EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Επειδή έπεσε στα χέρια μου το εν λόγω παιχνίδι (αυθεντικό) με αχρησιμοποίητους τους κωδικούς(guest pass key,regular key) σκέφτηκα να το δοκιμάσω online με το guest pass key. Το πρόβλημα είναι ότι θέλει αριθμό πιστωτικής κάρτας,άσχετα αν δεν χρεωθεί όπως λέει. Το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει αν βάλω και το regular key. Άρα για να παίξω πρέπει να έχω πιστωτική κάρτα ή κάνω κάτι λάθος ? Το regular key είναι για 1 μήνα χωρίς gameCard έτσι δεν είναι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 me to normal key tou game 8elei 100% pistwtikh h pre paid card (8a xrew8oun meta to prwto mhna pou einai dwrean) twra gia to guest pass key den 3erw...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Κρίμα, αν και δεν καταλαβαίνω την λογική της Blizzard.
activex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 h logiki tis blizzard profanos einai oti an to paiksis den tha stamatishs pote!! ara h karta einai aparetiti..
Tetix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Aν δώσει αριθμό πιστωτικής δεν γίνεται να διακόψει μετά τον ένα μήνα δηλαδή; Το ίδιο πρόβλημα έχουμε και με ένα φίλο μου που πήρε το ADSL-in-a-box της Forthnet!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 asfalws kai mporei...kanei cancel account prin thn hmeromhnia pou leei sto site oti 8a xrew8ei h pistwtikh karta
polaki Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 και εχουμε ξαναπει δεν χρειαζεται κανονικο αριθμο καρτας γιατι δεν κανει verify στην αρχή. Ψαξτε στο google images για μια visa, παρτε το νουμερο της και ρίχτε το στο account.Ετσι εκανε ενας φιλος μου και επαιξε κανονικά. Απο κει και πέρα ΜΕΤΑ το αλλάζεις σε πληρωμη με gamecard και εισαι ωραιος!
dre@mc@tcher Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 den eimai 100% all enas filos mou evale pantou 1 ston arithmo tis kartas kai tou paizei kanonika. meta allakse tin methodo pliromis kai ola einai mia xara.
Tetix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Kαι εμείς thanx!!! Θα το δοκιμάσει το βραδάκι...
-NetHawk- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Να ρωτησω και εγω κατι....Εχω το παιχνιδακι αλλα χωρις κανενα key...Υπαρχει καποια σελιδα,καπου τελος παντων που μπορω μεσω πιστωτικης να αγορασω key για να παιξω?Ευχαριστω.
Isle Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξερω αλλα εγω θα σου συνιστουσα να παρεις το παιχνιδι και να εισαι σιγουρος.Αλλωστε σε κανεναν δε θα συμφερε να πουλαει φτηνοτερα το key αποτι το αγορασε που ετσι κι αλλιως ολοι αγοραζουμε το παιχνιδι για το key.Μαλιστα.50E για μια ακολουθια αριθμων. Οσο για τον Εξαρχεια πολυς κοπος για το τπτ κατα τη γνωμη μου.
-NetHawk- Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Ελεγα μηπως πωλειται κατι σε guest pass key κτλπ...Κατι ειχε παρει το ματι μου σε καποια σελιδα αλλα δεν θυμαμαι ακριβως...Αν καποιος ξερει οτιδηποτε ας το πει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.