JohnyDude Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Τελικά δε δούλεψε. Μόλις πρόσθεσα τα mp3 μου στο Media Library είδα τη μαγική μπλε οθόνη
JohnyDude Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 A problem has been detected... BAD_POOL_HEADER If this is the first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this appears again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed... If problems continue...bla bla SAFE MODE Technical Information: *** STOP: 0x00000019 (0x00000020, 0x85A33000, 0x0A110000) Beginning dump of physical memory. Physical memory dump complete. Contanct your system administrator or technical support group for further assistance.
subdee Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 απο ότι διάβασα στο ιντερνετ, προκαλείται απο τον VIA IDE controller οδηγό. αν έχεις VIA μητρική, κάνε τα εξής: - re-download the VIA IDE Driver package if you have already delete it - decompress the zip file in a new folder (e.g. c:\viaide120b) - pass to the setup program the following "silent mode" switches c:\viaide120b\setup.exe -s /z"reboot;remove" - let windows reboot and then re-install the latest via 4in1 (just to be sure everything is ok). (πηγή: http://forums.viaarena.com/messageview.aspx?catid=20&threadid=64033)
JohnyDude Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Κατεβασα τους drivers που έπρεπε και ακολούθησα τις οδηγίες που έλεγε στο site αλλά δε διορθώθηκε το πράμα. Αν και πιστεύω πως αυτό είναι το πρόβλημα. Οι drivers που είχε στο site ήταν BETA άρα ίσως κυκλοφορήσει κάτι νέο σύντομα.
boutsak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Καταρχήν πριν κάνεις οτιδήποτε από τα παρακάτω, θα κάνεις clean install! Τρέχεις λοιπόν το πρόγραμμα της εγκατάστασης, και μετά εκεί που σε ρωτάει τι τύπο εγκατάστασης γουστάρεις, αν επιλέξεις full, πας στο audio file support και ξετικάρεις την επιλογή Sonic Ripping/Burning Support. Κατά τα άλλα ακολουθείς την εγκατάσταση όπως εσένα βολεύει. Επαναλαμβάνω clean install, που συμαίνει ότι το έχεις απεγκαταστήσει και έχεις διαγράψει όλα τα αρχεία που σχετίζονται με το winamp. Αυτό νομίζω είναι το πρόβλημα σου, μιας και είχα και εγώ παρόμοιο. Από περιέργεια, πες μου αν έχεις Athlon επεξεργαστή. Επίσης ημέρωσε αν δούλεψε, και... enjoy:-D
REDBOUL Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 To provlima sto winamp,to eixa kai egw,ofeiletai se enhanced drivers via,multimedia programmata diafora krasaroyn,palio kai gnwsto provlima,uninstall katharo tw via,dokimase kai drover cleaner kai egkatesthse mia kanonikh ekdosi via kai tha lythei to prob.Emena etsi lithike.
JohnyDude Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Κατέβασα τους νέους οδηγούς της VIA και ξετίκαρα την επιλογή Sonic Ripping/Burning Support του winamp. Όλα φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά ως τώρα. Δε ξέρω ποιο από τα δύο έκανε τη διαφορά, αλλά δουλεύει. Παιδιά να'στε καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.