Προς το περιεχόμενο

Εμβέλεια wireless router

Kosmag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκέφτομαι να βάλω FORTHnet ADSL in-a-box plus με το Linksys WAG354G. Το θέμα είναι ότι θέλω να μοιράζομαι τη σύνδεση με τον υπολογιστή του πατέρα μου, που βρίσκεται σε απόσταση 10 μέτρων με 2 τοίχους (εσωτερικούς, όχι μεγάλου πάχους) να μεσολαβούν μεταξύ μας. Εκεί σκέπτομαι να βάλω ένα usb G adapter. Υπάρχει περίπτωση (μεγάλων) απωλειών στην ταχύτητα?

Δημοσ.

Και εμένα έτσι είναι το δίκτυο... Δεν έχει τρομερές απώλειες. Εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις και το πολύ πολύ πάρε μία μεγαλύτερη κεραία για να είσαι 100% σίγουρος.

Δημοσ.
Κ..........και το πολύ πολύ πάρε μία μεγαλύτερη κεραία για να είσαι 100% σίγουρος.

Δεν αλλάζει κερραία το συγκεκριμένο rooter.

Δημοσ.
.....σε απόσταση 10 μέτρων με 2 τοίχους (εσωτερικούς, όχι μεγάλου πάχους) να μεσολαβούν μεταξύ μας........

Καμία απώλεια της ταχύτητας στο aDSL.

Aπό τα 54Μbps (θεωριτικά) ίσως να πιάνεις λιγότερα (αλλά αρκετά) για να κάνεις τοπικό δίκτυο.

Δημοσ.
Δεν αλλάζει κερραία το συγκεκριμένο rooter.

αν αναεφερεσαι για το Linksys WAG354G κανεις λαθος.Εχει εσωτερικη κεραια και δεχεται και εξτρα εξωτερικη αν θες να ενισχυσεις το σημα.

Εγω εχω το δικτυο σε 6 μετρα με ενα τοιχο 20cm αναμεσα με 0 απώλειες

(με το συγκεκριμενο router και ενα adapter της level-one)

Δημοσ.

To WAG354G είναι πολύ δυνατό απο θέμα εμβέλειας. Όντως δεν έχει αποσπώμενη κεραία, αλλά σε ένα σπίτι γνωστού, βρίσκεται μέσα σε δωμάτιο του 2ου ορόφου και το λάπτοπ που είναι μέσα σε δωμάτιο του ισογείου συνδέεται χαλαρά

Δημοσ.
......Εχει εσωτερικη κεραια και δεχεται και εξτρα εξωτερικη .....

Κάπου είχα διαβάσει το αντίθετο! Δηλαδή έχει βύσμα R-TNC female ή κάτι άλλο;

Δημοσ.
Κάπου είχα διαβάσει το αντίθετο! Δηλαδή έχει βύσμα R-TNC female ή κάτι άλλο;

φιλε μου εδω με πιανεις αδιαβαστο καθως δεν γνωριζω πως λεγεται ο συγκεκριμένος τυπος βυσματος.....

Αν ειναι αυτο που φανταζομαι (ειναι ιδιες με τις εξωτερικες κεραιες που εχουν οι pci καρτουλες?) ναι τοτε εχει βυσμα R-TNC.

Παντως στην πανω πλευρα του εχει ενα χαριτωμένο καπακι που αν το ανοιξεις φαινεται το βυσμα για να συνδεθει η εξωτερικη κεραια.

Επειδη δεν μου εχει χρειαστει γιαυτο και δεν γνωριζω πως λεγεται ο τυπος βυσματος αυτος :?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...