Προς το περιεχόμενο

Που πετάμε παλιό/άχρηστο hardware (και όχι μόνο...)?

ntountou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που μπορούμε να πετάξουμε παλιό άχρηστο hardware και ηλεκτρονικές συσκευές (χαλασμένα video, καμένες τηλεοράσεις κλπ) ??

Μη μου προτείνετε τους κάδους στις γειτονιές για τα οικιακά σκουπίδια, δε μου μοιάζει η πιο οικολογική λύση...

Βασικά αν υπάρχει κάποιος σχετικός φορέας/χώρος με ενδιαφέρει πιο πολύ για Θεσσαλονίκη.

π.χ. βρήκα τον πρώτο μου υπολογιστή του 93' (386) που απλά πιάνει χώρο στην αποθήκη και θέλω να τον ξεφορτωθώ μαζί με ένα διαλυμένο video και έναν διαλυμένο εκτυπωτή.

Λέτε να αποκτήσει αξία αντίκας ποτέ ο 386?? :-)

Ή μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να τον αξιοποιήσω που δεν γνωρίζω??

Δημοσ.

στο κεφάλι κανενός που δε χωνεύεις, ειδικά οι σκληροί σβουράνε ωραία στον αυχένα, το χω δοκιμάσει, με αποτελεσματα...κατ.

περαν της πλάκας, είναι πολύ σημαντικό αυτό που λες, μη ξεχνάμε ότι προιόντα όπως οι μπαταρίες κινητών που είμαι σίγουρος ότι δεκάδες κάφροι έχουν πετάξει στα σκουπίδια, έχουν ολοκληρη ετικέτα ότι απαγορεύεται, και οταν αυτό το λένε οι νούμερο ενα ριπαντές τις οικολογίας, οι εταιρείες πληροφορικής, σημαίνει ότι όχι απλώς κάνει κακό αλλά το τιμάει κανονικά το περιβαλλον.

Δημοσ.

210-5319780

εταιρία ανακυκλωσης ηλεκτρονικων συσκευων.

ακομα δεν εχουν βαλει καδους σε δημοσιους χωρους(οπως με τις μπαταριες) αλλα κανουν δρομολογια και τα μαζευουν μονοι τους.Αφηνεις αν θες στοιχεια και οταν περασουν απο τα μερη σου τα παιρνουν.

Αλλιως οτι βλεπεις στα αλλα post (χαρισε το κλπ κλπ κλπ)

Δημοσ.

chiossif δεν εννοω την αφης ειναι αλλη εταιρια της οποιας το τηλεφωνο μου το εδωσαν απο την αφη (η αφης ειναι η εταιρια που εχει γεμισει τα ΚΕΠ με τους καδους ανακυκλωσης για μπαταριες)

Η εταιρία ανακυκλωσης ηλεκτρονικων συσκευων ειναι αλλη εταιρια και το μονο που ξερω ειναι αυτο το τηλεφωνο! (και αυτα που ειπακαι στο αλλο Post)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...