internet_gr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν θέλω να κάνω το εξής: Έχω φτιάξει ένα έντυπο Υπεύθυνης δήλωσης στο excel στο φύλο1 Θέλω στο φύλο2 να συμπληρώσω τα στοιχεία 100 πελατών μου ( Ονοματεπώνυμο όνομα πατέρα ημερομηνία γέννησης κλπ κλπ, δηλαδή ότι ζητάει η υπεύθυνη δήλωση) και επιλέγοντας κάπως στο φύλο2 το επώνυμο ενός από τους 100 να μου συμπληρώνεται στο φύλο1 η Υπεύθυνη δήλωση. Στο φυλο3 θέλω να συμπληρώσω 5-6 έτοιμα κείμενα για να συμπληρώνονται στο φύλο 1 μετά το ‘’δηλώνω υπεύθυνα ότι’’ Επίσης ήθελα να ρωτήσω πως κλειδώνονται τα κελιά ώστε να μπορώ να συμπληρώσω μόνο συγκεκριμένα κελιά για να μην χαλάσω χωρίς να το καταλάβω την υπευθ δήλωση. Α! και πως θα κάνω να εμφανίζεται η σημερινή ημερομηνία σε ένα κελί όπως γίνεται στο word Ευχαριστώ!
gerontas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Για την εισαγωγή των στοιχείων, μια λύση είναι να αριθμήσεις τη λίστα των πελατών, να εισάγεις τον αντίστοιχο αριθμό στο Φύλλο της Δήλωσης (καλύτερα σε μη εκτυπώσιμο κελλί) και να εισάγεις τα στοιχεία με την συνάρτηση vlookup Αντίστοιχα μπορείς να εισάγεις τα κείμενα μ' ένα δεύτερο αριθμό. Για την προστασία, πας πρώτα στα κελλιά που θέλεις να μην κλειδώσουν και ορίζεις Format->Protection->Unlock Στη συνέχεια Κλειδώνεις το φύλλο με Tools->Protection->Protect Sheet. Οσα κελλιά δεν είχες επιλέξει στο προηγούμενο βήμα είναι ασφαλή. Hope it helps.
internet_gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Πω πω!! πολύ μπερδεύτηκα!! μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος?
gerontas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Για δες λίγο το παράδειγμα.... Example.zip
xleo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Ωραίο, απλό και εύκολο το παράδειγμα του gerontas. Όσο για την ημερομηνία απλά γράψε σε ένα κελί "=TODAY()", φυσικά χωρίς τα εισαγωγικά...
mpra1993 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια ποιοσ ξερει να βαζει την ωρα στο excel να πηγαινει ανα 5 λεπτα κατα κατω....πχ 8 05 33 8 10 33 8 15 33 ???????????????????????????????????????????????????????
bablyk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια ποιοσ ξερει να βαζει την ωρα στο excel να πηγαινει ανα 5 λεπτα κατα κατω....πχ 8 05 33 8 10 33 8 15 33 ??????????????????????????????????????????????????????? Αυτό πρέπει να γίνεται με τη συνάρτηση round
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.