Προς το περιεχόμενο

πρόγραμμα για back-up των WindowsXP

users

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας!

θέλω ένα φτιάξω ένα bootable dvd με τα WindowsXP έτσι όπως τα έχω ρυθμισμένα και με τα διάφορα προγράμματα και drivers και settings εγκατεστημένα

ώστε όταν χρειαστεί reinstall να κάνω copy-paste τα περιεχόμενα του dvd σε ένα κενό partition, να χρησιμοποιήσω αυτό το dvd, για να μην κάθομαι από την αρχή να φτιάχνω τα settings και να install προγράμματα

σημαντικό είναι να μην είναι απαραίτητο να κάνω install το πρόγραμμα αυτό στο partition που θέλω να back-up (ώστε το back-up να μην περιέχει το πρόγραμμα) και επίσης για να εγκαταστήσω το back-up να μην χρειάζεται να εγκαταστήσω και το πρόγραμμα στο κενό partition

thanks!

Δημοσ.

Eγω χρησιμοποιω το Acronis True Image! Ειδικα σε εταιρικό περιβάλλον λέει τρελά γιατί μπορείς να παίρνεις απομακρυνσμένα images!

Δημοσ.

Το sysprep tool το χρησιμοποιούν πολύ αυτοι που στηνουν μαζικά pc. Ο λογος ειναι οτι σε ενα δικτυο δεν μπορείς να έχεις τις ίδιες ρυθμίσεις, και έτσι αυτο το utility ναι μεν σου φτιάχνει το image με ότι έχεις περασμένο, αλλά κατά τη γνώμη μου χρησιμεύει πιο πολύ για να κάνεις duplication, παρά restore το image σου.

Στη δική σου περίπτωση, ότι απτα δυο χρησιμοποιήσεις (Ghost ή TrueImage) θα είσαι ΥΠΕΡκαλυμένος! Το sysprep δεν κάνει για σένα!

Δημοσ.

τελικά φίλε δεν είμαι ΚΑΘΟΛΟΥ καλυμμένος...

το sysprep είναι απαραίτητο στην περίπτωση που θα χρησιμοποιήσεις το image σε κάποιο άλλο pc...

οπότε αν θέλεις (όπως εγώ) να φτιάξεις ένα dvd για να αντικαταστήσεις το installation cd των WindowsXP και να μην χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά configuration από την αρχή είναι απαραίτητο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...