Wolfidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Επειδή φαίνεται να το έχουν σύστημα να μην σηκώνουν τα τηλ στο τμήμα λογαριασμών, θα ήθελα να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να δηλώσω διακοπή. πχ μέσω FAX η κάπως αλλιώς.... τι ακριβώς ζητάνε? Είμαι χωρίς προεπιλογή. Μπορώ να διακόψω μέσω του Γερμανού? Άντε και πολύ έκατσα :evil: Δεν έχω συναντήσει πιο σπαστική εταιρία στην εξυπηρέτηση πελατών.... :evil:
tsipouro Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 pou na deis kai ti HOL pantws kai to radioshack (athina-thessaloniki) xeirizetai katastaseis tellas..
red30 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 φιλε wolfidis , αν θελεις για 100% επιτυχία και δεν σε ενοχλεί το κόστος, θα σου πρότεινα να στείλεις μια συστημένη επιστολή... Κοστίζει ~2ε και τον κόπο να πας στο ΕΛΤΑ σου. Στην περίπτωσή μου σ'ολες τις προσπαθειες μεσω της λογικής οδου (Fax , τηλέφωνα κτλ), κατάφεραν απλως να παρατείνουν την υπόθεση και τελικά να πληρώσω ακομα 1 (κενό) λογαριασμό.
Wolfidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 φιλε wolfidis ' date=' αν θελεις για 100% επιτυχία και δεν σε ενοχλεί το κόστος, θα σου πρότεινα να στείλεις μια [b']συστημένη[/b] επιστολή... Κοστίζει ~2ε και τον κόπο να πας στο ΕΛΤΑ σου. Στην περίπτωσή μου σ'ολες τις προσπαθειες μεσω της λογικής οδου (Fax , τηλέφωνα κτλ), κατάφεραν απλως να παρατείνουν την υπόθεση και τελικά να πληρώσω ακομα 1 (κενό) λογαριασμό. Τι απαιτείται να περιλαμβανει ο φακελος? Φωτοτυπια ταυτοτητας χρειαζεται? Κάτι αλλο? Τσίχλες για να τους καλοπιάσω?
panagioths Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Καλεσε στο 13800 (που ειναι με χρεωση) και πες τους να σου δωσουν τον αριθμο του φαξ που θα στειλεις το αιτημα σου. Ειναι ενα 211-0011990 ή κατι τετοιο. Θα στειλεις το αιτημα και θα διακοπει η υπηρεσια. Δοκιμασμενο πολλες φορες απο εμενα!
red30 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Καλα καλα, το φαξ ειναι γνωστή ιστορία.... Μια που το στέλνεις και μια που δεν το λάβανε ποτε.... Μια βόλτα απο το adslgr.com θα πείσει και τους πιο ανυποψίαστους... Στο φάκελο θελει μια φωτοτυπια ταυτότητας, και μια αιτηση ("Αιτούμαι τη διακοπή ..μπλα.. μπλα..) με ημ/νια & υπογραφή , οτι φτιαχνεις δηλαδη οταν θελεις να κόψεις κινητό πχ. cosmote Edit: Στειλε ΚΑΙ fax ... μη τρέχεις μετα
theye Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Για ποιο λόγο να γίνει διακοπή? Εάν δεν έχεις προεπιλογή και δεν κάνεις κλήσεις μέσω της ΤΕΛΛΑΣ τι νόημα έχει να γίνει διακοπή? Στην χειρότερη μηδενικός λογαριασμός δεν θα έρχεται ? Άστους να πληρώνουν ταχυδρομικά, χαρτικά και φακέλους
Wolfidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Για ποιο λόγο να γίνει διακοπή? Εάν δεν έχεις προεπιλογή και δεν κάνεις κλήσεις μέσω της ΤΕΛΛΑΣ τι νόημα έχει να γίνει διακοπή? Στην χειρότερη μηδενικός λογαριασμός δεν θα έρχεται ? Άστους να πληρώνουν ταχυδρομικά, χαρτικά και φακέλους EDIT mia stigmi giati exw mperdeytei. Ennow oti den exw proepilogi oti dld den bazw kapoio ari8mo mprosta apo to noumero pou 8elw na parw. Etsi den legete? Proepilogi den einai ayto? I mipws einai to anapodo??? Alla k pali den 8elw na fainomai san pelatis tis tellas :evil:
