Προς το περιεχόμενο

Μπαλάκια για Σκληρό.

iforbet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπεντένη,

μην είσαι προπέτης, η εταίρεια που σου σύστησα

http://www.silenxusa.com

έχει προιόντα, εκτός απ' τα μπαλάκια, που άπο ότι βλέπω από ένα φίλο τα έχει και το eshop, άλλα μπαλάκια όχι αυτά, έχει λοιπόν και προιόντα εξιδηκευμένα και ακριβότερα που και δε θα σέρνεται ο σκληρός σου, και δε θα πηρακτώνεται, και κυρίως, θα είναι σιωπηλός σα τάφος.

"toylaxiston oi IBM, kanoyn k gia 8ermastres"

έχω να δω, πόσο μάλλον να αγοράσω ibm σκληρό από την εποχή που τον πρωτοανακάλυψαν, γιατί αυτοί τον ανακάλυψαν.

Και κάτι άλλο, δε νομίζω ότι αργεί ο σκληρός με τη θερμότητα όπως ισχυρίζεσε, μπορεί να κάνω λάθος, απλά αυξάνονται η πιθανότητες μόνιμης μηχανικής βλάβης του...

Με ποιο ελαφριά διάθεση τώρα, θα πρότεινα στο eshop σα κίνηση καλής θέλησης προς τους πελάτες τους να δίνουν ΔΩΡΟ μαζί με κάθε νέο σύστημα και τα μπαλάκια για το σκληρό. 'Σας αποστήλαμε τον υπολογιστή σας, μη ξεχάσετε τα μπαλάκια σας, τα χουμε βάλλει κι αυτά στο πακέτο" Αλλά επειδή ακούω ότι αρκετοί έχουν παράπονα με την εξυπηρέτηση του εν λόγω καταστήματος φαντάζομαι ότι θα υπάρξουν πολλά τηλεφωνήματα να διαμαρτυρηθούν για το ελλειπές σέρβις, 'που είναι τα μπαλάκια μου; μου 'χα τε πει ότι θα μου τα βάζατε στο πακέτο που αγόρασα. Βεβαίως κύριε, δε βρήκατε τα μπαλάκια σας στο κουτί;"

:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...