jumaru99 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Έχω τον παραπάνω Sata και το πρόβλημά του είναι πως κάθε 2 περίπου εβδομάδες ή και λιγότερο ακούγεται ιδιαίτερα και σήμερα έκανε τα πρώτα κλακ! Είναι αγορασμένος από Πλαίσιο και έχω επισκεφτεί ήδη μια φορά το servise αλλά χωρίς να του βρουν πρόβλημα. Το θέμα είναι πως το πρόβλημα είναι μηχανικό και δεν παρουσιάζεται συνεχώς με αποτέλεσμα αν το ξαναπάω να μην βρουν πάλι τίποτε. Το μόνο που ελέγχουν είναι για bad sectors. Δεν είναι λύση να περιμένω να τα φτύσει τελείως ή να επιδεινωθεί η κατάσταση. Δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ!
giankyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 na pas na kaneis to gnwsto, fasaria! elegxo gia bad sectors??? sa na phgaineis to autokinhto me tis xtyphmenes zantes sto balkanizater kai na sou elegxoun thn piesh tou aera
giorgos th. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 oute elegxous oute tipota.kla klak ison death. rma kai allagi.
jumaru99 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 giankyr για φασαρία δεν το κόβω διότι όπως είπα δεν είναι μόνιμο και παίζει να μην παρουσιαστεί όταν θα τον έχουν στα χέρια τους. Μάλλον θα ακολουθήσω την οδό του RMA (thx giorgos th.), αλλά δεν γνώρίζω τη διαδικασία και περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Θα είναι η δεύτερη φορά που τον αλλάζω, και αυτόν από αλλαγή τον έχω.τεσπα.Σας ευχαριστώ.Είδωμεν.
giankyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 pera apo thn antikatastash autou me ta klak klak, mhpws 8a eprepe na koitakseis thn phgh tou problhmatos? an einai o deuteros pou sou xalaei, paizei na ftaiei kati sto systhma sou opws yper8ermansh, kradasmoi, kako reuma ktl
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.