Προς το περιεχόμενο

Προτεινετε κανα συγκροτημα

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απο ολους αυτους μονο τους system of a down και τους rage against the machine μπορω να ακουσω. Εγω θα σου προτεινα να το γυισεις στο progressive/death τυπου opeth η προς white stripes μερια που ναι και rock με ολη την βρωμια της λεξεως.

Eγώ θα πρότεινα να τον αφήσεις να ακούσει ότι θέλει...Και να πάει σε όποια "μεριά" τον πάνε τα ακούσματά του!!

Δεν το λέω με αρνητικό ύφος, απλά πιστεύω οτι η μουσική είναι κάτι πολύ προσωπικό σε θέμα γούστου και ο κάθε ακροάτης ακούει την μουσική που ταιριάζει στα συναισθήματα που έχει...(Είτε γενικότερα, είτε σε κάποια συγκεκριμένη περίοδο!!)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν νομίζω πως οι Porcupine Tree έχουν και μεγάλη σχέση με την ηλεκτρονική μουσική.

Πάντως για μένα αξίζει να ακούσεις ή το Lightbulb Sun, ή το Stupid Dream.Απίθανοι δίσκοι...Και γενικά οι πρώτοι τους είναι απίστευτες δουλειές!!!

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως οι Porcupine Tree έχουν και μεγάλη σχέση με την ηλεκτρονική μουσική.

arketh tha elega

eidika to Porcupine Tree - Voyage 34: The Complete Trip

exei arketa shmeia pure ambient...

:D

Δημοσ.

Όντως το Voyage 34: The Complete Trip όπως λεει και ο τίτλος του είναι εντελώς "τρύπιο"! :mrgreen:

Τα υπόλοιπά τους δεν είναι έτσι, αν θές πάντως άκου και το Lightbulb Sun που για μένα είναι το καλύτερο τους γιατί δεν έχει σχεδόν καθόλου "μεταλικές" επιρροές :wink:

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ μίλησα γενικά για Porcupine Tree.Ειδικότερα αυτός ο δίσκος μπορεί να έχει ηλεκτρονικές επιρροές (δεν τον έχω ακούσει δυστηχώς) αλλά γενικά το γκρούπ δεν έχει και πολύ σχέση...

end of OFF TOPIC

Δημοσ.
Όντως το Voyage 34: The Complete Trip όπως λεει και ο τίτλος του είναι εντελώς "τρύπιο"!

τα samples τα εχεις προσεξει φανταζομαι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...