theye Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 EDIT mia stigmi giati exw mperdeytei. Ennow oti den exw proepilogi oti dld den bazw kapoio ari8mo mprosta apo to noumero pou 8elw na parw. Etsi den legete? Proepilogi den einai ayto? I mipws einai to anapodo??? Alla k pali den 8elw na fainomai san pelatis tis tellas :evil: Εάν δεν παίρνεις τον τετραψήφιο κωδικό έχεις προεπιλογή την ΤΕΛΛΑΣ και ότι κλήση και να κάνεις πληρώνεις στην ΤΕΛΛΑΣ πλην κάποιων εξαιρέσεων (επακ,901 κλπ) Για να μην παιδεύεσαι τζάμπα επικοινώνησε με την εταιρία που θα χρησιμοποιείς για τις κλήσεις σου είτε είναι ο ΟΤΕ είτε κάποια άλλη και αυτόματα θα διακοπεί η προεπιλογή της ΤΕΛΛΑΣ και οι κλήσεις σου θα χρεώνονται στην εταιρεία που επέλεξες (μετά από λίγες μέρες). Αν δεν θελεις να σου έρχεται ούτε μηδενικός λογαριασμός προσπάθησε να επικοινωνήσεις και με ΤΕΛΛΑΣ αλλά δεν αξίζει την ταλαιπωρία. Εσύ τους κάνεις χάρη που δεν θα ξοδεύονται δεν χρειάζεται να τρέχεις και από πάνω.
Wolfidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 οκ ευχαριστώ. Μου είχε κάτσει στο μυαλό μου ανάποδα απο ότι είναι κανονικά. Οπότε όπως είπες αλλάζω εταιρία και αυτόματα θα διακοπεί η προεπιλογή της ΤΕΛΛΑΣ και οι κλήσεις μου θα χρεώνονται στην εταιρεία που επιλέγω! Καλή σκέψη. ελπίζω μόνο να μην χρεωθώ κ στις δύο... δεν θα έχει καθόλου πλάκα τότε....
theye Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Τον πρώτο μήνα θα πληρώσεις και στις 2 λογικά. Για όσο καιρό είχες ΤΕΛΛΑΣ τον λογαριασμό στην ΤΕΛΛΑΣ και τα υπόλοιπα στην νέα εταιρεία. Προσοχή μόνο αν είχες κανένα πρόγραμμα της ΤΕΛΛΑΣ με πάγιο (ξέχασα να το αναφέρω πριν). Αν είχες κάποιο πρόγραμμα με πάγιο (δες στον λαγαριασμο) πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσεις για διακοπή αλλιώς θα πληρώνεις το πάγιο
Wolfidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Όχι δεν έχω πάγιο. Πήγα στο Γερμανό και μου έβγαλαν την φωτοτυπία κτλ. Οπότε είναι καλύτερα μέσω του Γερμανού από το να το έστελνα απο το σπίτι και ας έχω φαξ? Μου είπαν και καλα το γνωστο 3-4 εργάσιμες λες και λαμβάνουν τα δισεκατομμύρια τα φαξ και δεν προλαβαίνουν... red30 λες να το μετανιώσω που έστειλα φαξ? Πήγα όμως στον Γερμανό! Αλλά θα μου πεις κ τι έγινε που πήγες στον Γερμανό? (ε! αν δουν οτιι το φαξ είναι απο Γερμανιά μπορέι να το πάρουν ποιο σοβαρά. Λέμε τώρα)
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 wolfidis, mesa se 2 meres partous thl ( h k nwritera an thes ) k rwta tous ti ginetai sxetika me to fax pou esteiles. Tote tha paei kapoios na to koitaksei k tha dei oti esteiles etsi ekana k egw gia anavathmish se 512 adsl. Tous phra thl 4s meres meta na mathw ti egine ( eixa steilei fax mesw germanou, pairnontas k apodeiksh oti to elavan) k tote anakalypse ksafnika o ypeuthinos oti tous eixa steilei fax. e, 3s meres meta egine h anavathmish
teohaz Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 πηγαινε στον ΓΕΡΜΑΝΟ κανουν και αυτη διακοπη στην ΤΕllas...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.