Godfath3r Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Ti σχέση έχει η Deep Elm με Nu-Metal (κυρίως) συγκροτήματα που ακούει ο 4saken...Απόσο ξέρω οι μπάντες εκεί είναι post και rock (alternative, emo κτλπ)
mademoiselle Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 oi muse pou akouei exoun post stoixeia
darkkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2006 oi muse pou akouei exoun post stoixeia No,no,no...
4saken Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Τhanx παιδια...Το χω ριξει στο φροντιστηριο... Θα ενημερωσω συντομα....
Godfath3r Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2006 Έτσι πρέπει...Και όσο ακούς τόσο θα ανακαλύπτεις περισσότερα πράγματα που ούτε καν φανταζόσουν οτι υπάρχουν.... Καλές ακροάσεις 4saken!!!!
c0nFuSeR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2006 Blonde redhead (μερικα κομματια τους μου θυμιζουν muse ..π.χ futurism vs pa) chevelle (nu metaliaa ) επισης artic monkeys (ειναι indie ροκ Franz Ferdinand φαση..) ο τελευταιος τους δισκος σκιζειι στην αγγλια. artic monkeys - whatever people say i am, that's what im not[2006]
Godfath3r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Nαί ειδικά οι πρώτοι δίσκοι Limp Bizkit είναι ασύληπτοι...Βest Nu-metal albums...
4saken Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2006 Oι Chevelle δεν ειναι ασχημοι....Εχθες τους ακουσα για πρωτη φορα...
Fantasy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2006 velvet revolver. εκεί είναι o slash από τους guns 'n' roses
soko Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Αν κρίνω από αυτά που σου αρέσουν, όπως είπε και ο toufas τσέκαρε οπωσδήποτε Smashing Pumpkins Βρες το Siamese Dream, σε καλή ποιότητα, άκου το Cherub Rock δυνατά που ανοίγει το album και πες μου.. Τέτοιο όγκο-δύναμη σε κιθαριστικό ήχο δεν έχει κανένα group, και το λέω χωρίς να είμαι κανένας ιδιαίτερα τρελαμένος οπαδός τους. Αν σου αρέσουν πήγαινε μετά στο κλασικότατο Mellon Collie And The Infinite Sadness A! Επίσης Alice In Chains πιστεύω επίσης θα σου αρέσουν Τσέκαρε το τραγουδάκι Would για να καταλάβεις τι παίζει, αν και έχουν και ωραία ήρεμα, όπως και οι Smashing Pumpkins. Ακόμα: - το album Troublegum των Therapy - το Bleach των Nirvana - Faith No More - Soundgarden - Pearl Jam, albums: Ten, VS.. πολύ στο grunge το έριξα.. Επίσης καλό site με preview από τραγούδια δίσκων, προτάσεις για παρόμοια groups κλπ. το: http://www.artistdirect.com Edited by Cristina: Το υπόλοιπο post βρίσκεται εδώ.
Lemuria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Τι ακουω: Rage Against The Machine Rammstein Megaherz Guano Apes System of a Down Korn Audioslave Cypress Hill Muse Fun Lovin Criminals Manic Street Preachers Tool Nickelback Placebo κτλ κτλ κανα καλο συγκροτημα που πιθανοτατα να μαρεσει αν κρινετε απο τα παραπανω? απο ολους αυτους μονο τους system of a down και τους rage against the machine μπορω να ακουσω. Εγω θα σου προτεινα να το γυισεις στο progressive/death τυπου opeth η προς white stripes μερια που ναι και rock με ολη την βρωμια της λεξεως.
Lucifer Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Ρε να τι ξέχασα. MONSTER MAGNET ΡΕ. \m/ Ωραίο νικ λεμούρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.