Godfath3r Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 απο ολους αυτους μονο τους system of a down και τους rage against the machine μπορω να ακουσω. Εγω θα σου προτεινα να το γυισεις στο progressive/death τυπου opeth η προς white stripes μερια που ναι και rock με ολη την βρωμια της λεξεως. Eγώ θα πρότεινα να τον αφήσεις να ακούσει ότι θέλει...Και να πάει σε όποια "μεριά" τον πάνε τα ακούσματά του!! Δεν το λέω με αρνητικό ύφος, απλά πιστεύω οτι η μουσική είναι κάτι πολύ προσωπικό σε θέμα γούστου και ο κάθε ακροάτης ακούει την μουσική που ταιριάζει στα συναισθήματα που έχει...(Είτε γενικότερα, είτε σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο!!)
-nick- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 PORCUPINE TREE akoyste to Porcupine Tree - Voyage 34: The Complete Trip [basika to mono poy exo akoysei apo Porcupine Tree]
Lucifer Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Ε άκου κ το In Absentia, και έκλεισες imo.
-nick- Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 thnx na ypotheso auto einai "post-rock" hlektronikh?
Godfath3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δεν νομίζω πως οι Porcupine Tree έχουν και μεγάλη σχέση με την ηλεκτρονική μουσική. Πάντως για μένα αξίζει να ακούσεις ή το Lightbulb Sun, ή το Stupid Dream.Απίθανοι δίσκοι...Και γενικά οι πρώτοι τους είναι απίστευτες δουλειές!!!
HQ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 eeee isos na latrepseis tous mars volta.....opos ego
-nick- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δεν νομίζω πως οι Porcupine Tree έχουν και μεγάλη σχέση με την ηλεκτρονική μουσική. arketh tha elega eidika to Porcupine Tree - Voyage 34: The Complete Trip exei arketa shmeia pure ambient...
hugelacky Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Όντως το Voyage 34: The Complete Trip όπως λεει και ο τίτλος του είναι εντελώς "τρύπιο"! Τα υπόλοιπά τους δεν είναι έτσι, αν θές πάντως άκου και το Lightbulb Sun που για μένα είναι το καλύτερο τους γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου "μεταλικές" επιρροές :wink:
Godfath3r Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Ρε παιδιά εγώ μίλησα γενικά για Porcupine Tree.Ειδικότερα αυτός ο δίσκος μπορεί να έχει ηλεκτρονικές επιρροές (δεν τον έχω ακούσει δυστηχώς) αλλά γενικά το γκρούπ δεν έχει και πολύ σχέση... end of OFF TOPIC
gregdais Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 sepultura metallica soulfly slayer rammstein him system of a down ksilina spathia tripes old man's child
-nick- Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2006 Όντως το Voyage 34: The Complete Trip όπως λεει και ο τίτλος του είναι εντελώς "τρύπιο"! τα samples τα εχεις προσεξει φανταζομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.