LOCKHEART Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Kαλησπέρα παιδία ! SUSE 10.0 Έχω το εξής πρόβλημα: Κάνω connect με τον kppp όταν πατάω το κουμπί connect μου βγάζει το εξής: pppd daemon died unexpectedly Exit status 16 kppp counld not prepare a ppp log it likely that was started with out debug option. Ξέρει κανείς κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 δες man pppd αλλα μου φαινεται οτι exit status 16 ειναι λογω authentication. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOCKHEART Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 οκ θα το κοιταξω thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 εμένα με mandriva μου το κάνει αυτό την πρώτη φορά που πάω να συνδεθώ αφού ανοίξω τον υπολογιστή... Στην δεύτερη, τρίτη κλπ μπαίνει κανονικά... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LOCKHEART Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Kαι εμένα το ίδιο ρε Αντώνη? Την πρώτη φορά το κάνει και μετά τίποτα τι συμβένει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimmu_Borgir Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ε αφου δουλευει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.