Προς το περιεχόμενο

Otenet low speed, why?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρίν δύο μέρες έβαλα και γώ επιτέλους dsl...Οτενετ 384/128 (over isdn).Το πρόβλημά μου είναι οτι maximum κατεβάζω με 20kbps περίπου, γιατί έτσι?

Πιταρισμένο DSLam λέτε?Πώς μπορώ να το ελέγξω?

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πως το modem είναι το Speedtouch 530i και οτι δεν έχω κάνει κάποιο firmware update, λέτε με FW update να στρώσει καθόλου η κατάσταση?

Δημοσ.

Παιδια δεν νομίζω ότι φταίει η ΟΤΕΝΕΤ. Λαμια μένω εγώ. Όταν έβαλα την dsl πριν 3 μηνες περίπου πέταγε. Χτύπαγε κάτι 43... Μετά από ένα μήνα αρχισε να κάνει νερά.

Όταν γύρισα απο τισ διακοπές των Χριστουγέννων κοβόταν συνέχεια. & μετά απο λίγο μου την κόψανε τελείως ενώ ήθελε άλλες 20 μέρες για να λήξει! Λογαριασμό με την HOL δεν έβγαλα.

Γενικά από τότε δοκίμασα demo forthnet & μέχρι 20 πήγαινε αντε κανα 30 το βραδυ για λίγη ώρα. Tώρα είμαι με demo Vivodi. Μια απο τα ίδια... Θα βάλω & demo otenet αλλά τα ίδια θα είναι.

Ο ΟΤΕ φταίει. Δεν μπορεί να σηκώσει το δίκτυο. Εχει πάθει υπερφόρτωση. Αυτό τουλάχιστων συμβαίνει εδώ. Ένας φίλος μου που ήθελε να βάλει dsl του είπανε δεν γίνετε. Εϊναι full όλα.

Το συμπαίρασμα DSL έχουμε και dsl ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Δημοσ.

Paidia exw anaferei kai se allo post oti otan ginotan o sxediasmos gia tis Eurizwnikes sundeseis kati den upologisane or8a.

Kouragio pisteuw oti auto 8a dior8w8ei sxetika suntoma, den einai oti den to gnwrizoun to provlima apla ta DSLAM kai i upoloipi upodomi (ATM links or SDH) den einai tzampa. To anti8eto malista

Δημοσ.
Τι ωραία δηλαδή που πληρώνουμε για υπηρεσίες που δεν βλέπουμε...

Καλά, αυτό στην Ελλάδα τείνει να γίνει θεσμός!

Δημοσ.
Καλά, αυτό στην Ελλάδα τείνει να γίνει θεσμός!

Ναι, είναι απολύτως φυσιολογικό, απλώς κάποιοι χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο να το συνηθίσουν από κάποιους άλλους.

Δημοσ.
Δυστηχώς έχεις δίκιο...Απ'ότι καταλαβαίνω πάντως όλη στην ίδια μοίρα είμαστε!!!!

Auto einai i pikri alithia file,pantos ego exo 40aria,me 384 den exo lipon parapono apo tin sindesi,alla parapono apo to pagio!!!Giati o gallos na mpeni me 10plasia taxitita kai 3 foris ligotero pagio.are ellada!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...