Προς το περιεχόμενο

Προτεινετε κανα συγκροτημα

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ti σχέση έχει η Deep Elm με Nu-Metal (κυρίως) συγκροτήματα που ακούει ο 4saken...Απόσο ξέρω οι μπάντες εκεί είναι post και rock (alternative, emo κτλπ)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έτσι πρέπει...Και όσο ακούς τόσο θα ανακαλύπτεις περισσότερα πράγματα που ούτε καν φανταζόσουν οτι υπάρχουν....

Καλές ακροάσεις 4saken!!!!

Δημοσ.

Blonde redhead (μερικα κομματια τους μου θυμιζουν muse ..π.χ futurism vs pa)

chevelle (nu metaliaa )

επισης artic monkeys (ειναι indie ροκ Franz Ferdinand φαση..) ο τελευταιος τους δισκος σκιζειι στην αγγλια. artic monkeys - whatever people say i am, that's what im not[2006]

Δημοσ.

Αν κρίνω από αυτά που σου αρέσουν, όπως είπε και ο toufas τσέκαρε οπωσδήποτε Smashing Pumpkins

Βρες το Siamese Dream, σε καλή ποιότητα, άκου το Cherub Rock δυνατά που ανοίγει το album και πες μου.. Τέτοιο όγκο-δύναμη σε κιθαριστικό ήχο δεν έχει κανένα group, και το λέω χωρίς να είμαι κανένας ιδιαίτερα τρελαμένος οπαδός τους. Αν σου αρέσουν πήγαινε μετά στο κλασικότατο Mellon Collie And The Infinite Sadness

A! Επίσης Alice In Chains πιστεύω επίσης θα σου αρέσουν

Τσέκαρε το τραγουδάκι Would για να καταλάβεις τι παίζει, αν και έχουν και ωραία ήρεμα, όπως και οι Smashing Pumpkins.

Ακόμα:

- το album Troublegum των Therapy

- το Bleach των Nirvana

- Faith No More

- Soundgarden

- Pearl Jam, albums: Ten, VS.. πολύ στο grunge το έριξα..

Επίσης καλό site με preview από τραγούδια δίσκων, προτάσεις για παρόμοια groups κλπ. το:

http://www.artistdirect.com

Edited by Cristina:

Το υπόλοιπο post βρίσκεται εδώ.

Δημοσ.
Τι ακουω:

Rage Against The Machine

Rammstein

Megaherz

Guano Apes

System of a Down

Korn

Audioslave

Cypress Hill

Muse

Fun Lovin Criminals

Manic Street Preachers

Tool

Nickelback

Placebo

κτλ κτλ

κανα καλο συγκροτημα που πιθανοτατα να μαρεσει αν κρινετε απο τα παραπανω?

απο ολους αυτους μονο τους system of a down και τους rage against the machine μπορω να ακουσω. Εγω θα σου προτεινα να το γυισεις στο progressive/death τυπου opeth η προς white stripes μερια που ναι και rock με ολη την βρωμια της λεξεως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...