red30 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 wolfidis εγω ειχα ζητήσει σύνδεση απο το 13800 κι απο κει ζητησα διακοπη αλλα τραβιόμουν μέρες με τα φαξ και τη γειωση τηλεφώνου... δεν ξερω για το Γερμανό ισως να ειναι πιο ευκολα τα πράγματα.
Wolfidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 EKTELESTES wolfidis, mesa se 2 meres partous thl Ma afou den to sikwnoyn!!!!! teohaz πηγαινε στον ΓΕΡΜΑΝΟ κανουν και αυτη διακοπη στην ΤΕllas... To exw kanei
platongr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μια από τα ίδια εδώ... Σήμερα μου ήρθε και 2ος λογαριασμός (Τellas Pollis 300 - 12 ευρώ + ΦΠΑ) Από τον Νοέμβριο προσπαθώ να διακόψω την υπηρεσία. Πρώτο fax 1/11/05, με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι δεν έχω υπογράψει (όντως) Δεύτερο fax 5/11/05 με υπογραφή Έρχεται ένας λογαριασμός μέσα στον Ιανουάριο, τηλέφωνο και εντελώς τυχαία δεν τον είχαν πάρει Τρίτο fax προς τα μέσα ιανουαρίου. Σήμερα ήρθε και άλλος λογαριασμός (12 +φπα) και πάλι δεν είχαν πάρει το fax ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ???? ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΕΙ ??????? Έβαλα το fax να στέλνει όλο το μεσημέρι, πρέπει να τους έστειλα την ίδια σελίδα γύρω στις 30 φορές να δούμε αν θα το πάρουν τώρα. Στο τηλέφωνο έβλεπαν ότι είχα στείλε κάποια fax για ενεργοποίηση και κάτι άλλα θέματα που ήταν για να πάρουν λεφτά. Αυτά για την διακοπή δεν τα έβρισκαν, αλλά βρήκαν αυτό που δεν είχε υπογραφή, και έλεγε για διακοπή και για διακοπή της προεπιλογής. Η προεπιλογή όμως έχει φύγει. Άρα επιλέγουν και κάνουν ότι τους γουστάρει. τίποτα λίγοτερο για τους κυρίους της Tellas και άμα θέλουν ας έρθουν να μου κουνηθούν ότι δεν τους έχω στείλει fax. ουστ, αλήτες !!!
Wolfidis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2006 Opoios mplekei me tin Tellas einai a3ios tis moiras tou.....
EKTELESTES Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 de borw na se katalavw, alithia..exw parei panw apo 20 fores (se diafores wres) thl k zhthma na etyxe 1 fora na perimenw 5 lepta, otan htan fortomenes oi grammes (!) mhpws pairneis wres pou einai fortomenes?? dokimase kapoies alles wres apla.
marios1957 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2006 de borw na se katalavw' date=' alithia..exw parei panw apo 20 fores (se diafores wres) thl k zhthma na etyxe 1 fora na perimenw 5 lepta, otan htan fortomenes oi grammes (!) mhpws pairneis wres pou einai fortomenes?? dokimase kapoies alles wres apla.[/quote'] Υπολογισμένη αναμονή είναι,ώστε να πληρώνεις και για την εξυπηρέτησή σου (13800). Ίδια περίπτωση εδώ,με πήρε τηλ κάποια καριόλα πριν καμια βδομάδα,να μου πουλήσει σταθερή τηλεφωνία και επιμελώς απέκρυψε την συνδρομή.Αντίθετα μάλιστα εκθείαζε τα -δωρεάν- 300min το μήνα.Έπρεπε όμως να την ψυλιαστώ,μιας και ενώ καταγραφόταν η συνομιλία απ' την αρχή,μου ζήτησε να τα ξαναπούμε,χωρίς να αναφέρει πια για το "όφελος" των 300' το μήνα,ούτε για συνδρομή -φυσικά. Αυτά και άλλα μου ήρθαν στο μυαλό,όταν έλαβα σήμερα ταχυδρομικά την αίτηση για να την υπογράψω και να τους την επιστρέψω και τότε μόνο πονηρεύτηκα και κοίταξα στο internet στη σελίδα τους,στον τιμοκατάλογο που έχουν. Ούτε στην αίτηση αναφέρεται τπτ για συνδρομή και σε παραπέμπουν η στο 13800 (με χρέωση οι γαμιόληδες),η στον δικτυακό τους τόπο. Πρόκειται για απατεώνες ολκής και το προσυπογράφω με ονοματεπώνυμο,προκαλώντας τους να λάβουν μέτρα εναντίον μου (κοινώς να μου κλάσουν τ' αρχίδια).Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεση του νομικού εκπροσώπου του forum και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να "συρθώ" δικαστικά και να κατακτήσω το "τέταρτο-της-δημοσιότητας-που-μου-ανήκει". Για καλό και για κακό όμως,πήγα στο Γερμανό και ζήτησα να κοπεί η σύνδεση με την "Mpellas",κράτησα δε και το πρωτότυπο του fax που στείλανε,με τη σφραγίδα τους.Αν -παρ' ελπίδα έρθει κανας λογαριασμός,θα πάει στα σκουπίδια και ας έρθουν να μου κάνουν συντηρητική κατάσχεση για τα χρήματα που τους χρωστάω.....
