Προς το περιεχόμενο

δεν μπορω να κανω restore system

aluc4rd21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους..Σημερα εγινε ενα προβλημα με κατη αρχεια dll και ειπα να κανω restore system για να τα ξαναεπαναφερω αλλα σε ολα τα σημεια που προσπαθισα να κανω restore λεει οτι δεν ειναι δυνατο να γινει.Γιατι?μπορει καποιος να με βοηθισει πλσ!:???: :neutral:

Δημοσ.

Μπα.. Εχω δοκιμάσει να κάνω restore πάνω απο 25 φορές (ειτε σε δικό μου pc είτε σε εταιρικό) και μου έχει πετύχει μόνο 3... Τις 2 στο δικό μου pc, και την μιά σε ένα εταιρικό.

Μου βγάζει και μένα το ίδιο πρόβλημα. Προσωπική μου άποψη, τσάμπα πάνε τα GB που δεσμέυει. Πλεον σπίτι δεν το έχω σε κανένα απτα 3 pc, και στη δουλειά όταν στηνω μηχανηματα το αφηνω μονο και μονο επειδή τα pc δεν έχουν πρόβλημα χώρου οπότε λέω ΑΝ κάτσει το restore έκατσε... (40gb δίσκοι και χρησιμοποιούν μόνο 5-6gb οπότε έχουν άπειρο ελεύθερο)

Δημοσ.

Δλδ αν το προσπαθησω πολλες φορες υπαρχει πιθανοτητα να γινει?

Γιατι παλια το ειχα κανει μια φορα και πετυχε.

Δημοσ.

To ίδιο και στο pc ενός φίλου, όσες φορές και να έχει προσπαθήσει δεν γίνεται. Σε μένα πάντως 4-5 φορές έχουν πάει όλα οκ..

Δημοσ.

Μπα αμα μουλαρώσει ξέχαστο. :mrgreen:

Όπως καταλαβαίνεις δεν είσαι ο πρώτος που του τυχαίνει αυτό.

Μια από τα ίδια και εδώ.

Μάλλον με κάνα ghost ή κάνα acronis ησυχάζουμε μόνο :-D

Αφού γίνει η εγκατάσταση των windows μετά από κάνα δύο μήνες η επαναφορά δεν μου δούλεψε ποτέ. Έτσι απλά την απενεργοποιώ πλέον :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...