Προς το περιεχόμενο

ADSL, αλλα ποιο?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες μερες μου μπηκε η ιδεα να βαλω επιτελους ADSL και εκανα μια μικρη ερευνα αγορας. Βρηκα λοιπον τα εξης πακετα:

1. OnDSLkit της ΟΤΕΝΕΤ, στα 384, με 105 ευρω, για 4 μηνες και με δεσμευση ενος ετους συνολικα (οπου ομως για τους τελευταιους 8 μηνες υπαρχει εκπτωση 50% => περιπου 21 ευρω το μηνα συνολο). Επιπλεον δωρο ενα Mp3 player 1GB.

2. Forthnet στα 384, 5 μηνες, με 130 ευρω, χωρις επιπλεον υποχρεωση.

3. Vivodi στα 512, 5 μηνες, με 117 ευρω. (δεν ηταν σιγουροι να μου πουν για το αν υπαρχει δεσμευση)

Και ρωταω: Ποιο απο τα παραπανω συμφερει περισσοτερο?

Νομιζω οτι το πακετο της ΟΤΕΝΕΤ δεν ειναι κακο, ειδικα με δεδομενο οτι εχει ενεργοποιηση σε μια μερα. Απο την αλλη της Vivodi ειναι 512 και εχω ακουσει οτι εχει και καλο μοντεμ, αλλα δεν ειναι διαθεσιμο...

Τι απο αυτα θα προτεινατε?

Μηπως πρεπει να αποφυγω καποια εταιρεια???

Δημοσ.

Forthnet για 6 μηνες με 129 και το WOW από πλαίσιο ή mp3 player στα 256MB. + 20 ωρες NETKey ...

HOL για 12 μήνες με 240 στα 384 και 300 νομίζω στα 512.

Εγώ σημερα εβαλα Forthnet και περιμένω (11 και σημερα στην καλύτερη περίπτωση!!!).

Δημοσ.

Το δώρο που δίνει το Πλαίσιο για το Ondsl είναι πολύ καλό. Η τιμή του είναι γύρω στα 170 ευρώ. Το κακό είναι η 12μηνη δέσμευση του Ondsl. Γιατί σε λίγο καιρό μπορεί να βγουν τρελές προσφορές και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Υπάρχει και της Forthnet το Adsl in a Box Plus με δώρο mp3 player 512MB και ασύρματο ρούτερ (για πολλούς είναι μούφα) από το e-shop για 6 μήνες. Τιμή στα 190 ευρώ.

Δημοσ.
Forthnet για 6 μηνες με 129 και το WOW από πλαίσιο ή mp3 player στα 256MB. + 20 ωρες NETKey ...

Eγώ αυτό θα πάρω! Το πήρε και ένας φίλος και του ενεργοποιήθηκε σε 5 εργάσιμες νομίζω (συνολικά 6-7 μέρες)! Είναι πολύ καλή προσφορά. Βέβαια αυτός πήρε και το μούφα USB modem της Crypto :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , αλλά δεν τον πολυνοιάζει (και πολύ του είναι αφού δεν ασχολείται με ακραία πράγματα...) 129/6 κάνει περίπου 21,5 ευρώ με το ΦΠΑ το μήνα. Επίσης σου δίνει το WoW για ένα μήνα online και το πιο σημαντικό δεν έχει δεσμεύσεις, οπότε το καλοκαίρι βλέπεις τι κάνεις!

Δημοσ.

Βλεπω σε αλλα τοπικς να τη θαβουν τη HOL. Ειναι καλη τελικα?

Για Vivodi γιατι δε μιλαει κανεις? Ειναι και στα 512...

Επισης, τοσο σημαντικη τη θεωρειται τη δωδεκαμηνη δεσμευση?

Γιατι το δωρακι μου αρεσε!

Δημοσ.

Στο πλαισιο (σε 2 υποκαταστηματα) μου ειπαν οτι ειναι δεσμευτικο.

Προφανως μπορει να λενε και μπαρουφες, αλλα πως θα μαθω?

Επισης αν δε σε δεσμευε για 12 μηνες, θα σου εδινε τον εξοπλισμο + 4 μηνες + το mp3player με 105 ευρω? Πολυ καλο ακουγεται για να ειναι ΟΤΕ...

Παντως η αμεση ενεργοποιηση ειναι προσον!

Η HOL ξερει κανεις πως παει απο ενεργοποιηση?

EDIT:

Απο το σαιτ της ΟΤΕΝΕΤ:

** Το ΟΤΕΝΕΤ OnDSL Kit είναι προϊόν αορίστου χρόνου. Απαιτείται ελάχιστος χρόνος σύμβασης 12 μηνών. Η χρέωση ισχύει για τα πάγια του 5ου-12ου μήνα.

Δημοσ.

Kane ti syndesi tis adsl grammis apo ton pOTE, min pareis omws eksoplismo kai otenet. Pigaine meta sto plaisio na agoraseis ena kalo router/modem tis areskeias sou kai meta sti forthnet na kaneis syndesi 3+3 mines dwro me 62€. Oute desmefseis oute tipota. Afto sou proteinw egw, oute kits oute kathysteriseis.

Δημοσ.
Kane ti syndesi tis adsl grammis apo ton pOTE, min pareis omws eksoplismo kai otenet. Pigaine meta sto plaisio na agoraseis ena kalo router/modem tis areskeias sou kai meta sti forthnet na kaneis syndesi 3+3 mines dwro me 62€. Oute desmefseis oute tipota. Afto sou proteinw egw, oute kits oute kathysteriseis.

Auto proteinw k egw AN omws den exei oikonomiko problima.

Oi 12mines desmefseis den einai oti kalitero apo ti stigmi pou se autous tous 12 mines den ksereis ti tha vgei.

Me tis katagelies tis Eurwpahkis enwsis pros ton pOTE klp isws na exoume kselikseis sto aDSL stin Ellada!

So .. min 3+3 mines tis FORTHnet oti mia polu kali lisi k as "xaseis" k 12-15 auto!

An pali to problima einai oikonomiko .. oute se auti tin periptosi tha desmevomoun 12 mines!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...