platongr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μετά από 2η φάση αμέτρητων κλήσεω προς το support τους (13800 επιλογή 2) έβγαλα το εξής συμπέρασμα : - Όποιος θέλει να κάνει αίτηση ή αλλαγή προγράμματος (προς τα πάνω) ή προεπιλογή, στέλνει σε οποιοδήποτε νούμερο της απάτης-εταιρείας, fax (κατά προτίμηση στο 211 120 1100) και από εκεί πηγαίνει στο ανάλογο τμήμα. - Όποιος άτυχος θέλει να ακυρώσει πρόγραμμα ή να πάει προς τα κάτω του λένε να στείλει fax αλλά δεν το παίρνουν ΠΟΤΕ. Μετά από άπειρες προσπάθειες, σου λένε να το στείλεις ΜΟΝΟ στο 211 120 0021* που αν είσαι τυχερός και απαντήσει ΜΑΛΛΟΝ θα το πάρουν. Για το μάλλον θα σας πω αύριο, αφού τα υπερσύγχρονα συστήματα που διαθέτουν, τους δείχνουν τα fax στα τερματικά τους, 24 ώρες μετά εκτός και αν "μεσολαβίσει το ΣΚ της 25ης Μαρτίου και πάρτε μας πάλι αύριο γιατί μερικά fax χάνονται". * Ανάθεμα και αν αναφέρετε πουθενά αυτό το νούμερο στα έντυπα που έρχονται με τον λογαριασμό....
bchris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 marie1957 ευγε! Γερα με τσαμπουκα θελουν! Ενα θα πω για την Trellas: Το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι.
marios1957 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Νεώτερα σήμερα: Ήρθε σε επικοινωνία μαζί τους η γυναίκα μου,να δει αν φτάσανε τα fax και την τουμπάρανε,λέγοντάς της ότι δεν υπήρχε καμία συνδρομή στη σύνδεση αυτή και ότι -πράγματι- είχαμε τρακόσια λεπτά το μήνα δωρεάν,χωρίς συνδρομή,χωρίς τέλη ενεργοποίησης,χωρίς καμία υποχρέωση εκ μέρους μας...Δηλ,επειδή είμαστε όμορφοι και κιμπάρηδες,θα μιλάμε πέντε ώρες το μήνα παντού και τζάμπα,ούτε VoIp νάτανε!Και μόνο εμείς και κανένας άλλος!!! Όμως,άλλα λένε στο δικτυακό τους τόπο,άλλα μου είπανε προχτές στο τηλεφ που τους έκανα,άλλα μου είπαν στο Γερμανό που πήγα για διακοπή. Όλα αυτά στο μιλητό,άντε να αποδείξει κάποιος,όταν έρθει η ώρα της λυπητερής,ότι "δεν είναι ελέφαντας",η να επικαλεστεί την ηχογράφιση της επικοινωνίας μαζί τους,σε κάποιο δικαστήριο επίλησης αστικών διαφορών. Λέω -σήμερα το απογ- να πάρω ανα χείρας τις αιτήσεις και να πάω στα κεντρικά τους στο Μαρούσι,να μου δώσουνε εγγράφως -πια- ότι είπαμε τηλεφωνικά.Θα ενημερώσω σχετικά.
vrestas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 egw pantws eixa tellas 384 kai pagio plirwna ston ote. tous esteila fax alla sunexisane na me pernoun thl gia na plirwsw logariasmous pou oxi mono aytous pou ontws xrwstousa ala kai allous,synexizan na me xrewnoun diladi. mou steilan 3-4 logariasmous apo oktwmbri kai meta,eixa steilei ena fax ala boreli!! sumbolaio den eixa upograpsei ara akolouthoume ton nomo: ta kanonia tou navarone.....kai blepoume(elpizw na min kataliksw sto keli 33). kata geniki omologia antws ton paizoune.ton teleuteo diastima den me exoun enoxlisei.ante kali sunexeia....
Θοδωρής Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Εγώ έχω κάνει διακοπή απο πέρσι τον απρίλιο στη tellas και ακόμα λογαριασμούς στέλνουν κάθε μήνα! ποτε είναι 0.00 και άλλες φορές έρχεται 3 με 4 euro και ενώ τους έχω πάρει τηλ. και τους εβρυσα που συνεχιζουν να στέλνουν λογαριασμους δεν βρήκα λύση. Απλα δεν τους δείνω ΦΡΑΓΚΟ!!!!!!!!
