Προς το περιεχόμενο

Problima egkatastasis HDD SATA II

xristozz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Diladi sorry tou proteineis na kanei install ta Win Xp (xoris SP) na mpei sta windows na min tou anagnorizei olo ton HDD kai na ksanakanei apo tin arxi egkatastasi. To thema einai otan kaneis mia douleia na tin kaneis sosta. As vrei prota CD me windows + SP2, dokimazei na kanei egkatastasi kai meta vlepei an ksanaparousiastei to provlima, edo eimaste. Min ksexnas alloste oti otan vgikan ta Win Xp prin apo 5 xronia tote den ypirxan sata HDD poso mallon Sata II me backward dunatotita. Den exei auti i ekdosi ton Xp tous katallilous drivers

Marker:

To mono pou me kolaei einai oti egw den exw chipset via kai ti allo leei eki pera' date=' alla nForce2...

[/quote']

To ksero oti exeis nforce2 apla ithela na deis ean kaneis sosta ta vimata

Kai stin teliki to poio XONTRO lathos stin upothesi einai to CD ton Xp pou exei

Δημοσ.

*gelaei* :) de xreiazetai na ksanakanei egatastash. Apla pernaei meta eite sp1 eite 2 k ton vlepoun kanonika :)

eksallou, ti einai pio eukolo k pio grhgoro? na vrei cd me sp2 pou tou les h na kanei opws einai twra ena setup bam bam mias pou einai ksypnios :)

"Mark my words marker ;) "

Δημοσ.

Einai paratirimeno oti i ksexoristi egkatastasi tou SP2 den einai i idanikoteri, protimatai i integrated ekdosi. Yparxoun diafores stin apodosi tou sustimatos. MIa volta sto internet kai des. Oso anafora ti eiani pio grigoro? ena install se ena tetoio komputer krataei 20 min me to roloi (kai polla vazo) - Ston Barton me nforce2 default krataei 17min. opote valta kato kai dialekse freskia egkatastasi XP se 20 min i 15 min install to SP2 me amfilolegomena apotelesmata.

PS.Den eipa se kamia stigmi oti endexomenos kaneis lathos gia auto pou les me to ide (mporei na to ekane idi kai na min doulepse), alla to thema einai oti pas na lusis to provlima me lathos vasi (lathos cd ton XP)

Δημοσ.

Prin pas gia upno apantise se ena erotima:

Sou einai logiko ta prota WinXp pou vgainoun ton Octovrio tou 2000 na periexoun katalilous drivers gia kati to opoio vgainei 2 xronia argotera(1on SAta HDD, 2on capacity pano apo 137GB)?

PS Elpizo na min uparxei dosi eironias sto proigoumeno post sou, giati vlepeis milao omorfa.

Δημοσ.

marker, katholou de se eirwneuomoun :) apla exw kefia :)

gi auto akrivws sou lew, oti an valeis meta to sp1 h 2 tha dei kanonika ton disko. Se 2-3 pc pou to xa kanei, leitourghse kanonikotata xwris to paramikro provlhma.

kalo meshmeri :)

Δημοσ.

Loipon stamatiste na tsakoneste :-D kai akouste tora ti egine. Katarxin stin mitriki exw 2 thires gia sata kai dokimasa na to balw sti deyteri thira (den 3erw an exei na kanei apla to anafero) meta energopoihsa kai to raid apo to bios (to ixa dokimasei ayto 3ana, kai episis sto allo pc pou ipa se proigoumeno post oti ebala ton skliro kai ton anagnorise to ixa disable to raid kai to eblepe mia xara) to zitima einai omos oti telika fenete pos ayto tou eftege, kane ta prokatartika kanw restart kai sinexizei to setup! Panigiria xares egw... teliwnei to setup twn win kai me to pou mpenw sta win to proto pragma pou kanw setup einai to sp2. Kanw restart kai pernw to trito to makritero:( Kati elege oti den mporei na kanei boot apo ayton ton skliro. Dia tis logikis kataligw sto simperasma oti to sp2 ebale kapion diko tou driver gia sata kai giayto egine oti egine... 3anakanw setup ta win, 3ana pernaw to sp2 alla prin kanw restart bazw to cd tis mitrikis kai pernaw kati drivers gia sata pou exei mesa.. Kanw restart kai mou petaei tora ena "NTLDR is missing Press ctrl+alt+del to restart"... Bazw to cd twn win kai den kanw boot apo to cd giati ithela na dw an tha mou to 3anapeta3ei. Kai o tou thaymatos me paei se mia alli othoni pou mou exei na epile3w na kanei boot apo XP profetional. Kataligontas, ean exw to cd twn win mesa dia tou tropou pou molis periegrapsa katafernw kai kanw boot, an to bgalw to cd mou petaei to error me to NTLDR.

Δημοσ.

Sorry alla me ta legomena sou me dikaioneis. Oti to olo skiniko exei ksekinisei se lathos vasi (lathos CD Win XP) kai oti einai protimotero to sp2 na einai integrated (kai an den to deis tora tha to deis argotera).

Oso gia auto to provlima dokimase tin repair option i ksana egkatastasi.

Δημοσ.

ara vlepei akoma to cd ws master. Kapoia gafa exeis kaneis xristo :)

sou eipa an exei epilogh na ton vlepei ws "ide" sto bios, na thn epilekseis. K na kaneis k kana bios update ^^

- Marker - twra pragmatika tha gelasw eirwnika omws giati eisai oti na nai sta 2 teleutaia post sou. Papse na dhmiourgeis kontres xwris logo k apo to pouthena. To paidi na voithisoume einai to thema. *gelaei*

Δημοσ.

Telos kalo ola kala. Telika h lisi tou problimatos itan afenos men oti eprepe na energopoihthei o raid controler apo to bios (gia na sinexisei to setup twn xp kai na min 3anampoutarei apo to cd), kai episis katebasa ena util to nlite kai efia3a ena cd twn winXp me sp2 (ayto gia na min antigrafei to sp2 tous sata drivers otan to kaneis setup 3exorista), kai egine h egkatastasi xoris problimata.

Eyxaristw olous pou asxolithikan kai prospathisan na me boithisoun :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...