Προς το περιεχόμενο

Kατάληξη .mp3.exe?

_BASSstarlet_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Virus, Blackmal.E.....

Αν δεν εχεις κάνει update το antivirus απτις 17 Ιανουαρίου και μετά, τον έχεις τσιμπίσει.. ΠΡΟΣΕΧΕ.............

Δημοσ.

Πηγαινε εδω http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/[email protected]

κατεβασε το tool και κάνε scan να δεις αν το έχεις.

Κανε scan ΤΩΡΑ, γιατί........."# Deletes files: Attempts to delete files associated with security-related programs." που σημαίνει σου ξηλώνει τα antivirus και δεν λειτουργουν...

Δημοσ.

Μου έβγαλε προειδοποίηση το AVG.Δεν πρόλαβα να το τρέξω ούτε θα το έκανα εξάλλου.

Ενας ανόητος ή πως αλλιώς να τον πω,σε Ελληνικά hub με το nick LED7 τα είχε.

Δημοσ.

δεν ξερω αν ηταν ανόητος, ή απλά ασχετος απο στοιχειώδη γνωση μετάδοσης virus.. Προφανώς ανοιξε καποιο email, και έγινε χαμός. Αν σε παρηγορεί, εγω ετρεχα γυρω γυρω ολοι επι 2 μέρες σε εταιρικό δίκτυο για το συγκεκριμενο πράγμα... :D

Δημοσ.

Δυστυχώς Θέλει πολύ προσοχή.

Μου έτυχε κάποια αρχεία htm να τα δώ με το View(Lister) (Total Commander)

και πρόσεξα ότι το περιεχόμενο δεν ήταν htm. Εμοιαζε με κώδικα, μάλιστα ήταν συμπιεσμένα με το UPX. Προφανώς κάποιοι πονηροί τα περνάνε στο PC

σαν άκακα αρχεία (ίσως να μην τα πιάσει το αντιβιοτικό) και μετά τα κάνουν

rename σε EXE ώστε να τρέξουν και να κάνουν τη ζημιά.

Δημοσ.
Βρήκα από την file list χρήστη' date='κάποια αρχεία με κατάληξη .mp3.exe ζευγαράκι με ίδιο τίτλο .mp3.

Τι εξυπηρετούν?[/color']

Einai programmatismena na pezoun molis ta anoi3eis ;)

Anarotieme uparxoun tetia lameria akoma...pou kanoun tis blakies??

8a mou peite den yparxoun akoma 8imata oste na peftoun sti pagida!!

Sosto kai auto 8a po... :)

Δημοσ.

Epidh kai antivirous na baleis kai oti kai na kaneis mporei na mhn to brei an einai trojan gia kalo kai gia kako kane ena format....

Akougetai ligo baru alla ta antivirous kanoun arketes wres - meres mexri na ananaiwsoun thn database tous kamia fora.

Δημοσ.

Υπερβολές...οι περισσότερες εταιρίες του χώρου άμεσα προσφέρουν definitions και σε περιπτώσεις βαρβάτου ιού εξειδικευμένα προγράμματα καταπολέμησής του. Αν μιλάμε για XP και απενεργοποιήσεις το System Restore στην συντριπτικότατη πλειονότητα των περιπτώσεων δε θα έχεις κανένα πρόβλημα στην αντιμετώπισή του. Κι αν αυτό αποτύχει υπάρχουν κι άλλα κολπάκια...το format πρέπει να είναι η έσχατη λύση.

Δημοσ.

Παιδια τι λετε τωρα....πολυ κλασικο το .mp3.exe (.jpg.exe klp klp)

προχτες ειπα να κανω ενα scan στο pc του γραφειου (μικρο γραφειο με 5 pc μονο) και βρικα 1200 τετοια αρχεια.

απο *.jpg.exe *.txt.exe ως οτι να ναι....

πολυ προσοχη σε τετοια αρχεια. DEL asap

Δημοσ.

Πάνω απ'όλα 'προσοχή' όπως συστήνουν οι προλαλήσαντες, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο αυτό το mp3 να είναι συμπιεσμένο σε μορφή .exe

Aν κανείς δουλεύει το 7zip θα ξέρει σίγουρα ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα σου δίνει την δυνατότητα συμπίεσης σε τέτοια μορφή!

Έχω κατεβάσει πολλά τέτοια και τα ανοίγω αφού προηγηθεί σκανάρισμα με το αντιβιωτικό! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...