Προς το περιεχόμενο

Problem se mobo ASUS P5RD1-VM

zelhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo ena sistima pou pira prin ligo kairo.

ASUS P5RD1-VM with on-board vga x300 ati

INTEL P4 630 sta 3.0 64bit

2GB 400 DDR

HD WD 250 SATA 16MB cashe

VGA GeForce7800GTX extreme 256MB DDR3

Exo to exos provlima:

Den mou angnorizei ta 2GB RAM pou exo otan vazo tin 7800....!!!

Sigkekrimena vlepei 1.528 k otan energopioiso tin on-board tote vlepei 1920+128=2048 pou xrisimopoiei gia na vlepei i onboard...

Oso k na epsaxa(ores ateleiotes) energopoiontas-apenergopoiontas tin 7800 den mporo na vro lisi.

Otan energopioiso tin on-board tote ola kala deixnei ta 2GB xoris kanena problem.

Shmiosei oti otan valo mona tous ta dimakia tote ta vlepei kanonika 1024 to kathena...

Ekana anavathmisi to bios sto pio teleutaio alla lisi den vrika...

Exete sto nou ti mporei na simvainei???

An exete kamia idea edo eimai giati exo trelathei ton teleutaio kairo.....

Euxaristo poli

Δημοσ.

kane mia dokimh...mpes sto bios kai elenkse gia kapia epilogi poy na anaferei gia agp texture...upopteuome pos h karta lockari gia agp texture apipleon 512mb...

auto to poso mporhs na to alakshs kai na to mioshs

alla den protinete kato apo 64mb..den ksero pos mporh na to anaferei akribos h mhtrikh soy alla

fantazome tha to breis eukola...

den mporo na fantasto kati allo, yparxei kai mia periptosh na einai kapio bug pou tha diorthothi se melontiko update tis mitrikhs sou...

kali tuxh...

Δημοσ.
kane mia dokimh...mpes sto bios kai elenkse gia kapia epilogi poy na anaferei gia agp texture...upopteuome pos h karta lockari gia agp texture apipleon 512mb...

auto to poso mporhs na to alakshs kai na to mioshs

alla den protinete kato apo 64mb..den ksero pos mporh na to anaferei akribos h mhtrikh soy alla

fantazome tha to breis eukola...

den mporo na fantasto kati allo' date=' yparxei kai mia periptosh na einai kapio bug pou tha diorthothi se melontiko update tis mitrikhs sou...

kali tuxh...[/quote']

Oxi distixos den exei kapoia tetoia epilogi...

Pragmatika den exei kati para mono an theleis na enable/disable tin onboard karta i oxi...

to mono pou exei einai UMA Frame Buffer Size 32-128

Den nomizo me auto na kano kati...

Euxatisto gia ton xrono sou pantos file mou :)

Δημοσ.

Auto to exo skeftei k ego...

Loipon.....to mixanima mou einai kainourgio k skeftika na ftiaxo kati poli mikro-athorivo k extreme...

Loipon to kouti mou einai ena Yeong Yang A209-Micro ATX ligo pio megalo apo to XBOX 360!!! http://www.yycase.com/yy-a209.htm

me ena lilipouteio trofodotiko 105W max!!!K emena mou fanike poli periergo an tha bootarei kan auto to mixanima!!!

K omos oso k an fainetai apisteuto gia to megethos tou trofodotikou to exo testarei poli se exantlitika test me to hotpc k se games FEAR full ola(!) me 1280X1024,pigaine smooth k sto 3dmark5 poi vgazei 7.400.

Vevaia exo pantos tin 7800GTXextreme i opoia omos einai k apaititiki sto reuma...Alla kanena provlima,douleei stin enteleia.

Ekana k overcklocking gia na do anoxes tis cpu k to eftasa xalara sta 3.30 xoris kanena prob me temp 40-42 vathmous me standar anemistira tis cpu k ena mikro anemistiraki 6cm sto piso meros tou case.

Fisika den exei kollisei pote k sto 3dsmax pou douleuo epaggelmatika paei apisteua sfaira me directx 9C.

Exei akoma stis pci ena tv-tuner k ena modem internal...

Diladi to mixanima einai plires...Den xoraei tipote allo

Tora mallon to provlima epikentronetai mallon stin trofodosia pou pairnei h vga k etsi g'auto deixnei 1,5....Isos...

Den xero....

Ti lete eseis???

Δημοσ.

Omos den tha eprepe na crasharei??Na kanei kapoia kollimata otan piezetai i cpu me to overclock i me tin vga otan paizei sta full tis na kanei drop frames??

Den xero...akoma to psaxno..Tha prospathiso na valo alla dimakia ram h' alli vga pio mikris apaitisis reumatos isos kapia 6600 pci express k tha do.

Euxaristo poli pantos!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ειχα το ίδιο πρόβλημα.Με ιδια μητρική το bios update ελυσε το πρόβλημα. 2GB φαίνοντα καθαρά στο λειτουργικό .Παρατηρώ παντως μετα τη προσθήκη της μνήμης και κάποια μείωση απόδοσης σε κάποια παιχνίδια (βασικα στο test drive unlimited) που επειμένει μετα τo bios update...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...