Προς το περιεχόμενο

agora psifiaki part3434

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

lipon, epidi i ixus pou eixa parei persi mou psofise (espasa tin lcd katalathos) psaxno na vro kapia kainouria

thelo na einai mikri, na vgazei kales photos tin nixta (i ixus den me ekseplikse stis nixterines tis) px otan vgazo to flash na min kouniounte ta fota kai na sto flash na min kanei focus sto miso metro alla ekei pou thelo na vgalo

na min einai panakrivi....diladi 250-300 euro

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

:D.Θα μου πουν οτι τα παιρνω απο την Sony.Αλλα δεν μπορω να μην σε "φωτήσω".Sony Cybershot P200 στα 290 ευρω περιπου απο Pixmania.Ειναι απλα κορυφαια στην κατηγορια της.Κ σε αλλες κατηγοριες.:D.Ψαξε για κανα review στο net κ θα με θυμηθεις.

Τα σέβη μου

---EDIT---

Αυτο που λες για το flash γινεται με το Manual focus.Εχει διαφορες ρυθμισεις 0,5/1/3/7 μετρα.Τουλαχιστον η p200 το εχει.Απλα νομιζω οτι ειναι στανταρ χαρακτηριστικο σε ολες τις ψηφιακες.

Εχουν ακριβως τον ιδιο φακο μονο που η w7 τον εχει σε ποιο μεγαλο σωμα.Αρα σε ποιοτητα φωτογραφιων ειναι ιδιες.Εσυ διαλεγεις με βαση το οπτικο ερεθισμα.Ασε κ που με την w7 δεν θα εχεις την πολυ καλη μπαταρια της p200.Ιδια λεφτα ειναι.

Τα σέβη μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...