Jheremias Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Παίδια, συγγνώμη αν το θέμα έχει ξαναειπωθεί, αλλά θέλω μία βοήθεια: <P>Έχω ένα CD το οποίο μέσα έχει αρχεία *.pdf (είναι ακριβώς όπως το CD που είχε βγάλει κάποτε τα βιβλία αξιολόγησης, οι μαθητές του Λυκείου θα το ξέρουν) και από εκείνα τα αρχεία δεν μπορώ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να κάνω έστω και μία λέξη αντιγραφή με copy-Paste στο Word.......To C/p το φέρνει....αλαμπουρνέζικα... Τι μπορεί να φταίει και πως θα το αντιμετωπίσω;<P>Ευχαριστώ εκ των προτέρων
gsoel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2001 Anoi3e to Acrobat Reader.<P>Epanw aristera (katw apo tis epiloges tou menu) sta plhktra poy exei 8a deis dipla apo to mege8yntiko faco ena koumpi "abc".<P>Kane klik epanw tou kai meta epele3e opoio kommati 8eleis apo thn selida, akomh kai oloklhrh thn selida.<P>Copy paste kai teleivses )
Jheremias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Φίλε Gsoel,<P>1) Προς αποφυγή παρεξηγήσεων,έχω το Adobe Acrobat 4,και όχι το Reader,το έχω και αυτό σε CD αν είναι απαραίτητο να το εγκαταστήσω ΟΚ...Αν και το Acrobat ανοίγει και αυτό το .pdf<P>2)Δεν μπόρεσα πουθενά να βρω το Κουμπί που λές.Υπάρχουν κάτι κουμπάκια με Text,τα οποία σημαδεύουν το κείμενο, αλλά αν επιχειρήσεις να το κάνεις Copy Paste,σου φέρνει @@ στο Word.... Τι μπορεί να παίζει; Μήπως είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο;<P>3)Μας την έσκασε και η mynetphotos και δεν μπορώ να σας κάνω Screenshot....
sh4dow Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 afou ta kaneis copy sto word kane select all kai allaxe tin gramatoseira (kai apo western pou mporei na exei na to kaneis ellinika).
Jheremias Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2001 Τίποτα! Τζίφος! Όλες τις γραμματοσειρές του Office XP δοκίμασα, και πάλι ολο _______ μου τα εμφανίζει... Τι στο διάλο;
Jheremias Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2001 Πρόκειται περί <B>κλειδωμένου</B> pdf ή όχι; Ή μήπως αν είχα την κατάλληλη γραμματοσειρά θα μπορούσα να το δω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.