panoulis23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 paidia enas gnwstos mou exei othoni vibrant crt i opoia kati exei pathei kai allazei xrwmata sto asxeto. prwta ginete kitrini meta poli fotini kai epeita ginete mple. mipos kserete ti paizei kai pws tha to antimetopisoume?
pkoutsias Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον φταίει το καλώδιο. Κοίτα στις άκρες (οθόνη-κάρτα γραφικών) αν επηρεάζονται τα χρώματα όταν το κουνάς. Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και η λύση ήταν να τοποθετήσω το καλώδιο ώστε να μην έχει περίεργα χρώματα και να το στερώσω με μια πατέντα με σύρματα μέχρι που πήρα άλλη οθόνη.
panoulis23 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 mpa den kanei tipota me to kalodio, to dokimasame. ti allo mporei na ftei? na ta dokimasoume ola prin pame gia kainouria
Sam235 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Αν η οθόνη έχει εγγύηση, την στέλνετε για επισκευή. Αν όχι, δυστηχώς πάτε για καινούρια. (Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις και απομαγνητισμό μέσα από το menu της οθόνης, αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο αποτέλεσμα). Sam.
deamon Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με την εν λόγω οθόνη είναι είτε να την αφήσεις δίπλα από τον κάδο των σκουπιδιών είτε να την πετάξεις από το μπαλκόνι να δείς τι γίνεται αν μένεις στη μέση του πουθενά. Ειλικρινά οι χειρότερες οθόνες μαζί με τις AOC. Άντι για αυτοκολλητάκι "Low Radiation" θα 'επρεπε να γράφει "Βlow Radiation".
panagiotis1976 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 το 'χα πάθει κάποτε στην παλιά μου crt ,κι τελικά έφταιγε η υποδοχή της κάρτας γραφικών μου(είχε ξεχαρβαλωθεί η υποδοχή της). Για τσέκαρε την γραφικών...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.