Προς το περιεχόμενο

ban-man blues...

papastroumf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο Ε.Μ.Π ειμαι tolis86 αλλα τωρα τι να πρωτοεξιγισω ρε συναδελφε

αντε να πεισεις τωρα τον κοσμο οταν ειδικα ειναι τοσο κολλημενος

ειδες τι εγινε και με τον ban-man το παλικαρι εμενε μου φενεται οτι εχει απειρες γνωσεις και αν ειναι οσο λεει θα φτασει πολυ ψυλα μεχρι τα 30 του τον κοβω.

εγω του λεω μπραβο. ειμαστε και με εναν αλλο φιλο μου εδω απο το Καποδιστριακο (παλιος αυτος ;-) ) και μου λεει οτι το ατομο δεν πεζεται

και το φορουμ τον εκανε μπαν!!!!!!!!

ε τα θελει ο πισινος μας μετα. τι να πω? ειμαστε αξιοι τησ τυχης μας!

Δημοσ.
στο Ε.Μ.Π ειμαι tolis86 αλλα τωρα τι να πρωτοεξιγισω ρε συναδελφε

αντε να πεισεις τωρα τον κοσμο οταν ειδικα ειναι τοσο κολλημενος

ειδες τι εγινε και με τον ban-man το παλικαρι εμενε μου φενεται οτι εχει απειρες γνωσεις και αν ειναι οσο λεει θα φτασει πολυ ψυλα μεχρι τα 30 του τον κοβω.

εγω του λεω μπραβο. ειμαστε και με εναν αλλο φιλο μου εδω απο το Καποδιστριακο (παλιος αυτος ;-) ) και μου λεει οτι το ατομο δεν πεζεται

και το φορουμ τον εκανε μπαν!!!!!!!!

ε τα θελει ο πισινος μας μετα. τι να πω? ειμαστε αξιοι τησ τυχης μας!

Καλα εσενα τι σε νοιαζει για τον ban-man? κολλητοι ειστε? Ο λογος που εφαγε το μπαν ηταν αλλος κι οχι οι.....απειρες γνωσεις του...το οτι δεν παιζεται σιγουρα...για την ευγενεια του,την μετριοπαθεια του,για τον σεβασμο του στις <αλλες> γνωμες κτλ..ωραιο προτυπο βρηκες..

Edit:24 χρονων μπηκες στο πολυτεχνειο? (Οχι δεν με νοιαζει..απλα ρωταω),το μαθημα της ορθογραφιας εχει καταργηθει μαλλον εε?

Δημοσ.

ναι βρε πειδεια το ατομο το ειδα οτι ηταν πολυ αποτομο ομως θα μαθαινα πολλα απο το παλικαρι αυτο.

και ο φιλος μου εδω ο χρηστος λεει οτι πρεπει να τον βρουμε.

ενδιαφερομαι και για κατασκευη σε ενα συστημα και το παλικαρι εχει διεθνη δημοσιευση απο οτι εμαθα σε κατι ιστοριες με ρομποτ και πωροθηκα

θελω να τον βρω και να τον ρωτησω!

αφηστε δε που κατι ειδα στο φορουμ με τα παιχνιδια για προγραμματισμο και θελω ΠΟΛΥ <<ΒΟΗθΕΙΑ>> για ενα παιχνιδι

και κατι C/C++ λιγο :mrgreen:

Δημοσ.

τωρα αυτο απο που προεκυψε?

τελος παντων

8ελω να τον γνωρισω παντος!

κι εγω (χρηστος)

ναι...μην ρωτατε και πολλα ειμαστε ολοι οι τρελοι εδω

Δημοσ.
Sorry mr papastroumf mipos eisai o ban-man me allo user-name??:)

χε χε κάτι πλάκες που κάνεις Marker.

Ακου εκεί να ειναι το ίδιο άτομο.

Σε λίγο θα μας πείς οτι ο papastroumf=ban-man=DJ RaZieL=gtgeo=George Dela.....s=...ότι άλλο κατεβάζει ο νούς σας.

Ακους εκει τι σκέφτηκε το μυαλό ανθρώπου.

Επειδή δηλαδή ταιριάζουν τα profile τους? επειδή ο ένας γράφτηκε στις 16-01-2006 και σε δυο μέρες μας έπρηξε με τα 150 περίπου μηνύματά του?και έφαγε BAN πάραυτα?

Επειδή κι ο papastroumf γράφτηκε μόλις σήμερα 18-01-2006 και ήδη εκθειάζει τον BAN-MAN και ερείζει ήδη αρκετούς από το φόρμουμ με παρόμοια γλώσσα επικοινωνίας σαν του προαναφερόμενου?(αλλά στα Ελληνικά αυτή τη φορά)

Αχ και τι να πώ για το πόστ εκείνο το φανταστικό του ΒΑΝΜΑΝ που έλεγε ότι έχει ένα φιλαράκι του ονόματι ....DJ RaZieL (?!) το οποίο είναι και πολυυυυυυυ γαμ...το και είναι ο κορυφαιος και ....και... και για ακούστε τον που πάει χαμένος κ.λ.π. κ.λ.π. Διχασμένη προσωπικότητα? η μήπως πολυσχιδής να πώ καλύτερα?

Αχ καταραμενοι proxy servers... επιτρέπετe στον καθένα banned να ξανακάνει login με διαδοχικές IP kai διαδοχικά username.....

Aχ moderators τι τραβάτε κι εσείς να έχετε μεταξύ των άλλων να αντιμετωπήσετε και ΠΑΛΑΒΡΕΣ τέτοιου τύπου (βλ.ΒΑΝΜΑΝ κλπ κλπ)

Δημοσ.

nai STEVEtheGREEK

DJ RaZieL = qtgeo = papastroumf = ban-man

den se xalase?

kai twra mporeis na komh8eis to brady....

exalou otan eseis 8a balete myalo egw den 8a eimai edw na sas boi8isw

eipame eimai: kakos,blima,blakas,asxetos,exw synmperifora poly kakh kai ola auta epeidh 8elw na boi8aw.

sas yposxomai na me xeforto8eitai.....

kala nanakia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...