Προς το περιεχόμενο

Άκυρος θορυβος απο τροφοδοτικό! :D

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχτες ανοιξα το case να βάλω λιγη φασίνα και να ξεφορτωθώ τη σκόνη, και ακουσα το εξης παράξενο.

Οταν πατάω το κουμπι του mouse, ακούγεται ενας πολυ ελαφρής "ηλεκτρονικος" ήχος, σαν παράσιτα. Αυτό ειναι πολυ ανεπαίσθητο, και μονο αν εισαι διπλα στο τροφοδοτικο ακούγεται (συγκεκριμένα ετυχε ενω καθάριζα να κάνει drag & drop ο αδερφος μου και ετσι το προσεξα, με κλειστο case δεν κανει κιχ).

Το εχει προσέξει κανείς? Φυσικά δεν ψάχνω λύση αφου δεν με νοιάζει, απλα αν καποιος ξέρει (ίσως καποιος ηλεκτρονικός?) να μου πει τί είναι ετσι πληροφοριακα? Μηπως δινει περισσότερη ταση το PSU στο mouse? αλλα και πάλι ο ήχος τί ρόλο βαράει?

Καλώ όποιον δεν με πιστεύει να ερθει σπιτι μου να το ακούσει και κερνάω pizza! :D:D:D

Δημοσ.

οχι ειναι απτο τροφοδοτικό, το ξέρω γιατί μετά απο περιέργεια (αλλη δουλειά δεν είχα να κάνω! :D) εκανα shut down, εβγαλα ρευματα απο δισκους και DVDRW, μπηκα BIOS και οταν κράταγα πατημένο το mouse πάλι το ίδιο! :D

Δημοσ.
σε μορς το τσέκαρες να δεις τι σου λέει;

:-D καλό....

Μήπως είναι η μνήμη?

Σε έναν φίλο η μνήμη κάνει σαν να τρέχει βρύση όταν ζορίζεται. Και στο δικό μου σύστημα την βάλαμε και νόμιζα ότι πλυμήρισε η υδρόψυξη. ΛΟΛ....

Πάντως μάλλον δεν είναι τίποτε. Πολλές φορές ηλεκτρονικά κάνουν υψίσυχνους θορύβους. Τώρα γιατί το κάνει με το ποντίκι... Ο Θεός και η ψυχή του.

Δημοσ.

Μερικές ερωτήσεις για να καταλάβουμε όλοι μας.

Το ποντίκι μήπως τυγχάνει να είναι οπτικό?

Αν ναι μήπως είναι usb ή ps2?

Και κυρίως,για να μην ξεφεύγουμε από την αρχική σου δήλωση,.....

Η ΠΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ PIZZA HUT ή DOMINNO'S (έχω ακούσει οτι κάπου εκεί στην περιοχή σου "παίζουν" και πίτσες με το τετραγωνικό!!! ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ

Ωχ με κοψε η λόρδα πανάθεμ....

Δημοσ.

μπορεί η βρωμιάριδες από τη ντόμινος να σου καν κάνει το χουνέρι για να κερνάς τους φίλους σου και να τους το δείχνεις.

Ξηγήσου πιτσα χατ να τους τη κάνεις.

Βέβαια όπως είπε κι ο φίλος το ποντίκι, είναι usb?

Δημοσ.

Παντως τετοιο θορυβο ακουγα απο το λαπτοπ μου οταν αγγιζα το ποντικι, και παραλληλα αναβοσβηνε το λαμπακι του σκληρου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...