Wolfidis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Gia mena einai i pio ana3iopisti etairia me tin opoia eixa sxesi! Hmouna 1 xrono pelatis dsl alla apo ena simeio kai meta epei3e toso asxima poy anagkastika na figw. Den 8a efeuga an anagnwrizan to problima kai den me douleuan emena kai pollous allous (isws kapoioi "pailioi" xristes dsl na 8imounte ti paizotane se orismenes perioxes me to bbras sto e3wteriko, prin 2 xronia peripou) Genika einai ekneyristiko to oti mas 8ewroun ili8ious opws anaferete parapanw me tosa paradeigmata..... (oute i otenet den to exei 3eftilisei toso) 8a eixa paei se allo paroxo gia sta8eri alpa to amelisa epeidi den milaw poli sto til. Kai kati allo pote den xwnepsa ayto to spastiko tragoudi ka8e pou til sto 13800 kai ta diafistika tous me ta metalagmena mirmigkia zobi stin tv..... An 8elete mia filiki simbouli makria apo tellas.....
marios1957 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μόλις γύρισα από Bellas Τι τσαμπουνάτε,ωρε συν-άϋπνοι,η εταιρία δεν παίζεται... Είναι τόσο ευέλικτη που εκείνη τη στιγμή φτιάχνει πρόγραμμα στα μέτρα σας!Ναι φίλτατοι,μας περνάει για τόόόόσο (με το συμπάθιο που λένε,όταν δείχνουν ποσότητα η μέγεθος...) αυνανιστές,που στο τέλος θα μας πείσει.Δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε,παρ' εκτός και θέλουν να την ξεφορτωθούν (με τα 15μιλιούνια γιούργια παθητικό) σε καναν φραγκολεβαντίνο -φοριέται τώρα τελευταία,είναι της μοδός- και θέλουν νάχουν χώσει ήδη στο γκεζί τη μισή Ελλάδα και να του πουν "να-γκαβέ-παράδες". Απ' την αρχή: Πήγα Νεαπόλεως,βρήκα ένα γλυκύτατο πλάσμα (σωπάτε ρε,δεν πήγα για καμάκι,για δουλειά πήγα...),(συ)στηθήκαμε ο ένας στον άλλον,έδειξα τα χαρτιά που κράταγα,τσιμπολόγησε δυό-τρία πλήκτρα στο πληκτρολόγιο,έστειλε και το ποντικάκι για λάδι και μου ξεφούρνισε αυτό που -ήδη- ήξερα.Αλλά,αισθάνθηκα σαν τον αρχαίο Δικαιόπολη,θα μπορούσε να μου φτιάξει μια κατάσταση,να μιλάω μία ώρα το μήνα,τζάμπα,χωρίς συνδρομή,χωρίς τέλος ενεργοποίησης,χωρίς καμία απολύτως δέσμευση εκ μέρους μου.Της είπα ότι είναι πολύ λίγο και ότι απέχει παρασάγκας απ' το πεντάωρο που μούταξαν πριν από καμια βδομάδα και τότε μου αντιπρότεινε στεγνά!!! να μου το κάνει τρείς ώρες!!!Έλα νινί στον τόπο σου,που λένε και οι λαϊκοί (τρομπαδούροι),εκείνη τη στιγμή με έκοψε,λιμπίστηκε τα πράσινά μου μάτια,έκλαψε για όλα τα χρόνια που δεν με ήξερε και μου έδωσε τρεις ώρες το μήνα τζάμπα ομιλία,χωρίς πάγια,χωρίς τπτ. Όμως,πενήντα χρόνια Έλληνας υπήκοος,τη ρώτησα αν πρώτον καταγράφονται αυτά που λέμε(=αρνητικόν) και δεύτερον αν μπορώ να τα έχω γραπτά (scripta manet). Όπως έχετε αντιληφθεί,εισέπραξα δύο αρνήσεις (δεν είναι Αγγλία εδώ για νάχουμε μιά κατάφαση...) και σε επερώτησή μου αν δεχτώ την προφορική της διαβεβαίωση και μου έρθει λογαριασμός τι να κάνω,μου απάντησε να τον αγνοήσω... Μεγάλο μπακάλικο,παζάρια ανατολίτικα,μόστρα-μαγκιά-clania-και-μwλο-φινιστρίνι,πα να φύγω,δεν ξαναμπλέκω με Trellas,το μεγαλείο της με θάμπωσε,έβαλα πάραυτα 1024 και από βδομάδα πάω VoIp για αστικά/υπεραστικά/εξωτερικό και ένα οικονομικό πρόγραμμα κινητής για κλήσεις στα δίκτυα... Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας να φτάσετε μέχρις εδώ την ανάγνωσή σας.
cmelegos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ΣΚΑΤΑ κανουν!και εγώ πήγα και τίποτα!και στο 13800 δεν απαντούν ποτέ. γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Wolfidis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Lol... Ena xrono meta den fainetai na exoun alla3ei ta pragmata stin Tellas.... Isws omws na einai xeiroteroi twra....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.