done corleone Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 εγω να ρωτησω τι PCia να παρω στα εγγονια μου; τωρα ειμαι 19 μεχρι τα 35 θα εχω παντρευτει και στα 70 μου με κοβω παππου! θελω να ειμαι ενημερωμενος γιατι τοτε σαν γερος δεν θα μπορω να παρακολουθω τις εξελιξεις της τεχνολογιας..... χο χο χο..!! (αστειευομαι)
iforbet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 πλάκα πλάκα αυτό είναι κάτι που αξίζει να σκεφτεί κανείς τι θα (μας) έχει κάνει η τεχνολογία σε 20 χρόνια. Θυμάμαι ένα νόμο που διάβαζα κάπου, που είναι μελετημένος από κοινωνιολόγους, δε θυμάμαι πως τον έλεγα, που λέει ότι οι άνθρωποι υπερεκτιμούνε τις δυνατότητες της τεχνολογίας στο απότερο μέλλον, αλλά τις υποεκτιμούνε στο εγγύς, στις αλλαγές τις ζωής τους. Ένα παράδειγμα είναι τα κινητά τηλέφωνα ας πούμε. Πολύ ενδιαφέρον άρθρο να το βρησκα κιολας...
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 αι όταν το βράδυ θα βαράς σκοπετάκι θα έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι Pc θα στήσεις. Ναι μόνο που εσύ κάθε φορά με παίρνεις και τηλέφωνο για να μου ανακοινώσεις τι αποφάσισες να τροποποιήσεις απο τη σύνθεση του προηγούμενου σκοπέτου
dpolal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Αν το βράδυ στη σκοπιά κάθεσται και σκέφτεσται τί αναβάθμηση θα κάνετε όταν βγήτε αντί για κάτι άλλο ποιό ζωντανό τί να πώ?????? ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ????????????
silverthan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δύο πουλάκια ρώτησα πως πάνε για Αυλώνα, το ένα μου 'πε αναβολη, το άλλο αυτοκτόνα...
acv1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δύο πουλάκια ρώτησα πως πάνε για Αυλώνα' date='το ένα μου 'πε αναβολη, το άλλο αυτοκτόνα...[/quote'] Τι του λες του ανθρώπου πριν μπει !!! Για pc ρώτησε. Ας τον να σκέφτεται τα πράγματα που μπορεί να κάνει μετά τη θητεία...
Slammer Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δύο πουλάκια ρώτησα πως πάνε για Αυλώνα' date='το ένα μου 'πε αναβολη, το άλλο αυτοκτόνα...[/quote'] Σιγα, μη τα τραγικοποιούμε κιολας.... ο Στρατός φιλε μου, ειναι οι τελευταίες μακροχρόνιες διακοπές της ζωής σου.....
Str Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 ena pragma tha sas po... sizitousa me ena filo...exei ena papou pou xalase i TV tou kai tou kanane doro ta paidia tou mia plasma. o papous exei kai kinito kai to xrisimopoiei POLI kala... genimenos to '9 !!!! 1909!!!! gia analogosteite!!! pote anakalifthike to ilektronio????? (tin idia xronia, an thimamai kala einai pou epivevaiothike i iparksi tou alla den eimai sigouros) skefteite pos itan ta pragmata otan genithikame pos einai tora kai analogika me ti zoi tou papou, pos tha einai sta 90 mas....
damiano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 4saken, γιατί 1,5 χρόνο.. πλέον 11 μήνες είναι.. εκτός αν υπολογίζεις πολλές φυλακές για τις μαντραπήδες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.