4saken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Σε 1,5 χρονο θα εχω απολυθει απο τον στρατο και θα ειναι ωρα να αλλαξω το pc το τιμημενο... :mrgreen: :mrgreen: Που περιπου θα εχουν φτασει οι ταχυτητες επεξεργαστων,οι χωρητικοτητες δισκων,μνημες,καρτες γραφικων κτλ?Δεν μιλαμε για xtreme καταστασεις... Σε σημερινα δεδομενα ενα pc γυρω στα 1000 ευρω...
ApSiMan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 φιλε μου 1ον καλος πολιτης 2ον ειναι πολυ δυσκολο να προβλεψεις απο τωρα τι υπολογιστη θα παρεις σε 1,5 χρονο αφου πιστευω το ξερεις και εσυ καλα οτι τα δεδομενα αλλαζουν μερα με τη μερα.Δεν ξερω να σου πω και δεν ξερω αν ξερει κανεις εδω μεσα να σου πει! Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα μιλαμε για ταχυτητες επεξεργαστων αλλα για πυρινες επεξεργαστων!!!!
4saken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Thanx αλλα ακομα δεν μπηκα καν!!!!Απλα νομιζα οτι υπαρχει μια πανω κατω αναλογικη αυξηση επιδοσεων και ταχυτητων...π.χ Λογικα σκληροι των 500gb δεν θα αποτελουν xtreme επιλογη...
Marker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Tha agoraseis computer me to kainourio Socket tis AMD to legomeno "M2" me upostiriksi gia DDR2 to opoio vgainei stin agora se 5-6 mines mporei kai parapano. Auto to socket den tha dexetai cpu apo tous 939 kai 754, kai 940 alla oti CPU vgoun ekeinoi tin periodo eite sempron eite Athlon 64 eite FX tha mpainoun pano se auto to socket (diladi opos ginotan me to socket A paliotera. Des:duron,thunderbird,Athlon Xp palomino,thoroughbred A,B Barton kai Sempron)
nimik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Θ'αγορασεις 4πυρινο επεξεργαστη (AMD εννοειται..) & DDR3 μνημες,τα υπολοιπα βλεπουμε στην πορεια ..
Challenger Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Να αρχίσεις να το ψάχνεις 1 μήνα πριν απολυθείς
4saken Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Nαι οκ...Απλα καταλαβαινεις με ποια εννοια το λεω...
kirimis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Επισης και οι καρτες γραφικων θα ειναι διπυρηνες εως τοτε... δεν ειναι εικασια...
stefanos_79 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Κάπως έτσι είμαι και εγώ με το που θα απολυθώ λέω να πάρω καινούριο pc το ζήτημα έιναι ότι όταν θα βγω θα τρομάξω απο την εξέλιξη και μετά θα τρέχω να μαζεύω ευρώ και δεν θα φτάνω :)
Slammer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Αν και ο ρυθμός ανάπτυξης δεν ειναι αυτός που ηταν πρίν μερικά χρόνια, σίγουρα θα έχεις διπυρηνο επεξεργαστή. Οι ταχύτητες ρολογιού δεν βλέπω να ανεβαίνουν σημαντικά αντε να φτάσουν στους AMD τα 3.2-3.8 GHz (πραγματικα). Στους σκληρούς δισκους, αν ισχύσει αυτό περί κάθετης πόλωσης των μαγνητικών στοιχείων, τοτε οι χωρητικότητες θα ειναι, περιπου 2,5-3 φορές μεγαλύτερες. ΥΓ:Οταν εγω πήγα φαντάρος, οι εξελλίξεις ήταν ραγδαίες, αλλαζαν καθε μηνα. Εφυγα με τους απλούς pentium στα 133 ΜΗz (μολις ειχε βγει ο ενισχυμένος με ΜΜΧ!!!) και όταν απολύθηκα, βρήκα Pentium II και ΙΙΙ στα 400 ΜHz. Τετοια πράγματα δεν ξαναγινονται....
dpolal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Kαταρχήν κοίτα να περνάς καλά εκεί που θα πάς, να κοιμάσε όσο περισσότερο μπορείς (μικραίνει η θητεία) και όταν με το καλό απολυθείς εδώ θα είμαστε (???? λέμε τώρα) για να τα πούμε. Οι τιμές θα είναι οι ίδιες πάνω κάτω.
grigas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Κρίνοντας επό εμένα (17 και σήμερα) όταν έχεις έξοδο θα περνάς από κανένα νετκαφέ θα ενημερώνεσαι για τις εξελίξεις και όταν το βράδυ θα βαράς σκοπετάκι θα έχεις όλο το χρόνο να σκεφτείς τι Pc θα στήσεις....Μάιο θα μπεις??
iforbet Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 τερα σε σκληρό και διπλό πυρήνα. εγώ βέβαια όταν σκεφτόμουν για την απόλυσή μου από το στρατό, σκεφτόμουν γκόμενες, αλλά με ένα τέρα και διπλό πυρήνα υποθέτω ότι μπορείς να αναπαραστήσεις, real time, πολλά θηλυκά.
4saken Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδια η απολυση απ τον στρατο ειναι η αφορμη για το χρονικο διαστημα του 1,5 ετους...Δεν σημαινει οτι απο τωρα σκεφτομαι τι υπολογιστη θα αγορασω... Απλα μια αφορμη για να μαθω απο καποιους που γνωριζουν καλυτερα που θα εχουν φτασει τα πραγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.