Προς το περιεχόμενο

Netonline cd install den anoigei Internet Explorer help

SwAToNeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Pira to ram k eixa mesa ena dvd k ena cd tis netonline gia syndesi me to net.<BR>To ekana egkatastasi alla telika den ekana to register.<BR>Prospatho tora na to kano uninstall alla den mporo oute sto control panel einai.<BR>Otan pao na anoikso ie me bazei gia syndesi k otan patao akyro mou kleinei ton explorer.<BR>To idio symbainei k to outlook.<BR>Parakalo boithiste meeeeeee plzzzzz<BR>Eyxaristo prokatabolika

Δημοσ.

Basika to vrika.Sto program files\internet explorer eixe ftiaksei ena directory signup k mesa eixe ena url pou to etrexe aytomata<BR>to ekana rename to hmtl arxeio k ola ok

Δημοσ.

Aman ayto to cd ths netonline! @#@#$%^#$(kanthlia).To eixa balei kai egw o afelhs.Kai phgaina wraiotata na sbhsw auton ton katalogo,kai me to pou ton esbhna xanaemfanizotan!!!!An einai dynaton.Ma to 8eo trella8hka,mphka mesa ston katalogo na sbhsw ta arxeia kai me to pou ta esbhna xanaemfanizontan!!!Xerei kaneis pws borei na ginei ayto?Telika bhka apo DOS,esbhsa ton en logw katalogo,kai o explorer douleue.Parathrhsa omws oti panw apo to toolbar tou elege kati san:microsoft internet explorer powered by netonline!!!Bhka sthn reg to eftiaxa.Kala aytoi oi an8rwpoi den exoun to 8eo tous?!?!?dhladh mas ekdikountai epeidh den oloklhrwsame to register???Ayta me to prwto cd ths netonline ,sto teyxos tou martiou.Den xerw an exei xanaginei anafora se ayto to forum gia ayto to katarameno cd.Tespa,ta 8umh8hka kai sygxisthka.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...