητα να γινει? Γιατι παλια το ειχα κανει μια φορα και πετυχε.
aluc4rd21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Σας παρακαλω καποιος να με help.:|
szaf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 To ίδιο και στο pc ενός φίλου, όσες φορές και να έχει προσπαθήσει δεν γίνεται. Σε μένα πάντως 4-5 φορές έχουν πάει όλα οκ..
wert Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μπα αμα μουλαρώσει ξέχαστο. Όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι ο πρώτος που του τυχαίνει αυτό. Μια από τα ίδια και εδώ. Μάλλον με κάνα ghost ή κάνα acronis ησυχάζουμε μόνο Αφού γίνει η εγκατάσταση των windows μετά από κάνα δύο μήνες η επαναφορά δεν μου δούλεψε ποτέ. Έτσι απλά την απενεργοποιώ πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.