nobody4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Γεία σας! Αν θέλετε περάστε μια βόλτα από την σελίδα μας http://www.way2go.gr για να δείτε και να ενημερωθείτε σε θέματα τεχνολογίας, καθώς μιλάμε για το πρώτο Ηλεκτρονικό Περιοδικό Τεχνολογίας. Μάθετε πρώτοι νέα πάνω σε hardware, software, κινητή τηλεφωνία, ψηφιακή φωτογραφία και πολλά άλλα. Η σελίδα μας ανενεώνεται καθημερινά με καινούργια άρθρα ή γρήγορα νέα. Σύντομα θα είναι κοντά σας διάφορα χρήσιμα downloads καθώς και διάφορα wallpapers για να κάνετε πιο όμορφο τον υπολογιστή σας. Αν σας άρεσει η σελίδα μας μην ξεχάσετε να κάνετε login καθώς τα εγγεγραμένα μέλη θα έχουν κάποια extra πλεονεκτήματα. Ευχαριστώ πολύ Υ.Γ. Επίσης μέσω του πεδίου επικοινωνία που διαθέτει η σελίδα μας μπορείτε να στείλετε e-mail για τυχόν απορίες που θα έχετε πάνω σε κάποιο άρθρο.
paschalia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Στον κινηματογραφο κ την μουσικη δεν το ποσταρες .
billpeppas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Στον κινηματογραφο κ την μουσικη δεν το ποσταρες . rofl καλό Πραγματικά το πρώτο γέλιο που έριξα σήμερα
nmtray2 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 λες να πιστευει οτι εκει θα ηταν off topic και θα ετρωγε ban?
or1onas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Στον κινηματογραφο κ την μουσικη δεν το ποσταρες . 8eiko!
billpeppas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 λες να πιστευει οτι εκει θα ηταν off topic και θα ετρωγε ban? επίσης πολύ καλό
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Όλα τα διάσπαρτα topics του συγκεκριμένου ΠΡΩΗΝ μέλους σβήστηκαν.
Sorath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Α ρε μέγιστε paredwse! Δεν είσαι τσάμπα SUPER moderator. Εύγε!!! ;-)
georgeadams Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Πάντως, αν μετά από αυτό πιστεύει πως θα μπω έστω και μια φορά στο site του, είναι γελασμένος...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Α ρε μέγιστε paredwse! Δεν είσαι τσάμπα SUPER moderator. Εύγε!!! ;-) Εγώ δεν έκανα τίποτα. :oops: Ο από πάνω μου έκανε τα πάντα. :neutral:
Sorath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Α! ΟΚ. Δεν πειράζει τότε. Ισχύουν τότε και για τον georgeadams που συμφωνώ με τα γραφόμενά του.
bandito Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εγώ δεν έκανα τίποτα. :oops: Ο από πάνω μου έκανε τα πάντα. :neutral: Εγώ δεν έκανα τίποτα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εσύ έχεις αντικειμενική ευθύνη, φταις για ό,τι συμβεί. Ηρεμηστε...Εγω τα εκανα ολα... Εμ τώρα εξηγούνται όλα!
iforbet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 το πιο καλό είναι ότι ο πάρεδωσε έδειξε ίχνη αντίληψης χιούμορ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.