Προς το περιεχόμενο

300ε< Οθόνη 19" Tft < 500ε

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τίτλος λέει πολλά, αλλά θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη κυρίως σε δύο θέματα:

1) Η LG1915 σε σχέση με την L1950SQ και την L1980Q που παρουσιάζονται στο e-shop έχουν πολλές διαφορές (σε όλους τους τομείς αναφέρομαι); Παρεπιπτόντως, το ότι η τελευταία έχει και έξοδο DVI, δικαιολογεί τα 150 ευρώ διαφορά; Μήπως δεν είναι ο μόνος παράγοντας; Αν είναι, πόσο υπερέχει ή DVI από την αναλογική;

2) Philips 190x6

Αξίζει για τα λεφτά της γιατί έχω ακούσει πολύ θετικά σχόλια εδώ μέσα... Γνωρίζει κανείς και τι χρόνο απόκρισης έχει;

Μην μου πει κανείς να διαβάσω και άλλα thread, γιατί το έκανα ήδη και όπως φαίνεται είμαι ανάμεσα σε LG και Philips. Οποιοδήποτε άλλο μοντέλο προτείνετε, θα είναι θεμιτό αλλά μην με μπερδέψετε πολύ :mrgreen: H απάντηση στην γνωστή ερώτηση "Για ποια χρήση την θες;" είναι ότι με ενδιαφέρει κατά 90% να είναι ξεκούραστη και ευδιάκριτα τα γράμματά της, καθώς θα έχει κύριο ρόλο το διάβασμα σελίδων στο ίντερνετ! Το άλλο 10% θα είναι παιχνίδια, όχι κάτι απαιτητικό (πιο πιθανό WoW - Warcraft III - MU)

Ααα, επίσης, καλύτερα να μου πείτε και αν θεωρείτε καλή τη λύση μιας EIZO 17" (360κάτι ευρώ νομίζω) αν και δεν μου φαίνεται ότι θα κάνω κάτι τέτοιο καθώς προορίζομαι για αγορά 19"!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοίτα μήπως βρείς στο πλαίσο την 1780U, η μικροδιαφορά της είναι μόνο στα ms η Q έχει 8 enw η U έχει 12. Στο μάτι αυτό δεν φαίνεται.Tην είχα πάρει 299ευρώ πρίν δυό βδομάδες περίπου.

Εγώ' date=' διαβάζοντας και τις κριτικές εδώ μέσα, θα σου πρότεινα τη philips.

Χρόνος αποκρισής 8ms.[/quote']

Για τη χρήση που τη θέλω θα με ικανοποιήσει; Για αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος :-D αλλά αξίζουν και τα 80+ ευρώ σε σχέση με την LG1915 για το DVI που έχουν διαφορά; Ευχαριστώ...

Ναι, θέωρω οτι αξίζουν τα παραπάνω λεφτά από την lg.Δεν είναι μόνο το dvi, υπερέχει και σε άλλα (κοντραστ,φωτεινότητα κα). Τώρα η χρήση που τη θες και η αξία των 80 ευρώ είναι καθαρά δικό σου θέμα... για κάποιους είναι πολλά για άλλους λίγα. Όπως και για κάποιους τα 8-12ms δεν έχουν διαφορά ενώ για άλλους έχουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...