Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Winamp!!

JohnyDude

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με το Winamp, καθώς μόλις το κάνω εγκατάσταση κάνει από μόνος του ο υπολογιστής restart. Αφού επανεκκινήσει ο υπολογιστής, όταν προσπαθήσω να ανοίξω το Winamp ο υπολογιστής κάνει ξανά επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει 4 διαφορετικές εκδόσεις με τα ίδια αποτελέσματα.(winamp 3, winamp5.07, winamp 5.08 και winamp 5.12)

Το πρόβλημα αυτό δεν το έκανε καθόλου ο παλιός μου υπολογιστής σε καμιά έκδοση του προγράμματος. Ελπίζω το πρόβλημα να μην βρίσκεται στα hardware μου.

Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι:

CPU: Athlon AMD 64 3500+ Venice (939)

Motherboard: Abit AX8 v.2

Memory: 2x512MB Kingston KVR400X64C3A PC3200

Hard Disk: Maxtor SATA 200GB 6L200MO

Graphics Card: Club 3D ATI RADEON X800RX 256MB PCIex

Εαν ξέρει κανείς κάτι...HELP!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με τον MediaPlayer τα ακούω. Αλλά το Media Library του Winamp δε συγκρίνεται με το Library του Media Player που είναι πολύ αργό. Είναι και θέμα συνήθειας. Χρησιμοποιώ winamp 7-8 χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Η εγκατάσταση τελιώνει κανονικά και εκεί που θα πει τα δικά του ο DJ Lama (δηλαδή εκεί που παέι να τρέξει ο winamp) κάνει restart.

Ναι έχω on-board κάρτα ήχου REALTEC AC'97

Δημοσ.

Οι drivers της κάρτας ήχου πιστεύω είναι οι σωστοί αφού είναι εκείνοι που ήταν στο CD της μητρικής. Υπάρχει περίπτωση να μην είναι οι σωστοί;; Όσο για τις ρυθμίσεις, δεν μπορώ να τρέξω καθόλου το winamp για να αλλάξω κάποια ρύθμιση.

Δημοσ.

Re file dokimases na xetsekareis tin epilogi poy exoyn ta windows xp sto menu : rithmiseis -> pinakas elegxoy -> systima -> gia proxwrimenoys(Stis tampeles panw panw sto neo parathiro -> kai patas pali rithmiseis ekei poy leei ekkinisi kai apokatastasi kai apla xetsekareis to aftomati epanekinisi. gia dokimase afto kai pesmoy apotelesmata.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...