De@th L0rd Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Στο παραπάνω δισκάκι έκανα το λάθος παλιότερα να περάσω back-up κάτι δεδομένα.Επείδη το είχα χύμα μέσα σε ένα συρτάρι έχει γεμίσει με πολλές ελαφρές γρατσουνιές(καμία μα καμία βαθιά) με αποτέλεσμα να μην το αναγνωρίζει καν το drive που έχω στην υπογραφή μου.Ρίχνω όλο το φταίξιμο στο δίσκο επειδή είναι πολύ κακής ποιότητας+ οτι είναι καταπονημένος.Έχω άλλα δισκάκια σε χειρότερη κατάσταση απο αυτό και τα διαβάζει μια χαρά επειδή είναι καλή μάρκα.Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τα δεδομένα(αν όχι όλα έστω μέρος τους) και αν ναι πώς?
Marker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Ta princo einai to kalutera apo ta xeirotera.... Dokimase Badcopy pro(kata protimisi), blindwrite 5 kai alkohol
stefanos_79 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μακριά απο Princo και Intenso...απο προσωπική εμπειρία
panagiotis1976 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 έγραφα παλιότερα σε αυτά κι δεν είχα κάποιο πρόβλημα gyus και τώρα καμιά φορά άμα τύχει τα πέρνω
De@th L0rd Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 έγραφα παλιότερα σε αυτά κι δεν είχα κάποιο πρόβλημα gyus και τώρα καμιά φορά άμα τύχει τα πέρνω Πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα.
tarantules Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Όλα τα δισκάκια έχουν ένα διάφανο κάλυμα προστατευτικό από τις γρατζουνιές ώστε να προστατευτούν τα δεδομένα. Μπορείς να το αφαιρέσεις με λίγη προσοχή με ένα μαχαιράκι και να το βάλεις μετά στο drive και να πάρεις backup στα δεδομένα σου. Πριν προβείς σε αυτή την έσχατη λύση προσπάθησε με κανένα προγραμματάκι ανάκτησης δεδομένων αποκλειστικά για χαλασμένα DVD. Δεν έχω κάποιο πρόχειρο που να θυμάμαι πως λέγεται αλλά εαν θες το ψάχνω. Έχει και κάποια video στο youtube με καθαρισμό με μπανάνα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αληθή ή όχι.Κάνεις κυκλικές κινήσεις με τη μπανάνα στην χαλασμένη επιφάνεια και υποτίθεται διορθώνει τις γρατζουνιές ώστε να μπορεί να διαβαστεί ο δίσκος...
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ...βρε τί μου θύμησες αποπάνε. Ντεθ, δοκίμασε σε συνδιασμό με εξοντωτικά ενδελεχές καθάρισμα με χαρτοπετσέτα μουστωμένη με οινόπνευμα, το να βάλεις το σιντάκι σε ολοκαίνουριο drive (όλο και κάποιος φίλος θα 'χει). Αν δεν, δοκίμασε την ανάγνωση/αντιγραφή των περιεχόμενων αρχείων (στον ξένο υπολογιστή και ντράιβ), μέσω πχ του ISOBuster (αντιγραφικό πρόγραμμα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.