Challenger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Έφτιαξα αψψοθντ στο e-gold αλλά απ ότι κατάλαβα, πρέπει να διαλέξω κάποιον μεσάζοντα για τις συναλλαγές μου με το e-gold. Αυτό που θέλω είναι να πηγαίνω σε κάποια τράπεζα, και να κάνω κατάθεση το ποσό που θέλω να βάλω στο e-gold. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τη διαδικασία? Ποιοί απο τους μεσάζοντες του e-gold το υποστηρίζουν αυτο? Και ποιό να διαλέξω και γιατί? Ευχαριστώ πολύ
aliendna51 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Yparxoun polloi.. Tha sou proteina IceGold. Pou exeis skopo na ependyseis? An thes na mpeis san refferal mou tha to ektimousa.. Ena poly kalo ellhniko forum gia tetoia themata einai ayto. Eimai ki egw mesa.. Me to idio nick..
Challenger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Yparxoun polloi.. Tha sou proteina IceGold. Pou exeis skopo na ependyseis? An thes na mpeis san refferal mou tha to ektimousa.. Ena poly kalo ellhniko forum gia tetoia themata einai ayto[/url']. Eimai ki egw mesa.. Me to idio nick.. Ευχαριστώ. Καλή φαίνεται η IceGold γι αυτό που το θέλω. Έχω φτιάξει ήδη account στο e-gold ως referal αλλου. Thnx και πάλι
Challenger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Πρόβλημα! Πήγα στην HSBC (Αγγλίας) για να καταθέσω τα χρήματα στο Icegold (Τράπεζα Εσθονίας) και μου ζητάνε 20 προμήθεια επειδή είναι έμβασμα. Όσοι χρησιμοποιείται μεσάζωντες με ποιό τρόπο καταθέτετε τα χρήματα?
aliendna51 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 8a prepei na psa3eis tis trapezes ekei kai na deis poia exei ta xamhlotera fees gia embasmata kai na kaneis ekei logariasmo gia ayto to logo.. Den exw idea apo Agglia gia na se bohthisw omws.. Edw Ellada, einai kalh h Winbank, pou exei kai tromero e-banking, egw omws boleuomai me to foithtiko logariasmo ths E8nikhs (ka8oti foithths..) pou stelnei embasmata tsampa.. Epishs na exeis ypopsin sou oti kai h trapeza pou ta paralambanei xrewnei fees, oxi mono ayth apo thn opoia 8a ta steileis..
Challenger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Κάποιος άλλος τρόπος δεν υπάρχει? Δλδ η winbank ποσο σε χρεώνει για τα εμβάσματα?
Challenger Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Έκανα register στο Londongoldexchange.com. Δέχεται καταθέσεις σε τράπεζες της Αγγλίας και θα χρεωθώ "μόνο" 10 λίρες... Δοκιμαστικά και βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.