Kosmag Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 σκέφτομαι να βάλω FORTHnet ADSL in-a-box plus με το Linksys WAG354G. Το θέμα είναι ότι θέλω να μοιράζομαι τη σύνδεση με τον υπολογιστή του πατέρα μου, που βρίσκεται σε απόσταση 10 μέτρων με 2 τοίχους (εσωτερικούς, όχι μεγάλου πάχους) να μεσολαβούν μεταξύ μας. Εκεί σκέπτομαι να βάλω ένα usb G adapter. Υπάρχει περίπτωση (μεγάλων) απωλειών στην ταχύτητα?
paparoupas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Εχεις δοκιμασει να στησεις απλο Wifi δικτυο να δεις αν δουλευει? Μου φαινεται οτι ισως να μη δουλεψει...
kostastnt Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Και εμένα έτσι είναι το δίκτυο... Δεν έχει τρομερές απώλειες. Εγώ θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις και το πολύ πολύ πάρε μία μεγαλύτερη κεραία για να είσαι 100% σίγουρος.
Challenger Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Θα δουλεύει. Εμείς έχουμε ένα router στον 1ο όροφο και πιάνει παντού μέσα στο σπίτι. Από το ισόγειο μέχρι τον 2ο όροφο
Pink_Panther Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 @Challenger Ena router apla i to Linksys ths Forthnet?
Kosmag Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 @ Pink_Panther: γιατί?το linksys της forthnet τι έχει?λέει εμβέλεια 90m...
Challenger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 @Challenger Ena router apla i to Linksys ths Forthnet? Ένα wireless router της D-link (Dl-624+)
sharky.gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Κ..........και το πολύ πολύ πάρε μία μεγαλύτερη κεραία για να είσαι 100% σίγουρος. Δεν αλλάζει κερραία το συγκεκριμένο rooter.
sharky.gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 .....σε απόσταση 10 μέτρων με 2 τοίχους (εσωτερικούς, όχι μεγάλου πάχους) να μεσολαβούν μεταξύ μας........ Καμία απώλεια της ταχύτητας στο aDSL. Aπό τα 54Μbps (θεωριτικά) ίσως να πιάνεις λιγότερα (αλλά αρκετά) για να κάνεις τοπικό δίκτυο.
ApSiMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δεν αλλάζει κερραία το συγκεκριμένο rooter. αν αναεφερεσαι για το Linksys WAG354G κανεις λαθος.Εχει εσωτερικη κεραια και δεχεται και εξτρα εξωτερικη αν θες να ενισχυσεις το σημα. Εγω εχω το δικτυο σε 6 μετρα με ενα τοιχο 20cm αναμεσα με 0 απώλειες (με το συγκεκριμενο router και ενα adapter της level-one)
Challenger Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 To WAG354G είναι πολύ δυνατό απο θέμα εμβέλειας. Όντως δεν έχει αποσπώμενη κεραία, αλλά σε ένα σπίτι γνωστού, βρίσκεται μέσα σε δωμάτιο του 2ου ορόφου και το λάπτοπ που είναι μέσα σε δωμάτιο του ισογείου συνδέεται χαλαρά
sharky.gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 ......Εχει εσωτερικη κεραια και δεχεται και εξτρα εξωτερικη ..... Κάπου είχα διαβάσει το αντίθετο! Δηλαδή έχει βύσμα R-TNC female ή κάτι άλλο;
ApSiMan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Κάπου είχα διαβάσει το αντίθετο! Δηλαδή έχει βύσμα R-TNC female ή κάτι άλλο; φιλε μου εδω με πιανεις αδιαβαστο καθως δεν γνωριζω πως λεγεται ο συγκεκριμένος τυπος βυσματος..... Αν ειναι αυτο που φανταζομαι (ειναι ιδιες με τις εξωτερικες κεραιες που εχουν οι pci καρτουλες?) ναι τοτε εχει βυσμα R-TNC. Παντως στην πανω πλευρα του εχει ενα χαριτωμένο καπακι που αν το ανοιξεις φαινεται το βυσμα για να συνδεθει η εξωτερικη κεραια. Επειδη δεν μου εχει χρειαστει γιαυτο και δεν γνωριζω πως λεγεται ο τυπος βυσματος αυτος :?
polidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Den pistevo na exeis problima sta 10m. Ego exo apostasi apo to router pano apo 30m kai se alon orofo kai eimai tzami
sharky.gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 ...(((ειναι ιδιες με τις εξωτερικες κεραιες που εχουν οι pci καρτουλες))).... τότε θα έχει R-SMA Male...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.