Προς το περιεχόμενο

Whats your favorite DE?

ofara4

Ποιό είναι το αγαπημένο σας γραφικό περιβάλλον (DE ή WM)  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιό είναι το αγαπημένο σας γραφικό περιβάλλον (DE ή WM)

• GNOME
      10
    • KDE
      30
    • XFCe
      1
    • E16.5
      0
    • E17
      0
    • Fluxbox/Openbox/Blackbox
      1
    • WindowMaker
      0
    • Άλλο
      1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι όπως είπε και ο Dimmu_Borgir θέμα γούστου αλλά πολλές φορές και θέμα Hardware. Γιατί προφανώς σε ένα παλιό PC δεν θα φορτώσεις KDE ή GNOME γιατί θα σέρνεται.

Για τα δικά μου τα γούστα μου αρέσει πιο πολύ το Gnome!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν λιγο τελειωσα τo compile του KDE3.5.:mrgreen:

10-12 ωρες περιπου σε P3.2 , 3.5 giga χωρο για το compilation 1.0, giga για την εγκατασταση, 2 ανεμιστηρες(οικιακοι, απο αυτους που εχουμε το καλοκαιρι) επανω στο pc γιατι απο την υπερθερμαση τα εφτυσε λιγο, αλλα τελικα δουλεψε τελεια.

Ψιλοαπιστευτο μου φαινεται!

και ολο αυτο με μια εντολη!!!!(κατεβασα το kontsruct που ειναι μικρο και τα υπολοιπα τα κατεβασε αυτο κατα την εγκατασταση.)

Και απο dependencies,σχεδον μηδεν.(κατι headers μονο)

Μεχρι και το αναλογο Qt μου κατεβασε!

Κατα τη γνωμη μου, εαν το pc το αντεχει, τo KDE ειναι το ανωτερο.

Και απο αποψη της εμπειριας που προσφερει,αλλα και λογω εργαλειων

(το καινουριο kdevelop g*m*ei, το amarok μου εκανε import 7 giga μουσικης

σε ενα λεπτο και μου εφτιαξε ενα σωρο playlists και κατεβασε και ολα τα covers).

Γενικα τα παντα δουλευουν τελεια!

:-D :-D :-D

Ναι ναι. Ψήφο Ψήφο.

Εγώ ψηφίζω e17 για τη φάση, KDE για τα desktop mods που υπάρχουν και τις εφαρμογές, GNOME για το καθαρό στυλ και XFCE γιατί στο παλιό PC μαμάει.

8a symfwnhsw me ton sugoruyo..

e17 -> Eye candy pou den paizetai! gia mena makran to wraiotero DE pou exw dei se linux. To ebala se ena p3@800 me karta grafikwn 16mb k phgaine feta! Makari na synexistei ligo to project k na anaptyx8oun merika ergalia giati einai super.

kde -> Poio aneptygmeno k leitourgiko apo ola ta alla.

gnome -> Wraio lito styl alla arketa spastiko se sxesh me to kde se 8emata leitourgikothtas k mpaxalo opws exei pei k o apoikos sthn anaptyxh tou [to xrhsimopoiw pantws 2+ xronia alla mallon hr8e h wra na gyrisw se kde...]

xfce -> giati einai elafry, grhgoro k eyxrhsto...

egw pantws exw sini8isei gnome.

Duo fores piga na girisw se KDE kai den anteksa.

Ti na pw, ka8ara 8ema goustou lol

Sti douleia exw gnome se PIII kai paei para poli kala (entaksei logw connections kai programmatwn pou trexoun monima, anagkazomai na tou kanw restart mia fora to mina).

Anamesa se KDE kai Gnome (den ehw dokimasei alla) epelexa to KDE, hwris na simainei oti eimai kai apolyta efharistimenos. Apo tin yperaploustefsi tis Gnome pernas stis fortikes leptomereies tou KDE.

Ehw malista kai tin entypwsi oti to KDE den einai kai kala enswmatwmeno sto systima. Me to Mepis pou ehw twra kati ginetai, alla otan imoun se Mandriva eiha tin entypwsi oti OS kai Desktop itan dyo teleiws diaforetika kai asyndeta pragmata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...