Προς το περιεχόμενο

periergi othoni

panoulis23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia enas gnwstos mou exei othoni vibrant crt i opoia kati exei pathei kai allazei xrwmata sto asxeto. prwta ginete kitrini meta poli fotini kai epeita ginete mple. mipos kserete ti paizei kai pws tha to antimetopisoume?

Δημοσ.

Μάλλον φταίει το καλώδιο. Κοίτα στις άκρες (οθόνη-κάρτα γραφικών) αν επηρεάζονται τα χρώματα όταν το κουνάς. Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και η λύση ήταν να τοποθετήσω το καλώδιο ώστε να μην έχει περίεργα χρώματα και να το στερώσω με μια πατέντα με σύρματα μέχρι που πήρα άλλη οθόνη.

Δημοσ.

Αν η οθόνη έχει εγγύηση, την στέλνετε για επισκευή. Αν όχι, δυστηχώς πάτε για καινούρια. (Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις και απομαγνητισμό μέσα από το menu της οθόνης, αλλά δεν νομίζω να έχεις κάποιο αποτέλεσμα).

Sam.

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις με την εν λόγω οθόνη είναι είτε να την αφήσεις δίπλα από τον κάδο των σκουπιδιών είτε να την πετάξεις από το μπαλκόνι να δείς τι γίνεται αν μένεις στη μέση του πουθενά. Ειλικρινά οι χειρότερες οθόνες μαζί με τις AOC. Άντι για αυτοκολλητάκι "Low Radiation" θα 'επρεπε να γράφει "Βlow Radiation".

Δημοσ.

το 'χα πάθει κάποτε στην παλιά μου crt ,κι τελικά έφταιγε η υποδοχή της κάρτας γραφικών μου(είχε ξεχαρβαλωθεί η υποδοχή της). Για τσέκαρε την γραφικών...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...