pern112 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 επειγομαι!βασικα ειμαι με αδεια απο το στρατο και δεν προλαβαινω να ψαχουλεψω τι εχει γινει απο τοτε που πηρα την προηγουμενη αδεια...εχω μια γραμμη απο τον οτε, ειχα παλιοτερα μια συνδρομη οτενετ στα 384 και μετα την τσαμπαρε της χολ. Πλεον απλα πληρωνω την γραμμη 18.92 στον οτε.Εφοσον εχω τον εξοπλισμο ποια εταιρεια συμφερει να βαλω τωρα στα γρηγορα?Δεν μιλαω για 12μηνα πακετα ουτε να κοψω την γραμμη και να βαλω πχ βιβοντι. Με επειγει γιατι θελουν την γραμμη σπιτι και εγω μπαινω παλι μεσα..υπαρχει η δυνατοτητα να κανω στο καπακι μεσω ιντερνετ την συνδεση χωρις να τρεχω?τανξ ποια συμφερει εννοω οικονομικα γιατι εγω πληρωνω αν και απο μακρυα!και ποσο θα παει περιπου περα απο τα κερατιατικα 18.92..δεν πιστευω να βγηκε και το φοιτητικο ινετ ετσι? btw sta klefta eida oti h hol gia 384 exei 21eyro to mhna xwris fpa kai 61.40 gia thn trimhnh xwris fpa. H forthnet exei 3+3dwro 52.40 xwris fpa!!!oles aytes einai aoristoy xronoy?kai giati toso megalh diafora/?.Otenet exei 56.90 thn trimhnh xwris fpa xwris kamia prosfora...
Jiakomo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Αυτή τη στιγμή, αν έχεις ήδη γραμμή, σε συμφέρει περισσότερο το 3+3 της Forthnet. Δίνεις ~60 ευρώ για 6 μήνες δηλ. ~10?/μήνα (384/128 πάντα). Δες και εδώ -> http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10007885 Καλός πολίτης...
pern112 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 phra shmera to prwi thn forthnet gia na matw perissoteres plhrofories. EINAI ATLIOI!olo to prwino xtypage mia fora kai meta ebgaine mia fwnh poy elege oti oles oi grammes einai katellhmenes kai na parw argotera. OLO TO PRWINO!einai epieikws atlioi kai an kai exoyn kalh timh paei gia akyro. An dhladh eixa ena texniko problhma to sabbato tha perimena thn deytera gia na to lysw?nice work....
oblivious Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Τελικά μου φαίνεται πως η εξυπηρέτηση όλων σχεδών των Isp είναι για χέσιμο! Είναι να μην σου τύχει τελικά!
deathlok Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 pern112 ase ta tilefona kai agorase tin sidromi online gia tin periptosi sou einai oti kalitero.an thes diefkrinisis stiltous ena mail apantane
sharky.gr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 ........An dhladh eixa ena texniko problhma to sabbato tha perimena thn deytera gia na to lysw?nice work.... Το τμήμα πωλήσεων θα σου έληνε το πρόβλημα ή μήπως κάλεσες την τεχνική υποστίριξη για νέα συνδρομή??? :-P Δώσε λίγο τόπο στην οργή, λογικό είναι με τέτοια προσφορά να βρίσκεις δύσκολα γραμμή. Απο την άλλη μπορείς να την πάρεις και on-line με κάρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.