Προς το περιεχόμενο

BitCommet και καθυστέρηση σύνδεσης

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρώ πώς όταν έχω το BitCommet ανοιχτό και κατεβάζει τότε το surfing (με Maxthon, και με ie τα ίδια)μειώνεται υπερβολικά.Αν πχ το BitCommet κατεβάζει με 10 τότε στα site σέρνεται...Και με λιγότερο το ίδιο γίνεται.Το πρόβλημα λύνεται όταν κλείσω τo πρόγραμμα (Bitcommet).

Επίσης η ταχύτητα είναι χαμηλή στο surfing ακόμη και όταν είναι paused τα downloads...

Kανένας που να αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα?Ξέρετε τι φταίει?(Εγώ αναγκάζομαι και κλείνω το BitCommet για να έχω αξιοπρεπές surfing...)

BitCommet version 0.59

Δημοσ.

Το έχετε ελεύθερο το ανέβασμα του BitComet? Αν ναι, πρέπει να βάλετε κόφτη, για να μένει bandwidth να φεύγουν γρήγορα οι αιτήσεις του browser (IE, Fx, Όπερα -- το ίδιο κάνει) προς τους διακομιστές.

Για 384/128 kbps, δοκιμάστε όριο ανεβάσματος στα 10 kB/s.

Δημοσ.

Βασικά η καθυστέρηση δεν είναι μόνο στην αίτηση αλλά και στην ώρα που κάνει να κατεβάσει την σελίδα...Έχω δοκιμάσει και με το NetLimiter αλλά δεν έχει λυθεί το πρόβλημα...

Με τα άλλα torrent προγράμματα υπάρχουν τέτοιες δυσλειτουργίες?Σκέφτομαι να βάλω κανένα άλλο!!!(Γαμώτο και μου άρεσε σαν πρόγραμμα)

Δημοσ.

Για το NetLimiter δεν ξέρω.

Για άλλα προγράμματα BitTorrent, τον Azureus τον έχω ανοιχτό 24/7 με upload limit 9 ή 10 kB/s και δεν έχω πρόβλημα στο απλό σερφάρισμα με Fx. Το ίδιο και με τον μTorrent, όποτε έχω δοκιμάσει. Εννοείται ότι οι σελίδες φορτώνουν πιο αργά, αλλά όχι απελπιστικά αργά. Έχω και το Adblock Plus με το Filterset.G (http://www.pierceive.com/), που βελτιώνει κάπως την κατάσταση, εξοικονομώντας κάμποσο bandwidth.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...